![]() |
Re: Cafeneaua onestenilor
stiu ca s-a mai discutat, dar eu mai intreb odata, sa pot centraliza putin datele..
cine merge la 4tuning days? detalii si discutii aici: https://forum.4tuning.ro/80-bacau/68304-4tuning-days-editia-2008-a.html |
sal baieti stiti cumva unde gasesc sa imi skimb bord cu plasma pt dacie berlina?????pls va salut si numai bn
|
1.incearca te rog sa postezi unde trebuie. ai pus aceasta intrabare si pe topicul cu masini modificate, l-am sters.
2.nu cred ca vei gasi asa ceva dar am vazut chiar mai devreme pe un topic un bord de dacie cu niste cadrane rosii (intrucat masina era rosie), home made, frumusele. |
eu vreau sa merg la 4tunning days!!!!
|
merg si eu la tuning days cu cezar...mergem la salon in ambele zile(sambata si duminica).
|
dar nu stiti unde se gasesc?????pls
|
de gasit nu gasesti....iti zic eu sigur...eu ti-am mai zis pe mess cum se face....
|
Sal Baieti
mergeti la bucuresti???? daca aveti un loc ma luati si pe me???pls |
1 Attachment(s)
Din pacate un mare om din industria auto a murit azi dimineata la varsta de 63 de ani.Probabil cu toti l-am vazut pe Discovery in emisiunea American hot rod si am apreciat munca lui si binenteles atentia la detalii.Omagiile noastre Boyd Coddington...
|
Intotdeauna i-am admirat masinile, unul daca nu cel mai bun constructor de hot rod-uri si muscle car-uri, a fost primul in acest domeniu, a facut multe pentru industria auto si merita respectele noastre !
Un mare om s-a stins astazi ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! |
ce sa vad zic despre pmc-ul meu e ca am facut accident la o ........ asa:D si acu intra in proces de reconstructie.eleronul de evo 6 imi vine marti,bara se termina cam in 3 saptamani,o luna ,dupa bara spate,praguri noi la linie cu barele si niste prize mici latelrale pe capota pentru viitoarul filtru sport.pana atunci o sa vedeti masina identica ca si pana acum
|
eleronul e acela pe care mi l-ai arata mie pe 4tuning????
bafta la ce ai enumerat mai sus ca dupa aia m-ai ramane vopseaua....;) |
da.ala e eleronul.dar o sa il pun pe masina cand o bag la vopsit.si trebuie sa fac si barele.dar vad ca nu prea mai posteaza lumea pe forum.ce se intampla?cine vine tuningdays?
|
eu nu stiu daca ajung la tuning days.....te sun intr-o zi ca tre' sa vorbim
stiu ca o sa mearga Fasterman cu PC freak...si nu mai stiu cine... poate e ocupata lumea.....dar o sa fie ceva frumos cat de curand....(speram) |
da asa e...ajung eu si Pc|Freak...pana la urma am sa stau la un unchi de al meu in militari:D
ce misto e....liniste si pace!!!:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning