Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

Vladz 16-04-06 16:38

Re: Diverse discutii

dar a inceput ploaia :(

DONU' 17-04-06 00:42

Nu-i nimic. Tot ne-am strans cativa si a fost dragut. Mai ales 180 de grade-le meu de la plecare, care m-a luat prin surprindere si pe mine fiindca l-am facut asa... fara sa stau prea mult pe ganduri. Pe urma am realizat ce misto a iesit... :p

Faceti si voi o lista cu cei ce vor DVD-urile de la 4Tuning Day - 3 buc. 5 RON

kraven_4_all 17-04-06 08:21

n`am apukt sa ma uit la dvd`uri, deoarece am dvd`u la tv la ai mei in kmera ...si ... e km greu sa`i iau lu mama telecomanda din mana!:))..oricum sper sa ma uit zilele astea!thx ...cat despre acest 180 grade a lu` DON, nu l`am prins toti pt. k n`am fost pe faza!ecko l`a prins sigur pt. k era fascinat:)))mai vb noi...ne mai gasim noi kte 1 kte mai multi asha pe la sala...iese fiekre la plimbarik ..si cine shtie cum ne intalnim!:)))

kraven_4_all 17-04-06 22:05

momo...ne bagam sa vb aici...next time cauta si u mai bine!!!+ discutati si voi unde trebe:)!! ia d`aciulea:
https://forum.4tuning.ro/184-legal-racing-16-aprilie-baneasa-bucuresti-campionatul-accelerare-romaniei/15229-sanctiuni-ordine-publica.html

kraven_4_all 18-04-06 20:25

bha prea plictiseala p`aciulea:))toate k toate maine kre vine pe la sala:))shantzule...sa aduci minge k pe tine te iau in loc de ea:))klar!adu drq o minge!mai vb noi de una alta...(fiekre cu pb lui..shtiu yo la ce ma refer...)..mai dai cu picioru`n minge..pm:))si mai discutam drq de ieshirea aia dak e!!

Vladz 18-04-06 20:49

pan la urma care a venit ? :lol: ca am fost putini

kraven_4_all 18-04-06 21:10

unde mha knd?
ieri poate....luni seara...!!

Vladz 18-04-06 21:12

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all
unde mha knd?
ieri poate....luni seara...!!

pfffff am crezut ca in seara asta :oops:

kraven_4_all 18-04-06 21:14

ati fost si in seara asta??...pm pe mine nu m`a anuntzat nimeni....am trecut o fuga pe la colt azi...era dragos si cu X-cite park...pe ei i`am vaz!dar n`am putut sa ma opresc sa vb cu ei!deci ati fost si in seara asta:))...va tin minte...:))pm..maine ne vdm iar...suntem unii kre tre` sa discutam neste pm...dar sa ziceti drq si voi o ora!!in afara de tel ...am cum sa iau legaruta cu razvan??....

Vladz 18-04-06 21:29

Au venit oamenii cu cashcheta si au dat amenzi de le-au obosit pixurile ... nici daca era vreun jaf nu veneau 4 masini de politie si un motor :lol:

Manson 18-04-06 21:35

maine la cat ca am intalnire cu o ***** sim daia sa stiu sa nu ne vedem iar toti:D
ca nah ..intimitate:D:D:D:D::D

kraven_4_all 18-04-06 21:39

sa`ti zic yo ceva de intimitatea p****!!...de-te drq!!pe seara ...dak e frumos si aduce vreunu o minge...hai pe la 6-7 pm!mai jukm o pase ceva...si ...ne dam la vb knd se inseareaza...sau vedem noi!yo zic un 6-7pm!!...spuneti si voi ceva drq

Bmw_E30dak 18-04-06 21:53

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all
sa`ti zic yo ceva de intimitatea p****!!...de-te drq!!pe seara ...dak e frumos si aduce vreunu o minge...hai pe la 6-7 pm!mai jukm o pase ceva...si ...ne dam la vb knd se inseareaza...sau vedem noi!yo zic un 6-7pm!!...spuneti si voi ceva drq

mah ahi sa punem fiecare cate 10.000 si sa luam o mingie a "comunitatii" ce draq mah ne calicim???

kraven_4_all 18-04-06 21:54

dak dai u bani de benzina...si va duceti sa luati pm:)yo donez 1 leu RON

Manson 18-04-06 22:56

donez si eu kkmas
nu aveti o minge ...minge a comunitati lasa o k asta e buna:D

All times are GMT +2. The time now is 04:44.

- Copyright 2026 4Tuning