Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

CyberCSX 23-01-10 10:49

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

1 Attachment(s)
ORIGINALUL: :D

BTL-gordini 24-01-10 12:29

Asa este, am usurat volanta cu 700-750g si intr-adevar merge si rotund motorul.Referitor la inecat, cand e motorul rece din cauza la pata calda care nu o mai are se balbaie, dar daca il lasi cateva minute la incalzit merge f. bine. Ms mult Puya,am si eu 4 in perfeta stare.Multumesc celorlati pt.cele spuse

robert_zed2112 24-01-10 18:21

frumoasa dacia :) toate aranjate frumos...

Cosmin-SNR 26-01-10 08:46

Salut Dany mii si mii de felicitari pentru produsul finit..nici nu imi vine sa cred cum ai avut atata vointa sa faci masina de la 0 alti zic aaa...dao in p... mea de dacie ca imi iau alta...nu este asa...unii oameni chiar pun suflet in ce fac si unii pe alt forum mi-au batjocorit masina..ca este o ruginitura ca sa o duci la remat...si alte chestii din astea...si din cate poze am vazut eu cu masina ta...a fost si ea cam...nu imi vine sa spun Ruginita...dar vad produsul finit si ma minunez cum ai reusit:shock::shock::shock::shock::shock::shock::s hock: o masina de care poti fi mandru... si a mea este ruginita...dar nu asa...fara suparare...dar ai bagat multi multi bani in ea...bravo tie sus cu BTL-ica..asa as vrea si eu sa o fac pe a mea...dar nu cu dungi din acelea "gordini" si vreau sa iti spun ceva acele dungi nu sunt GORDINI sunt dungi care se puneau pe Fordurile Capri..;)fara suparare..ti-am zis...masina imi place foarte mult da bine si cu acele jante:D ti-am spus asa as dori si eu sa o fac pe a mea...dar fara dungi si alte chestii...vreau sa o fac cum a iesit pe portile fabricii...eh nici chiar asa dar sa iasa macar originala....

Muttley 26-01-10 09:37

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3016048)
... unii pe alt forum mi-au batjocorit masina..ca este o ruginitura ca sa o duci la remat...si alte chestii din astea...

Pai exista cam 2 alternative de obicei:
- REMAT;
- Investitie de 2-3 mii euro ca s-o aduci intr-o stare buna si sigura.

Daca varianta 1 e ataaat de nevalabila in cazul tau, atunci spor la investit!

BTL-gordini 28-01-10 21:25

Sunt multe lucruri importante cand vrei sa te apuci de reconditionarea unei masini, bani, timp, nervi,vointa....etc.Dar finalul e cel care completeaza totul si bucuria pe care o ai in suflet.

DACIA 1410 Valy Multescu 08-02-10 08:25

Salutare băieţi ! :D Hai sa va spun ce masini ma pasioneaza pe mine la culme: Renault 12 faza 1 si 2 (toate modelele), Dacia 1300 frantuzeasca, 1300 romaneasca, 1300 cu elemente de 1310, 1310, 1400 si 1410 (toate modelele) ! Tin la aceste masini ca pe ochii din cap ! Sunt niste masini "Jos palaria"! Si mai sunt destui in lume si la noi in tara pasionati si indragostiti la culme de aceste masini minunate ! Chiar ma bucura asta ! :D

Cosmin-SNR 08-02-10 11:46

si unul dintre ei sunt eu:woowoo: care vreau sa fac masina mea din bara-n bara...intelegeti voi dar tata toata ziua:blahblah: ca sa o las ca nu se merita...si chestii din astea... dar eu sunt mai nebun de fel:crazy: si nu ma las asa de usor daca vreau sa fac ceva...ceva ramane daca nu fac prapad:chainsaw:

Andrei_spu 09-02-10 02:13

prea pizd.. dacia asta.cel mai bn lucrat dintre toti,bv tie

BTL-gordini 09-02-10 07:43

Multumesc baieti, spor la munca si voua.

lcn23 21-02-10 13:29

a iesit super...

BTL-gordini 26-02-10 07:59

Din fericire pt.mine si din pacate pt.cei ce poate doreau sa vada masina la show-ul tuning Bucuresti eu nu voi fi cu acolo cu masina,dar o sa merg la alte show-uri in viitorul apropiat .

dmo.mihai 26-02-10 14:12

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 3124817)
Din fericire pt.mine si din pacate pt.cei ce poate doreau sa vada masina la show-ul tuning Bucuresti eu nu voi fi cu acolo cu masina,dar o sa merg la alte show-uri in viitorul apropiat .

de ce ?:(

b08ygs 26-02-10 19:37

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 3124817)

sa inteleg ca se repeta istoria de anu trecut? cu expozitia 4T de la romexpo? cum ca pe ultima suta de metrii ai fost exclus din ea....

BTL-gordini 27-02-10 14:26

Se pare ca nu s-a uitat povestea de anul trecut si sincer a fost un lucru fara bun simt facut de unele pers. ce au organizat show-ul de anul trecut de la Bucuresti. Eu am spus-o de multe ori ca nu am nimic de pierdut si nu ma intereseaza parea multora, doar ca nu stim sa apreciem lucrurile rare pe care le mai avem ci doar alte marci auto. Nici invitat nu o sa vin la show, sunt destule show-uri in tara unde s-a apreciat masina si a facut spectacol in fata multor masini de zece de mii de euro, fara nici o modestie dar acesta e adevarul. Lumea nu stie ca dacia a fost de multe ori atractia unui show si poate lumea s-a saturat de masina de fabrica cu sute de cai si proprietarii lor au pus niste jante si vezi doamne ce masina am facut, jenibil vb.celor de la Parazitii.

All times are GMT +2. The time now is 08:17.

- Copyright 2026 4Tuning