![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
Eu inteleg unde bati tu, dar lasa-ma sa-ti explic mai in detaliu: daca o masina nu-mi place, spun ca e urata, nu ma intereseaza ca iti place tie sau lui x sau lui y. Pentru mine este urata si atat. Nu ma incadrez in segmentul de piata pentru ca masina aceea a fost facuta. Ca si-au indeplinit ei targetul si au vandut nu stiu cate bucati, la fel, nu ma intereseaza atata timp cat pe mine nu m-a captivat. Si, don't feel blue, loganul este chiar o masina frumoasa pe langa multe alte pocitanii care exista pe piata ;)
|
Quote:
Si don't feel blu din punct de vedere gramatical al limbii engleze nu prea este corect ! |
Printre cele cateva masini pe care le-am avut, crede-ma ca nu e durere ca zic de un multipla ca e urat, nu-s deloc acri strugurii, ca daca voiam imi luam multipla :lol: Si iarta-ma ca m-am murdarit putin la gura de engleza, nu stiu cum mi-am permis, domnule "blu" care observ ca le stii pe toate :lol: Sa invatam intai sa mai punem si noi cate o virgula in limba romana, apoi sa ne gasim sa-i corectam pe altii la engleza, nu crezi ?!
|
Si ca o paranteza, sa fiu total off-topic :)
Vezi ca "don't feel blue" este o expresie, de fapt face parte dintr-o expresie menita sa fie insulta, si anume : " Don't feel sad, don't feel blue, Frankenstein was ugly too! " , care este, domnule compozite ;) |
Quote:
Zi o masina urata sau du-te si plictiseste-i pe altii. |
2 Attachment(s)
multi probabil o sa ma injure dar gusturile nu se discuta
bmw ii foarte urat din fata si rangeu..... parca o facut top gear la misto si o aruncat un pian pe el.. |
Adevarat! Urata masina Range Rover asta nou, nici eu nu-l sufar.
|
Ala se numeste range rover evoque si din punctul meu de vedere este extraordinar de frumos mai ales varianta in 4 usi.
|
Eu nu-i consider pe cei de la Top Gear o autoritate în ale design-ului.
Din păcate sunt formatori de opinii şi asta duce la crearea de diverse păreri negative, doar că aşa au spus mai sus aminitiţii. La maşini, ca şi la femei şi poate alte lucruri este valabilă următoarea vorbă: "Nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-ţi place ţie". |
Quote:
Quote:
|
evoque e o masina tare frumoasa.... daca ai CNP cu 2 in buletin....
|
fac pariu ca cel putin 3 sferturi din persoanele care ti-au citit post-ul n-au stiut la ce te referi, aleks :lol:
|
Quote:
Quote:
P.S. Daţi-mi un Evoque şi-mi puteţi spune Pisi. :D |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Acum cateva zile cand am trecut prin fata unui service am vazut chestia asta Fiat Multipla , si sunt de parere ca e in varful piramidei.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
- Copyright 2026 4Tuning