![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
hehe da`ti seama k e primul lucru pe care`l fac :D macar am locatia stabilita :))
|
cine doneaza sau vinde la pret modic un carburator dublu de dacie sau o galerie simpla , nu conteaza ca e functional , nefunctional , complet , incomplet...
imi trebuie urgent ca maine vand dacia veche si omu vrea sa fie cu carburatoru vechi adica dublu in portabgaj , oricum oa ia cu platforma... |
Stie cineva nr. de la Trompy ? Ma intereseaza pt niste folii Solar Zone . Am auzit ca sunt mai bune decat Llumar . Ce parere aveti ?
|
io am de la lumar si e ok.. depinde si de baieti care lucreza..
|
Am vazut la cineva Solar Zone si mi se pare un pic mai inchisa decat Llumar la transparenta 5% . Stie cineva la care magazin de langa trompy se monteaza Solar Zone ? Pt ca sunt 2 langa spalatorie.
|
Uita-te pe sectiunea de bursa. E o firma unde si-au montat multi colegi de pe forum si pe care o recomand şi eu.
|
Quote:
|
Unde pot sa rectific si eu planetare .... imi bate una in draci .... .... care stiti .. mai sunt cei de la trocadero ..?! s-au mutat .. daca s-au mutat pe unde s-au mutat .. aveti alte recomandari .. !??!!?
|
auziti care imi spune si mie unde sa ma duc sa imi montez niste boxe fata-spate p mashina si la ce pretz...:X
|
la trocadero .. cam 500 de mii manopera + cablurile daca e nevoie
|
la mermin..???
|
da , sau vbeste cu yfz`u sa mergi la reval ...
|
la raval car acolo langa flamanda parca ..nu? da p mn ma intereseaza pretu ca ash avea de montat p langa boxe si un casetofon si o statie cu subwoofer
|
shmule la lumina ma... nu stii unde? eu ti-am zis sa nu mai dai scarturi dar tu batman batman...
Ps planetarele de la motor , nu? :lol: |
da .. aia d ela motor .. am auzit la lumina .. mi-a mai zis cineva .. detalii ..?? vreau sa incerc si la aia de la trocadero .. si am ami primit d ela cineva un nr
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning