![]() |
re: Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+40km/h) in masina personala !
@b01uxd - lasa soacrele si spune ce ti se pare asa comic ... !??!? :)
aaa...am uitat sa precizez ca eram si in drum spre mare. ...... 4 insi ..... un hamster si o pisica ....si aveam si remorcutza cu bagaje ...ca deh la atatea persoane ... Iar dupa calculele copilotului meu inginer ......daca nu erau gropi si nu era curba...ajungeam lejer la 255 km/h. Plus ca mai angajaseram inca 3 foci si 2 vulpi polari .... deci rezulta -> BIG POWER tu zi front uils. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
on topic: oltcit 1.3 80 intra 2a....ireal dar atat arata turometru :D (sa mentionez ca fac yoga:P)
maniac, bine ca nu i-ai dato paia cu R ca intrai in hiperspatiu |
pt cei care spuneau de logan, am fost cu unu blana 1,5 dci mai mult de 160 nu a luat nici cu viteza a 4 nici a 5.a, orice i,am facut, in 3500 de ture urca si acolo ramane in treapta 5,cu benzinar inca nu am avut ocazia sa testez maximum ce poate dar ma mir ca cel de 1,4 sa i,a mai mult de 170
bafta |
Quote:
|
@b01uxd - hiperspatiul este prea mic pentru " Letaconul meu nuclear " aka volksvaginu nostru iubit .... tu iti dai seama daca angajam 200 de foci polare, 150 de vulpi polare si vreo 100 de ursi polari .... plecam la dracu in alta dimensiune ...unde nu erau gropi, tiruri, curbe, vai , dealuri si top speed-uri de 250 km/h cu motor de 1.6 =))
PS: Promit solemn, ca pana isi schimba pamantul polaritatile si intram in alta dimensiune am sa postez poze; adica nu am aparat, saracu telefon cu camera vga nu prinde bine acu, ca e iarna, e frig, a fost si bolnav si i s-au aburit lentilele Carlos Zeizz. Cu Drag, Nelu' |
Aberatii dulci Aberatii ... mai bine citesc posturi deastea decat sa citesc faze de genul " Am o Skoda Octavia 1.9TDI de 90 CP si am prins 220 Km/h si mai aveam pedala !
P.S. Daca reusesc se trec de viteza propusa o sa imi leg o franghie cu noduri si sa o arunc pe geam sa imi masor viteza in noduri .... eventual cu o ancora in capat ... apropo .. am aflat cati cp da fiecare sticker ! 5 CP ! 10 Stickere = 50 CP ... maine o sa aflu rezultatul |
Quote:
dute frate de aici .. ai uitat de a6a si a7a la DCI .. ce naiba ma unde ati facut scoala de soferi ?? |
hai o gluma, doua, dar deja exagerati..
|
bravo bravo
bis-bis |
Revenind on-topic....
|
peugeot 107 motor 1l 68 de cai 170 km/h pe autostrada soarelui de la 150 pina la 170 faaci cam 15 min dar ii prinde
|
Cine poate sa imi ghiceasca viteza maxima a unui logan 1,4 modificat...???
|
Quote:
|
Mda ma asteptam sa nu ghiceasca nimeni....a fost 278....ON logan 16v 200 pe ceas pe gps aveam 186.Si este un log 1.4 care a alergat langa un megane pe la 200 pe ceasul meganului!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning