![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
wow...a renviat oxide
|
2 Attachment(s)
comentatii
|
Quote:
|
Mersi de sfat...stiam eu k gentile alea nus prea bune...las k le schimb!!!...ma bucur k in rest iti place!!:D
|
Ce spuneti de Loganul acesta?
2 Attachment(s)
Bugattiul a fost prima!!!:D
Dar m-am gandit la "batrana" noastra dacie! Vreau sa va aud parerile! Daca e reusita poate o pune in galerie! |
nu stiu dak sa incheiat concursul acela? cu dacia logan...in fine
|
s-a incheiat...iti spun eu sigur
|
mersi...dar totusi vreu niste pareri in legatura cu Loganul!!!
|
*hitman454 - interesant ... vezi k ai doua eleroane unu pete altu :lol: ... nush cum ai tras de janta spate sau din c unghi era k discu e deformat rau ... eleronu ar fi trb sa se opreasca si el undeva ...
*Saby - masina ta nu e delok reala ... nu are umbra deloc sub ea ... ai f multe selectii patratoase ... |
Re: Ce spuneti de Loganul acesta?
Quote:
nj ce sa-ti spun.... probabil ca tot asa ca patriotu ... e ireala ... + jantele + cautcicurile arata nasol d tot ... iar restu spoileror dau in pamanat ;) |
[QUOTE=patriotu90]*hitman454 - interesant ... vezi k ai doua eleroane unu pete altu :lol: ... nush cum ai tras de janta spate sau din c unghi era k discu e deformat rau ... eleronu ar fi trb sa se opreasca si el undeva ...
*Saby - masina ta nu e delok reala ... nu are umbra deloc sub ea ... ai f multe selectii patratoase ...[/QUOTE nu mi se pare eleron ala e ceva de genu cu aveau daciile chestia aia de cauciuc nu cred ca ala poate fi eleron |
Quote:
|
2 Attachment(s)
comment pls .... mie mie se pare tare de tot ....
inafara de oglinda jate si tobele spate restu e facut d min :) |
2 Attachment(s)
acura integra !!! ;)
|
*L33L00 - arata frumos ... dar mi se pare k am mai vazut spatele ala undeva .... :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
*AdY9005 - puteai sa cobori si tu masina ... arata nasol ... pragu e cam mare ... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning