![]() |
Re: Chat
gasit merci fain, dar lumina de la un bec cu un singur led inauntru e prea slaba fata de ce aveam eu in minte. Cred ca o sa incerc varianta cu 3 leduri sa vad ce iese.
|
Muncipalitatea a īnceput proiectul de sistematizare a circulaţiei, prin impunerea unor noi sensuri unice. Primele străzi afectate vor fi Jiului şi Dunării, din cartierul Īntre Lacuri. Astfel, de sāmbătă, 24 ianuarie , se instituie sens unic pe aleea de acces īntre numerele 57 şi 59, dinspre strada Dunării spre strada Jiului.
De asemenea, se instituie sens unic pe aleea de acces īntre numerele 2 şi 8)dinspre strada Jiului spre strada Dunării. Aceasta e una dintre primele măsuri luate după decizia Comisiei Municipalităţii de Sistematizare a Circulaţiei pentru descongestionarea traficului. Municipalitatea propune pentru 2009 īncă trei noi unde verzi şi o prelungire a celor actuale dar şi semaforizarea mai multe intersecţii din oraş. |
cam despre asta este vorba:
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/...800&height=600 cu toate ca inainte sa puna sensuri unice ar fi fost mult mai inteligent sa asfalteze mai ales bucata care va fi sens unic catre dunarii. intr-adevar, indicatoarele sunt considerabil mai ieftine decat asfaltatul unei strazi. |
azi maine o sa trebuiasca sa vin acasa prin someseni....eu sunt cam socat :)) cu sensurile astea unice. Uitati-va pe google earth cate masini erau in centru, am sa mentionez evident ca imaginile alea sunt de vreo 5 ani.
|
Quote:
|
Re: Prezentati-va!
Quote:
|
Io nu :lol:
|
future pretender :P
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
am gasit un site interesant de pierdut vremea...
http://www.norc.ro/ Asemanator cu streetiview-ul de la Google, sunt imagini surprinse continuu pe strazile din Romania. Chiar si de pe stradutele mai inguste din Cluj. Mergeti sus la search, alegeti orasul Cluj si in harta de jos apar strazile si o poza mica in dreapta. Dati full-screen si navigati pe strazile Clujului, pozate in vara 2008. Este si zoom, rotatie de 360 de grade si calitate buna a imaginilor. |
[QUOTE=gabi_ford;2031621]hai sa ne dam :D:D:D sa vezi cum merge racheta :D8)[/QUOTE
se fac si pariuri???nu de alta da stiu rezultatul sigur:)) |
sun deschis la orice... :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
facem... mda...
|
Nu discutatzi subiectele de topicul cu Illegal Lifestyle team aici
ca is curios tare ce s-a discutat.....dar cu atata cenzura nu apuca omu sa citeasca tot. |
la cafeaua de dimineata du-te si ia ziaru ca sa vezi ultimele barfe .
esti mai rau ca babele alea ce stau in poarta ca sa vada ce face vecina. |
M-ai dat gata cu replica asta...
|
autlooooooooooooo!!!!
|
Quote:
|
Din pacate asa-i cum zici. Se pare ca mai nou nu doar eu ci si altii afla din ziare cam cum sta treaba cu liniile din cluj. Si sincer chiar ma deranjeaza foarte tare treaba asta.
|
Quote:
|
Exact, cum zice zanderu' . Asta dovedeste ca nu urmaresc ca altii sa strang sute de posturi, si ma gandesc ca e si dreptul meu sa fac asta. Din moment ce asa sunt drepturile userilor sa-si modifice sau sa-si stearga propiile posturi.
|
:)
care-s aia ce urmaresc sa stearga posturi? crezi ca s-o discutat despre cursele ilegale si ai ratat discutia ?poate data viitoare esti mai pe faza . |
Daca citesti mai atent am scris "strang" nu "sterg".
|
Quote:
|
A...si cat despre faza cu discutiile despre cursele ilegale imi place doar sa citesc despre ele nu si sa le comentez. Si sincer nu pot sa urmaresc tot timpul ca spre deosebire de altii eu am viata personala si socializez cu oamenii live, nu din spatele unui monitor crezandu-ma Dumnezeu. Si ca sa revin la ce am scris mai sus, crede-ma ca daca se tzine vreo cursa care conteaza, sunt acolo.
|
:grandmar:
nu gasesc unu cu ochelari de vedere :lol: let's chill out . erau balarii acolo atata tot . cursele se tin pe strada (din pacate) ,nu pe forum |
heiii unde va este simtul humorului:lol:
trebuie sa mai rada omul ce e cu atata seriozitate,iar in ultima vreme sa recunoastem pe forumul asta sunt foarte multi cunoscatori adevarati si de aici vine amuzamentul:lol: apropo.....e mr ben pe antena1:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
have fun&noapte buna!! |
Quote:
nu fii copil acuma ;) |
Stai linistit nu-s genul care se supara. Da nu-mi place sa fiu luat peste picior. 8)
|
cred ca mai interesant ar fi fost o conferinta pe yahoo... decat dialog direct (si aprins) pe forum... but that's just me...
|
"You know your man can put that fire out" :))
|
"Check out the bubble on that"
|
care mah poate ajuta cu un volan de Alfa-Romeo mai veche. Imi trebuie pt un prieten cu o Alfa 33 Imola ca sa treaca RAR-ul.
|
vorbesti serios ? nu prea imi vine sa cred ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning