![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
I-mi cer mii de scuze de expresia cu cheia franceză, chiar nu aş face ceva nici macar la un trabant.... in nici un caz la " avionu TMT " , ok ? chiar i-mi place foarte mult !!! Nu-mi place in schimb cum este condusă prin oraş.
Am crezut initial, cand mi-am facut cont pe 4T, ca este un sait care promovează principii bune, incurajează un comportament adegvat in trafic , prin exemple date de useri. Dar se pare că m-am inselat in această privintă. N-am să mai postez...atunci cand am să hotarasc eu, nu cand vrea unul sau altu de prin zonă. Iar cat de pasionat sunt,de Auto sau NU... e greu de aproximat. Deşi mi-e jenă să spun, poate nici n-ar trebui... ( desi vor fi penibile următoarele randuri, asta e , nu din vina mea ) : Mă intreb, oare ce fel de conducator auto este domnu cu TMT, care acum 30 min, intalnindu-mă cu el in trafic ( din nou, regret ), probabil informat fiind de ce am scris pe forum , " se face spre mine " cu avionul , si mai arata si semne obscene ....oare ce-ar trebui să inteleg din gestul lui ??? Că are de gand să mă calce ? sau poate sa mă plimbe in portbagaj ?? cum sugera mai sus cineva ??? In fine, nu are rost, mă declar invins de acest " clan ", a tot stiutor , super calificat si in domeniul auto dar mai ales in literatură si gramatica limbii romane.... Nu cred ca mai are rost să schimb lumea in bine, sa fiu prieten cu careva...ca nu prea am cu cine. Urmăresc in continuare stirile de la ora 5 , sunt convins ca am sa recunosc destui useri de pe 4T printre victime . Asta-i crudul ADEVAR : VITEZA UCIDE !!! - dar cum nu mă credeti pă cuvant...o să vă convingeţi singuri !!!! Dar ce stiu eu...cum spunea cineva mai sus...eu sunt mult prea mic si neinsemnat ca să fiu luat in seamă.... Cu respect, P.S. "Si Garbacea Sr nu era un kamikaze , stia sa conduca dar uite ce sa intamplat , asa ce nu va culcati pe o ureche dragi colegi piloti" by Bogdan Bine punctat Bogdan !!! Doar că vorbesti singur...... |
@zorro Fiecare are stilul lui de condus, nu poti sa ii impui tu alt stil !! Daca accidenteaza pe alcineva el raspunde pentru asta si e fix problema lui !!
La faza cu trasu de volan si semnele obscene aici cam e vina ta, tu tipand in gura mare ca l-ai 'impusca" cu cheia franceza :D |
Quote:
Dar sincer , după ce teoretic m-ar accidenta cineva, grav sau nu prea, crezi că m-ar mai interesa dacă raspunde EL " după " ??? ar mai conta pentru mine sau pentru o altă victimă ?? Oare chiar a crezut cineva ca as fi aruncat cu cheia spre EL ?? oare nu există lume care să inteleagă o glumă ? Şi indiferent ce s-ar intampla....masina nu ar avea nici o vină ... nu vad de ce ar ieşi " sifonată " ?? Nu-s deloc deacord cu cei care " maltratează " masinile... cand se certată cu posesoruii lor !!! Oricum ne pierdem in detalii si NU VEDEM ESENTIALUL : Viteza ucide !!! Asta a fost TOT ceea ce am vrut sa subliniez si NIMIC mai mult !!! Dar desigur tot eu am gresit....că locuim in acelaşi oraş !!! P.S. "Fiecare are stilul lui de condus, nu poti sa ii impui tu alt stil !! "...nici nu incerc sa-i impun alt stil..... doar l-am rugat s-o lase mai "moale " , pană nu accidentează pe careva.... ca de el vad ca nu-i pasă !!! |
@ Wlad
da-mi pm cu id`ul tau de messenger sau numarul de telefon, ca nu am cum sa iti dau PM (ai dat block all pm's) sau da-mi tu add, id`ul e skimpy_b - yahoo messenger |
daca voi nu ma laudati, iaca sa ma laud eu :)
https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...ml#post3193975 |
:tenisclap
Nu e pt skimpy |
Quote:
|
m-am gandit si la o alta varianta: sa iau barracudele de pe mercedes`ul lui drobeta :)
|
Quote:
|
Quote:
|
si sectiunea iasi iar a murit :)
stie cineva anul acesta in iasi, vre-un eveniment/concurs tinut de vre-un club? |
buna intrebare skimpy :D
|
Quote:
Ce ironie,cand am vazut mesajul tau,savuram un beck's :D |
clar..
|
Ce este asa clar ? :)
|
Multumesc mult Wlad pentru sticker si automat pentru cei 5 cai in plus :)
|
am stat si am urmarit sectiunea iasi si mai ales ultimele discutiile si am ramas socat...
zorro daca ai ceva de spus cuiva ...opreste-l si convinge-l sa mearga mai usor daca tot esti atat de ingrijorat ca viteza ucide...nu fi ca un pusti si te plange unde nu e locu.....forumul acesta e pentru dezvoltarea comunitatii locale...adica in materie de evenimente si masini...sau poate ma insel eeu.... ti-am mai spus si mai de mult cand te-ai luat de bakal...nu te-ai saturat sa te injurea lumea ,sa nu te mai accepte pe forumuri?ai vb vreodata ceva clar despre masini sau despre vreun sport cu masini??nuu....tu...intrii pe acest forum de plictiseala si ca sa te bage lumea in seama...ca tu esti un frustrat si un complexat si nu poti iesii in evidenta altfel.... imi doresc macar sa ajungi sa mergi si sa ai experienta lui cretz...si apoi sa intrii pe un forum ca acesta sa ai tupeu sa comentezi de altu... crede-ma cand cretz conducea masini puternice...tu nu stiai unde este amplasat motoru la masina... asa ca demonstreaza ca ai ceva intre picioare si accepta ca locul tau nu este aici!!! cu toata rautatea necuvenita...rog un moderator...sa i-a masuri in legatura cu acesti "domni " care nu fac altceva decat sa polueze atmosfera si asa incarcata cu prostii pe acest forum... multumesc... |
fratilor calmativa nu rezolvati nimik cu jigniri alte subiecte nu sunt de discutat pe aici in loc sa felicitati baieti pentru efortu depus la bucuresti pt a face iasul mai cunoscut voi va certati de aiurea :sad:
|
@drobeta: Felicitari baieti, am mai spus-o :lol:
@mishu: cand vad si eu live sierra (nu cea de zi cu zi) ? :-) P.S: kamikazee, nu ai poze de la bucuresti? :lol: |
Quote:
kamikaze, daca toata lumea e asa suparata pe 4T and CO ce dreaq a cautat toata lumea la Bucuresti la eveniment organizat de 4T? De ce nu a stat acasa? Protestul ar fi fost poate mai motivant (daca ar fi bagat careva de seama - cu siguranta ca nu). la intalnire avem altele mult mai importante de discutat decat ce mai face 4T. Sa stii ca si ACR si FRAS sunt afaceri (si alea sunt asociatii la nivel international si nu forumuri unde lumea pune filtre si toba sport si hopa +10CP) si sunt principalii organizatori de curse in RO. |
Quote:
|
http://www.incont.ro/economie/s-a-sc...lei-litru.html
Sa vedem care-si mai permite sa se plimbe pe copou :loL: |
Am renuntat sa ma complic cu greselile gramaticale pe acest forum. Si va rog sa faceti la fel.
Fiecare greseste si mai ales da post dupa ce termina de scris mesajul, necitindu-l inca o data. Hai sa nu ne mai uitam la paiele din ochii altora. Hai sa incetam si sa o luam de la capat. Nu de alta, dar e frumos afara si as prefera sa stam cu toti, membri ai comunitatii, la un loc, nu sa trebuiasca sa ne impartim intre 3-4 bisericute prin copou, 2 pe la stadion si inca 3 pe la palat. Suntem oameni, suntem predispusi greselilor. Hai totusi sa trecem peste acest tipar si sa fim membri ai unei comunitati. De la acest post incolo, cine continua cu rautati va fi exclus din cercul MEU de interes. E doar o alegere personala. Nu stiu daca ea conteaza, dar pentru cine conteaza o prietenie, va inceta. Multumesc, skimpy cel vesel cu sticker 4T si 2 cai in plus |
ce pofta am de mici :) cine sta la casa, are gratar si nu`l deranjeaza musafirii ? :)
|
Anyway .....pe 1 mai se pleaca la Constanta la 400m ??? :)
|
S-a anuntat ceva pe 1 mai la Constanta? :-)
|
skimpy imi pare rau dar nu am gasit sticker cu 4tuning
|
nu e problema tim, am scris mai sus ca mi-a dat Wlad stickerul lui :)
multumesc mult ca ai incercat >:D< |
Quote:
|
Quote:
lasand gluma deoparte, nu am apucat sa-l pun pentru ca nu am avut timp sa ajung cu bomba la spalatorie :) |
Quote:
|
Paharnic Moderator, trimite convocarea la ignore si prin intermediul mesageriei private! Spune asa: Peste cateva zile/saptamani/luni/ani se lasa cu...
:lol::lol::lol: Zorro, nu te supara pe mine, nu am nimic cu tine, doar desting si eu atmosfera... |
Ce legaturi "stranse" pe aici 8-|
|
Quote:
|
Quote:
Din pacate nu sunt 5, sunt doar 3. Daca vrei am unul cu nike de 7 cai:lol: |
Quote:
|