![]() |
Re: Club ESPERO
Imi pare rau pt problema ta, dar nu ai ce sa le faci... ai facut ce era de facut in prima instanta, reclamatia la CSA. In urma raspunsului de la CSA, ii dai in judecata sau nu pe cei de la Asirom. Pe multi i-am auzit ca au avut probleme cu Asiromul. Asirom are datorii mari fata de service-uri si clienti si evita sa plateasca daunele.
Nu e normal ceea ce au facut ei si nu trebuie sa-i lasi. Toate discutiile ar fi bine sa se poarte in scris, ca sa ai dovezi, nu pe vorbe. p.s: anunta-i pe cei de la Asirom ca le faci plangere la CSA si ai de gand sa-i dai in judecata, poate se sperie si rezolva rapid problema. |
Quote:
|
inger ceea ce spui tu a patit o cunostinta vineri.era oprit ziua in amiaza mare pe dreapta frumos si a intrat 1cu o duba in el ala a zis ca nu si explica de ce a avut un moment de nu stie ce si a recunoscut ca e vina lui apoi agentul ala de la asigurari a vazut ca are casco prietenul meu sa zic asa,si il ruga pe asta sa schimbe declaratia sa puna vina comuna asa ca vezi ce a scris ala in constatare
|
ing3r dai in judecata...stiu ca sunt si acolo niste costuri...dar alta solutie nu prea ai...te certi cu morile de vant..eu iam dat in judecata pe cei de la alianz tiriac si leam zis si lor lucrul asta..rasp a fost: ''faceti cum doriti ca nu e problema mea''.asta e Romania fratilor..o tara de....(stiti voi ce)
|
@Geo: Am vb cu cel de la Asirom Bucuresti, cel care s-a ocupat de dosarul meu de dauna, i-am cerut explicatii si a zis ca nu el da, seful lui! Pe urma am vb cu seful lui, i-am zis ca am facut reclamatie la CSA si ca o sa ii dau in judecata...si a zis " dati-ne in judecata!" .L-am intrebat de ce a scos culpa comuna si a zis ca voi primi un raspun oficial in urma reclamatiei de la CSA ...Nu au colaborat deloc, adica nu te intelegeai cu ei! Plus ca de abia am dat de ei la telefon, ca nu raspund deloc la telefoane!Niste...nu mai zic, ca si asa sunt plin de nervi! Oricum o sa merg cu ei pana la capat, orice ar fi! bani sa am...
@87-bob: pai tocmai, ca omul a completat constatarea amiabila in fata mea, deci nu avea cum sa ma traga in teapa! Sunt dobitoci fomisti aia de la Asirom, se .... pt un deviz de 26 mil, care e simplu ca buna-ziua si e totul clar la el ! |
Quote:
@ inger: Ce nasol e cazul tau... trebuia sa te intelegi cu ala, daca itidatea ceva bine, daca nu o faceai tu si asta e... prindeai bara cu un surub, chituiai peste, vopseai aripa si bara si cred ca scapai ieftin si foarte rapid (pana in 300 lei) asta e... Cu judecata o sa o lalai mult si bine... si masina tot la ei ramane.. daca nu tre sa dai 16 mil, asa aiurea... asta e... |
cine stie mai mike poate a vrut sa o faca cum trebuie...tu zici asa dar cand stii ca nu e din vina ta si ai avut masina ok sa o umpli de chit si sa mergi cu spoilerul spart nu prea e in regula...mai ales ca in mod normal costul reparatiei ar trebui sa nu l intereseze pe el:shock:
|
Nu ai mai Mike cum sa repari cu 300 de lei...ce faci tiganie acolo? E masina ta, nu iti permiti sa iti bati joc de ea, faci treaba bun... Bara fatza, proiector dreapta, aripa dreapta, janta, portiera zgariata, oglinda varza, cam astea au fost daunele... Nici cu piese SH nu scoti sub 300 de lei... Ala era un amarat de sofer pe duba, ce sa ii dea? Are omu asigurare ce sa isi bata el capul? Asa a scapat si fara bani dati si fara puncte luate... Bara prinsa cu nituri, tabla chituita si alte deasta si ajunge masina ca daciile alea de cad tablele de pe ele...
|
JhonsonXXL, pune te rog niste poze cu masina ta...daca e aia de la avatar sunt curios !
|
Quote:
|
Sa pui ca si eu sunt curios sa vad masina ta :)
|
4 Attachment(s)
|
frumoasa masina , de cand sunt pozele ? ai mai modificat / adaugat ceva la ea ?
P.S : imi place mult cum ii statea cu imitatia pe bord , da gusturile nu se discuta |
Quote:
|
Inseamna ca arata mai bine acum masina si se aude si frumos , jante cand ai sa ii pui ? si ce jante ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning