![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Salut...cine are un grup de E21 mai scurt de vanzare ..eu am 2:10 ..are cineva ceva mai scurt? bafta
|
2.10 sau 4.10 ?
|
Quote:
|
cine le are cu electricitatea, in seara asta am vrut sa scot masina la plimbare si nimic, am curent pe contact invarte motorul dar benzina nimic, m-am uitat in fuga pe sigurante dar parea in regula si nimic asa ca m-am lasat pagubas si am ales a doua varianta vad maine. unde e buba ce ar trebui sa am in vedere ca sa nu pierd timpul cautand unde nu trebuie...
|
1 Attachment(s)
Quote:
cam in ce stare este ,masina: cauciucuri aproape noi,pe 15,plus un rand de roti pe 13 evacuare din inox,de la galerii evacuare pana la capat scaune fata recaro,tapiteria este refacuta,si la bancheta spate toate bucsile bratele pivotii fata au fost inlocuite in vara asta motor in stare fff buna baterie ac.noua varta folii omologate casetofon alpine (cd player)cand l-am cumparat era cel mai tare din seria lui ulei filtre schimbatede curand placute frana noi,pe spate etrieri de e 30 suspensii aproape noi cam de un an de cand am reconditionat masina sincer nu cred ca am facut mai mult de 2500km,umblu cu alta masina mai am si ceva piese ,o chiulasa,ceva ochelari,faruri, stopurio cutie de viteze originala stoc,plus un de rezerva dar cu mici probleme(acum pe masina am o cutie de ursulet) cardan original netaiat in stare buna mai am un set de roti pe 17 cu gume bune pe ele,dar pe astea le negociem separat arcuri fata spate de rezervaun volan tip sport disponibil sincer masina merge beton,am bagat la bani in ea si munca la greu |
si un pret ???
|
Quote:
Da 2:10 scrie pe el..caut ceva mai scurt..ai ceva? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
este puntea la 500lei.
|
salut..un e21 de vanzare are cineva..stima :rolleyes2 astept pm
|
Sunt interesat de un BMW E21, de preferat pe raza orasului Constanta, inmatriculat. Rog trimiteti toate ofertele prin mesaj privat, sa stiu sigur ca ajung la mine. Rog pret decent.
Multumesc mult! |
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...0-5700175.html
Si mai e si a lui 05aBi, inca de vanzare, cu 2000 de euro... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning