![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
am barile alea,care vin pe plafon parca,esti interesat? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
quick_silver2-am fost la service si erau injectoarele infundate si 2 bobine nasoale.
Am dat Lupo +diferenta pe un Golf4 r32....Are capota stramba,un pic infundata usa,si bara un pic indoita... |
2 Attachment(s)
@cristi, mersi pentru faruri . Am mai fost pe la dezmembrari si am gasit oglinda stanga si bara fata ... Pentru celelalte piese, ori apelez la Equinox sa le faca din fibra, ori ma duc/trimit pe cineva dupa piese in Germania, pe la targuri/parcuri/dezmembrari auto ... Mai trebuie evacuare (full inox o fac) + schimbat consumabile + vopsea si va fi pe strada !
PS : I-am luat si niste jante : Rotiform BLQ, 16" 8.5J toate 4 . |
2 Attachment(s)
Astazi am terminat de antifonat masina si am reusitsai montam si difuzoarele fata.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mi-au venit jantele de la vopsitorie !!! Am dat jantele vechi pe astea + 100E .
BBS RS 16", 7.5J toate bucatile @jurec10, daca poti, mi-ai fi de mare ajutor ! Bara spate, oglinda dreapta si stop stanga, toate OEM ! |
Mersi mult tisule pentru praguri , au ajuns acum 1 ora si le voi monta maine pe masina ;)
|
Maine ma duc sa caut un e30 ... Vreau sa i-l fac lu' fratimiu, cadou de ziua lui (27 aprilie) si il iau mai devreme sa il termin pana atunci.
|
1 Attachment(s)
Astazi am mai reusit sa montam si difuzoarele spate.
Maine mai avem de montat sowbooferul si statia. |
3 Attachment(s)
Sunt intr-o parcare in Ungaria si am profitat de ocazie sa pot pune pozele care le-am facut inainte de plecare!
Masina a fost lasata cativa mm mai jos si rotile fata scoase putin mai inafara:twisted: |
3 Attachment(s)
Golf-Am facut si portbagajul clean8)
Corrado-Am scos toba...urmeaza sa fac comanda de una noua.;) Stie cineva vreo firma specializata in instalare ori modificare suspensii? Va rog sa ma contactati! |
Quote:
LE: daca ai fi dispus, da si niste specificatii sa stiu mai multe |
4 Attachment(s)
am terminat de montat totu pe masina , si am dat farurile oem pe unele galbene si am montat pragurile de la Tisu doar ca trebuie vopsite . sunt in cautare de niste jante si un motor pentru urs, de niste bari m3 deoarece eleronu' a fost montat, astfel incat sa-i dau un m3 look :D
|
4 Attachment(s)
My new acquisition :
Bmw E36 2.5TDS Convertible An fabricatie : 1997 KM Reali : 162.300 Dotari : - Oglinzi electrice - ABS - Airbag - ESP - Proiectoare ceata - Faruri xenon - Geamuri electrice - Aer conditionat Defecte : Jantele nu sunt originale , sunt ruginite . Este lovita in spate pe partea dreapta ii lipseste stopul , pragul trebuie vopsit + in spate pe partea unde este lovita . Planuri de viitor : - Jante noi - Suspensii noi - Discuri + placute de frana - Sopilere fata/spate - Faruri/stopuri - De ce nu , un motor mai puternic ( Pe benzina , nu diesel cum e cel original ) . Asta daca o sa am bugetul necesar . Sper sa va placa noua mea masinuta :"> |
| All times are GMT +2. The time now is 20:28. |
- Copyright 2026 4Tuning