![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
|
Diavolo_Dany .... :D
|
2 Attachment(s)
Noua achizitie....:shock:
|
Quote:
:D PLSSS!! |
danyrodman ms ft mult pt convertor
|
fratilor ca ma ajutati va rog si pe mine???? vreau sa imi bag butoanele alea asa faine in garaj ..... am 2.2.1 mwm ..... si de unde iau si eu un motor pt bmw (urs) ??? ca nu gasesc nicaieri ....:MULTUMESC ANTICIPAT
|
app de convetor ... habar nu am cum sa-l folosesc .. eu sunt mai greu de cap
.. MS care stie ...... |
3 Attachment(s)
un motor si 2 pack de rims si tire
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Mercedes S-Class w220 :!::!:
|
okei mulat fain danyrodman ....... iar andrew si tie iti multumes ...dar.... spec ca sunt bune rimsurile pt 2.2.1 mwm pt ca azi lam instala de 3 ori pt ca am bagat niste masini ..... mno si o mers fain .... pana sa dau sa imi aleg rimsurile ..... apoi dak dadeam pe prima pagina la rims mereau toate dar atunci cand dedeam paginile ...la pagina 3 ... bufff dont send .... si masinile le-am luat d p forum cu cateva pagini mai in spate ..... si am inteles ca sunt pt mwm le-am bagat pe fiecare-n parte .. dupa fiecare masina bagata am intrat in joc si merea .... dar din nou cand dadeam pe pagina 3 imi dadea dont .... cu alte cuvinte ... de la ce poa sa fie problema ...... ???? dak ati avut asemenea probleme si le-ati rezolvat ... va rog ajutatima si pe mine ... multam fain ..... ceva masini sa aiu pt mwm pt ca se misca mult mai bine iar controlulu e de astfel mult mai bun ... deci va rog ceva masini pt mwm care sa nu dea eroare .... motoare la fel ... rims pack ... ms mult ...APP SCZ ADMIN PT CA AM SCRIS ASA MULT DAR NU AM VRUT SA UMPLU FORUMUL CU CATEVA CUV PE PAGINA >>> SALUT
|
cypos ai 221 ?
|
app andreww nu e motor ala este doar un charger pt el .....
|
totusi :D dintre cei buni de aici si care stiu jocu ... poate unu sa isi creeze propria masina ??? :rolleyes2:rolleyes2 numa asta de curiozitate
|
Baietzi ce-i care se pricep la conertit ......... dak dai sa convertesti si rimsurile are ceva?????
da nu... atunci e beton :D dak da ..... atunci am facuto de oaie :(( ... cu toate ii multumesc celui care ma ajutat cu convertu ... care mi-a explicat cum sa convertesc .. si am ales varianta sa le adaug bucata cu bucata....... cred ca e cel mai bine ...nu iti ia decat 1 minut ...... si merita din plin dak nu imi mai da erori ......... SALUT ALL Who LOVE THIS GAME .... am dato pe engleza ca sa nu ma luati la misto ... sa nu credeti ca sunt un borac de ala de 12 13 ani :DDDDD |
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning