![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
2 Attachment(s)
Imi dati voie si mie sa imi prezint BMX-u?
Este un Mali Tirant cumparat de nou A primit un upgrade substantial in timp , ramanand cadrul si inca cateva piese originale O mica lista de modificari: -Foaie mica de 32 dinti(parca) -Roata spate completa cu pinion de 7 dinti -Pedale bike positive -Cauciucuri Maxxis -Ghidon Slim bar -Mansoane bike positive Si in rest pedala Mai am cateva poze cu el Cred ca in weekend o sa ies in skatepark cu el |
Quote:
Quote:
|
imi cer scuze daca deranjez sau va rog sa repetati unele lucruri deja discutate.
vreau sa profit de faptul ca am ramas fara permis pentru o perioada mai mult decat lunga de timp, si sa incep sa fac putina miscare. vreau o bicicleta usoara si placuta la pedalat. astept recomandari si oferte. nu vreau una gen bmx sau alte nebunii, doar o bicicleta cu care sa mi faca placere sa ies, deoarece nu sunt un profesionist in acest sport. |
Daca ai cat de cat un buget eu iti recomad ceva de genu :
http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=1588 http://bikezone.ro/Bicicleta-Ideal-Strobe-2009-691.html http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=1585 Iti faci treaba cu ea :)) |
Quote:
|
Quote:
am imprumutat-o unui prieten... mi-a "stricat" vopseaua in vreo 10 locuri... roata de spate troncane.. ghidonul scartaie.. aripa de fata e facuta praf+ ca a crapat chitul pe ea intr-un loc de la un soc cam puternic.. sau mai multe... deci.. de maine sau de luni o desfac iar...:-< bft si asfalt uscat!!! |
Salut la toti , sunt nou pe aici . Am si eu un DHS :sad: si acum cateva zile m-am gandit sa o vopsesc alba. am scos toate piesele inafara de axul pedalier cu tot cu foi si tije :( am incercat si cu o presa dar degeaba . O alta idee cum sa-l scot ?? :( am sa pun poze cu bicla mea cand mai invat si eu cum se umbla pe aici :D asfalt uscat :D
|
3 Attachment(s)
Voi mai pune poze din timpul transformarii :D :-):D
|
Quote:
Pas la intrebarea ta. Chiar sunt curios cum se scoate.. ca n-am facut niciodata asta. Bicicleta pare ok. Fiecare dupa buget. Dar frate esti din Brasov din cate vad. Ai pe unde sa te dai, daca iti plac asa mult bicicletele si putina adrenalina asa in locul tau as strange niste bani si mi-as lua o bicicleta de dh si m-as da la greu. Sper sa ai noroc cu raspunsul la intrebarea ta! ;) |
Stau cam prost cu bugetul :shock: nu prea imi permit o bicla mai buna :sad:
Adevarat , sunt multe locuri aici , mai ales ca stau langa padure . Deja m-am apucat de smirgheluit :) cred ca voi vopsi cu axul pedalier pe ea :| |
in mod normal se scoate cu presa de angrenaj si monoblocu cu o cheie, dute la un magazin local , mai mult de 5-10 lei nu iti ia. bafta
|
Quote:
|
Cand am desfacut dhs-u meu au iesit normal
La mine avea doua piuleite mari care le-am desfacut cu o surubelnita si un ciocan |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning