![]() |
Re: Live for Speed
Mda... Spune ca nu stii politiei din romania. Mai bine faci ceva de pe care poti fi sigur ;)
|
catalin: ai o banca prin preajma? daca da, vezi ca pe un anumit site(sa nu fac reclama), e un cont online deci nu iti trebuie card. trimiti banii de licenta la acel cont. le trimiti un mail cu factura. eu in 5 minute am primit un serial nou nout, numai al meu. si este de doar 2 ori mai mult decat la gicu asta. si nu o sa apara ca e fraudat;) si pe asta lasal..daca pentru 70de ron se injoseste atat, nu merita atata atentie de la noi.
|
cred ca citeste din parnaie mesajele noastre LOL
oricum..chiar credeati ca a dat norocu peste voi sa luati cu 700mii? mai bine mai puneti inca 700 si va luati GARANTAT una buna... macar respect pentru developeri |
Quote:
:( stima, cata |
Quote:
|
ma iei la misto, sau cum?
|
Quote:
|
guys, wanna fight? take it on the strip...de mult nu au mai fost provocari pe aici:P
|
Quote:
deosebita exprimare, deosebita!! salut |
Quote:
|
+2 si inca 11 caractere. Lets roll.... (oriunde)
|
6 Attachment(s)
.............................. XR GTR 2.0 L I4 Turbo / RWD 490 bhp @ 6278 rpm 627 Nm @ 4782 rpm 1100 kg .............................. |
joaca careva live for speed pe [LTC]Live to cruise ? e foarte marfa..dati`mi add ca sunt jucator inrait: valcea_racing
|
joaca joaca:P btw skillz..nu imi datorai tu cumva cateva mii??:-?
|
trickz joci pe live to cruise? daca da ce nick ai ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning