Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

Razvan-CT 29-11-07 22:32

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

verdele cred ca o sa-i vina foarte bine masinii.. pentru ca este o culoare fresh dupa cum a zis si quick.. si inca ceva.. MASINA VA FI SINGURA DIN ROMANIA care va vopsita astfel

Pmc78 03-12-07 09:46

Chiar daca nu pun motorul pana la Tuning Days, o sa termin macar exteriorul si interiorul, poate si muzica...si o aduc, chiar daca e nevoie sa o imping toata autostrada :lol:

Nu este nevoie sa o impingi ma anunti si te duc eu ca am prieteni care au plaforma. si sa nu ma uiti cu chestia cu aburii.

Opportunity 03-12-07 18:24

1 Attachment(s)
am facut-o verde si i-am pus niste jante care imi plac (suzuki swift - tot masina mica - deci cred ca arata bine pe tico)

quick_5hifter 04-12-07 00:24

4 Attachment(s)
@Opportunity: multumesc mult pentru efort!
PS: puteai sa pui jantele din ultimele 2 poze :lol: (alea cred ca le voi lua pentru Tico, pe 16 inci, cu cauciucuri 215/35/R16)

Azi am inceput sa demontez totul de pe Tico (mi-a luat o ora si jumatate sa dau jos numai bara). Nu va speriati, balta de sub masina era din cauza ca i-am schimbat antigelul :D
Maine duc masina la tinichigiu sa o refaca total, ca e cazul :???: vor fi schimbate pragurile metalice, podeaua si tot ce mai e nevoie, iar la final va fi grunduita si antifonata.
Revin cu poze pe tot parcursul "dezmembrarii" si ....la final, cu rezultatul.
Mai am foarte putin timp la dispozitie sa ma gandesc ce vopsea voi alege :???:

Most_Wanted 04-12-07 00:37

nu te-ai gandit la vreo combinatie de culori .......picturi ceva ......? sa fie ceva meserias pictat pe toata masina ...cred ca ar iesii bine

LKS 04-12-07 09:13

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1228771)
nu te-ai gandit la vreo combinatie de culori .......picturi ceva ......? sa fie ceva meserias pictat pe toata masina ...cred ca ar iesii bine

il stiu eu pe unu michelangelo ..iti trage o capela sixtina pe capota ..de moare lumea :D

nu serios acum ..cand va ajunge masina si cu motorul ala turbat (doamne ajuta) ..crezi ca o sa se mai potriveasca vreo "pictura" de pe masina cu tema de masina de curse ?

o combinatie de culori..da..ar fi tare..numai sa gasesti culorile care dau bine

quick_5hifter 04-12-07 11:07

Combinatie de culori...nu prea-mi surade ideea. Ar fi o idee sa fac partea de sus (de unde incep geamurile) cu negru lucios, integral, insa nu sunt hotarat (nimic nou :lol:).
Picturi nici atat...nu sunt genul, prefer cat mai simpla (tot de-asta o sa incerc sa desfiintez si manerele din fata) .
S-ar putea in schimb sa pun pe capota/plafon un "desen" (aerograf) simplu, care reprezinta ceva: un cod de bare cu CNP-ul meu dedesubt. Cred ca ar fi ceva original (sper sa nu imi fure lumea ideea inainte sa o aplic :lol: ).

Most_Wanted 04-12-07 14:02

Faza cu CNP e super original .............nam mai auzito pana acum ....:D ...si cred ca ar da destul de bine .....

Opportunity 04-12-07 17:23

acu nu iti mai cer buletinu' gaborii... se uita pe capota:)) aaa tu esti alex:))

catarsis 04-12-07 22:47

ai ceva rugina pe sub ea;in legatura cu antifonatul-insonorizatul ce o sa folosesti ?in interior ai cumva folie Dynamat?

quick_5hifter 05-12-07 00:07

@catarsis: am o gramada de rugina, mi-e si rusine sa pun poze cu podeaua masinii :oops: dar voi scapa de toata rugina, prin inlocuirea integrala a podelei, pragurilor si tot ce mai e nevoie. Numai pragurile din metal si tabla pentru podea ma costa 500 RON, iar manopera, antifonul si grundul inca n-am aflat cat ma costa...din acest motiv, cred ca voi mai amana putin vopsitul.
In interior am pus folie Dynamat pe hayon, pe lateralele portbagajului si pe podea - de la hayon si pana sub bancheta inclusiv (completat si cu Aluband, pe podea), insa s-ar putea sa fie nevoie sa-l dau jos partial (desi nu avea rugina deloc in acea zona unde am aplicat Dynamat, e posibil sa fi aparut intre timp :sad: voi afla in curand).
Antifonatul podelei si a celorlalte zone expuse se vor face cu...antifon (nu stiu de care), dar inainte de asta se va aplica grund. De-abia la final voi face o antifonare interioara pe baza de folii bituminoase - Dynamat sau un produs similar.
Oricum, tinichigiul il cunosc de cel putin 5-6 ani si tot la el am dus si fosta mea Dacie, mi-a placut foarte mult cum lucreaza. M-a asigurat ca lucrarea va fi foarte bine facuta astfel incat sa nu mai am probleme cu masina multi ani de-acum incolo, legat de rugina.

@ceilalti: azi am dus masina la tinichigiu si am dezechipat-o complet (singur :D )atat pe interior (scaune, centuri, ornamente plastic, tapiterii usi, chedere, mocheta etc.) cat si pe exterior (bara spate, praguri, aripi, faruri, stopuri, oglinzi etc.).
Maine dimineata se vor cumpara materialele si se va incepe lucrul la ea. Voi reveni cu poze, daca nu pe parcursul lucrarilor, macar la final ;)

catarsis 07-12-07 08:30

quick, ai cumva capota din fibra ?

quick_5hifter 07-12-07 18:26

Da, capota e din fibra cu exceptia armaturii, care a ramas cea originala, metalica.
Fibra nu este aplicata peste tabla, ci inlocuieste tabla. O sa fac poze pe interiorul capotei.

protuning 07-12-07 19:52

salut Alex!!de cateori intru pe topicul tau ma uimesti cu ambitia si dragostea pt masina ta.sper ca termini masina pana la tuning days pt ca voi venii si eu cu cateva masini(printre care si loganul alb cu interiorul custom)si vreau sa stam intr-un final la o bere linistit cu tine.
parerea mea este ca masina asta are nevoie de o culoare deschisa,verdele mie personal nu tare imi place,dar e chestiune de gusturi.

quick_5hifter 08-12-07 03:34

Roby, pana la 4Tuning Days masina mea va fi gata la exterior si la muzica (fara interior, cred, iar motorul cu siguranta NU).

De data asta vin si stau acolo, chiar daca dorm in masina ca la 4Tuning Fever Navodari :peace:

Poate totusi rezolvam cu un eleron pana o vopsesc, ca fara eleron parca nu e gata :sad:

All times are GMT +2. The time now is 07:08.

- Copyright 2026 4Tuning