Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Masini tari din Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/3981-masini-tari-iasi.html)

vinyl 26-08-12 00:14

Re: Masini tari din Iasi

Quote:

Originally Posted by IS19CIP (Post 5150889)
Eu zic ca trebuia sa o posteze pe a ta nui asa ? Cat o vezi tu asa cu abtibilduri cu Fulger McQueen atrage foarte multe privirii + ca are un motor pe masura ;). Si app masina asta are premii la activ cat nai avut tu de cand te stii . Asa ca nu mai venitii cu comentarii din astea de 2 lei pentru ca devenitii PENIBILI !

Pustiu...vezi ca e a doua oara cand esti foarte impertient ! Sper sa nu ne intalnim prea curand !

Jockers 26-08-12 00:47

Cip un sfat de la mine..nu mai ridica masinile altora..Mai ai de crescut putin si nu mai vb urat cu lumea.. Si app de Nissan nu am avut banii atunci ca il luam eu cu un pret de nimic ..ce o fost o fost ..

GAby645 26-08-12 08:44

lasa-ti masinile altora si vedeti-va de masinile voastre !!
ca nu va plac cum arata e parerea voastra dar nu ca nu is merita locul intr-un topic sau nu !!

MihaiCsl 26-08-12 09:43

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5151502)
Pustiu...vezi ca e a doua oara cand esti foarte impertient ! Sper sa nu ne intalnim prea curand !

Ooo, suntem rai. vezi ma sa nu te ia vantul.
Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 5151516)
Cip un sfat de la mine..nu mai ridica masinile altora..Mai ai de crescut putin si nu mai vb urat cu lumea.. Si app de Nissan nu am avut banii atunci ca il luam eu cu un pret de nimic ..ce o fost o fost ..

Mi-a vorbit si mie o data urat de am zis ca-i mut directia, dar nu ma pun cu persoanele ce au probleme psihice. :))

Eddy_e39 26-08-12 17:25

Gata fratilor cu off-topicul ;) Lasati omu' in pace ca fiecare are zile bune si zile proaste ;) Hai , asteptam urmatoarea masina ;) :D

Dan101 27-08-12 00:21

" Motor pe masura'' ahahaaaa :))))) asta e prea tare

Jockers 27-08-12 09:30

parca avea v8 400 de cai :)) turbo ..:)) daca el mai mult de motor ce Ciele nu o vazut e normal ca i se pare mare 2000 :D Cip sa te mai potolesti putin cu comentariile prostesti cel putin pana ei permisul :>

IS19CIP 27-08-12 14:45

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5151502)

Ce sunt cu amenintarile astea ? :shock:
JOKERS ce am zis gresit , de tot sari asa pe mine ? P.S Ce ai zis aici puteai sa imi zici si live :-)
Si in legatura cu motorul de 2.0 de pe NISSAN cand am zis " pe masura " m-am referit ca bate si PASSAT si GOLF . Asa ca nu mai fiti rautaciosii ca pana apare si masina voastra prin topicul asta mai e cale lunga ;) .
Nu am nimic cu nimeni dar vad ca unii LIVE sunt intr-un fel si aici sunt altfel. O zi excelenta va doresc.:D

Dan101 27-08-12 14:50

Depinde ce motorizari pe PASSAT SI GOLF!!!! normal ca bate un 1.9TDI :), ce e mai sus, NU!

MihaiCsl 27-08-12 15:10

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 5152798)
parca avea v8 400 de cai :)) turbo ..:)) daca el mai mult de motor ce Ciele nu o vazut e normal ca i se pare mare 2000 :D Cip sa te mai potolesti putin cu comentariile prostesti cel putin pana ei permisul :>

E v7 399 de cai ma, ce stii tu. Cat sa te mai invat?:))
Orice masina e tare, normal, ca e facuta din metal, nu din plastilina.

CRyS` 27-08-12 18:41

Aloooooooooooooooooo!!!!!!!!!!! Aloooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ce se intampla? Ce e cu voi? Unde va credeti? Sunteti pe cel mai mare si populat forum auto din Estul Europei !!!!!!!!!!!!!! Sunteti pe sectiunea IASI, IASI ce odata era pe locul 2 dupa Bucuresti in vizite, discutii & CO si ameninta bine pozitia numarul 1 !!!!!!!!! Nu va e rusine? Sa nu cumva sa imi dau drumu la gura si sa va spurc pe fiecare in parte,nu ca nu mi-ar place, nu mi-ar face placere si nu mi-ar fi rusine!!!! :lol:

Si cu mutatul ... va rog,mutati-va directia, comentarill si ideile low cost despre si cu in alta parte sau abtineti-va!!! Nu aici!!! In privat daca se poate,va mutati si directia si dintii si pumnii acolo sau LIVE; daca sunteti in stare concepeti un forum al vostru si sanatate!

Va rog frumos, MihaiCsl, IS19CIP, Jockers, vinyl, Eddy_e39, 18.Marius.92: GATA !!! A fost masina lui Cristi,a fost, a muncit pt ea, a investit in ea, dar GATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va multumesc!

CRyS`

P.S. ! Imi este rusine mie atunci cand intru pe sectiunea IASI!

Dan101 27-08-12 20:27

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 5153439)
Aloooooooooooooooooo!!!!!!!!!!! Aloooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ce se intampla? Ce e cu voi? Unde va credeti? Sunteti pe cel mai mare si populat forum auto din Estul Europei !!!!!!!!!!!!!! Sunteti pe sectiunea IASI, IASI ce odata era pe locul 2 dupa Bucuresti in vizite, discutii & CO si ameninta bine pozitia numarul 1 !!!!!!!!! Nu va e rusine? Sa nu cumva sa imi dau drumu la gura si sa va spurc pe fiecare in parte,nu ca nu mi-ar place, nu mi-ar face placere si nu mi-ar fi rusine!!!! :lol:

Si cu mutatul ... va rog,mutati-va directia, comentarill si ideile low cost despre si cu in alta parte sau abtineti-va!!! Nu aici!!! In privat daca se poate,va mutati si directia si dintii si pumnii acolo sau LIVE; daca sunteti in stare concepeti un forum al vostru si sanatate!

Va rog frumos, MihaiCsl, IS19CIP, Jockers, vinyl, Eddy_e39, 18.Marius.92: GATA !!! A fost masina lui Cristi,a fost, a muncit pt ea, a investit in ea, dar GATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va multumesc!

CRyS`

+1, Mare dreptate ai CRyS!

JusT_SaY_BoBo 27-08-12 20:44

+1 crys
sunt unii care chiar vor sa vada ceva pe forum asta,sa mai afle ceva nou,o gluma o chestie...in ultimul timp cam peste tot numai cearta,scandaluri,ironii.
macar noi la iasi sa fim putin mai calmi.nu mai sariti asa unul in capul altuia pentru orice nimic...
si dupa cum a mai zis cineva mai sus,fiecare posteaza dupa parerea lui,care crede el ca e o masina tare,sunt perfect deacord.pe mine personal ma atragea de fiecare data nissanul cand il vedeam,era ceva mai deosebit.

MnezO 28-08-12 15:39

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 5153439)

Va multumesc!

CRyS`

CRyS calm tata. De asta nu mai intru si intram pe 4tuning cei care am fost o data. Ne enervam degeaba si nu are rost.

CRyS` 28-08-12 18:26

Mnezo,eu sa ma enervez? Stii bine ca nu am voie! :D Doar ii apostrofam un pic pe cei enumerati mai sus! Raman fidel 4Tuning-ului indiferent de situatie! Aici am invatat sa schimb treptele in 7000 rpm, aici am invatat sa pun kerosen in rezervor,aici am invatat sa fac (I)legale si tot asa mai departe! 8)

De exemplu,o alta masina TARE e jucaria lui Mnezo! Mie imi place la nebunie! De cat ori il vad in trafic de atatea ori imi zic "Il fac si cu spatele si cu fatza cu ochii inchisi!" :lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:21.

- Copyright 2026 4Tuning