Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

johnny111 15-10-06 21:03

re: Club Ford Capri

cata liniste ...

panaitescud 16-10-06 00:29

si iar liniste.

cv-03-btf 16-10-06 13:00

deh... oameni trebuie sa mai lucreze si la masini nu toata ziua pe net......

cosmineloo 16-10-06 16:20

cat vrei pe butoane?
da un sms ca eu cu netu sunt cam varza....0744319383.
azi vine simeringuuuuuuuu

cosmineloo 16-10-06 16:21

sfat: incercatzi sa facetzi masinile voastre water proof. cunoscatorii stiu de ce !

panaitescud 17-10-06 13:04

aveti de lucru pe la masini de nu mai iesiti pe forum.SAU va merg toate masinile.

florin_cars 18-10-06 03:58

strangem bani, muncim 10 ore/zi...sa cumparam multe oldies :evil_laug..speram ..unii din noi at least :woowoo: :mrhappy:

mai vrem poze cu Cosworth-ul in lucru..dar aici...sa vada si altii care nu trec "dincolo" :-P

surprindila 20-10-06 16:10

In primul rand vreau sa va spun: Bine v-am gasit!

In al doilea rand as avea si eu o rugaminte la voi. Am pus ochiul pe un Ford Capri V6 de 2,3L din '79. In poze arata superb. Rugamintea mea este sa-mi spuneti care sunt problemele cele mai frecvente la masinile astea, deoarece maine ma duc sa o vad si sa discut cu actualul proprietar si nu stiu la ce chichite ar trebui sa fiu mai atent.

Va multumesc foarte frumos si anticipat.:?:

codrin44 20-10-06 19:52

nu ai spus un pret cerut. motorul e superb numa sa verifici sa fie 2.3 si nu 2.0...mai mare poa sa fie.
vezi directia cum sta, rugina la partea de jos a haionului si aripile spate, geamurile sa fie ok ca sunt cam greu de gasit si scumpe, bordul care 90% e crapat,mai vezi imbinarile la balamalele portierelor si nu in ultimul rand daca functioneaza toate ceasurile.
sper swa nu fie primul si ultimul post.baga nijte poze si bine ai venit in familia sclavilor unor "capre"

johnny111 23-10-06 09:11

Quote:

Originally Posted by surprindila (Post 592386)
In primul rand vreau sa va spun: Bine v-am gasit!

In al doilea rand as avea si eu o rugaminte la voi. Am pus ochiul pe un Ford Capri V6 de 2,3L din '79. In poze arata superb. Rugamintea mea este sa-mi spuneti care sunt problemele cele mai frecvente la masinile astea, deoarece maine ma duc sa o vad si sa discut cu actualul proprietar si nu stiu la ce chichite ar trebui sa fiu mai atent.

Va multumesc foarte frumos si anticipat.:?:

O alta problema identificata de mine: vezi starea lonjeroanelor ( te uiti pe langa rotile din fata la cat sunt de ruginite lonjeroanele) daca-s putrede .....

surprindila 23-10-06 16:58

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 592629)
nu ai spus un pret cerut. motorul e superb numa sa verifici sa fie 2.3 si nu 2.0...mai mare poa sa fie.
vezi directia cum sta, rugina la partea de jos a haionului si aripile spate, geamurile sa fie ok ca sunt cam greu de gasit si scumpe, bordul care 90% e crapat,mai vezi imbinarile la balamalele portierelor si nu in ultimul rand daca functioneaza toate ceasurile.
sper swa nu fie primul si ultimul post.baga nijte poze si bine ai venit in familia sclavilor unor "capre"

Tipu cere 2.000 EUR pe ea. Din pacate inca n-am ajuns sa ne vedem fata-n fata, ca sa zic asa. Nu stiu ce probleme. Oricum sa vedem ce-o sa iasa. Cred ca am atasat si pozele pe care le-am gasit.

Silencer Power 24-10-06 10:53

Cu putin timp in urma am luat o bordura mai inalta in urma careia directia a inceput sa faca figuri... mai exact, cand trageam dreapta, dupa ~10% din cursa miscarii, volanul incepea sa se miste cu o viteza mare, dar nu pana la finalul cursei miscarii, deci toata chestia asta se intampla undeva la mijlocul cursei miscarii cand trageam volan dreapta. Cand trageam stanga se misca putin mai greu decat inainte.

Saturat pana peste cap de figurile mecanicului la care am renuntat de curand, m-am dus la un mecanic, probabil cel mai renumit din Bucuresti in materie de Ford (trebuie sa recunosc ca tipul are o anumita prestanta cand vorbeste si pare a stii foarte multe), si omul mi-a aratat la o prima vedere ca mi se misca cremaliera cand trag de volan, aceasta nefiind fixata corespunzator - din cate am inteles aceasta este o problema destul de serioasa…?

Cam atat mi-a putut spune doar uitandu-se la ea cu mainile in buzunar.

Pana la urma, m-am inteles cu el sa o las pana cand face tot ce tine de directie. Zis si facut, i-am lasat masina si dupa 4 zile ii dau telefon sa vad cum sta treaba.
Deznodamant:
- niste bucse de la caseta (daca nu ma insel) schimbate
- rulmentul din caseta (inca o data sper sa nu ma insel)
- burdufele (spunea el ca ar fi originale :) )
- fixarea cremalierei
... si cam atat

Cost: 700 RON

Ce ziceti, sa-i dau banii in rate? :D

DASCALUGABRIEL 24-10-06 15:29

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 596906)
Cu putin timp in urma am luat o bordura mai inalta in urma careia directia a inceput sa faca figuri... mai exact, cand trageam dreapta, dupa ~10% din cursa miscarii, volanul incepea sa se miste cu o viteza mare, dar nu pana la finalul cursei miscarii, deci toata chestia asta se intampla undeva la mijlocul cursei miscarii cand trageam volan dreapta. Cand trageam stanga se misca putin mai greu decat inainte.

Saturat pana peste cap de figurile mecanicului la care am renuntat de curand, m-am dus la un mecanic, probabil cel mai renumit din Bucuresti in materie de Ford (trebuie sa recunosc ca tipul are o anumita prestanta cand vorbeste si pare a stii foarte multe), si omul mi-a aratat la o prima vedere ca mi se misca cremaliera cand trag de volan, aceasta nefiind fixata corespunzator - din cate am inteles aceasta este o problema destul de serioasa…?

Cam atat mi-a putut spune doar uitandu-se la ea cu mainile in buzunar.

Pana la urma, m-am inteles cu el sa o las pana cand face tot ce tine de directie. Zis si facut, i-am lasat masina si dupa 4 zile ii dau telefon sa vad cum sta treaba.
Deznodamant:
- niste bucse de la caseta (daca nu ma insel) schimbate
- rulmentul din caseta (inca o data sper sa nu ma insel)
- burdufele (spunea el ca ar fi originale :) )
- fixarea cremalierei
... si cam atat

Cost: 700 RON

Ce ziceti, sa-i dau banii in rate? :D

700ron?mai tata cu banii astia iti aduc caseta noua din anglia cu transport inclus in pretz!burdufele sin 980 de mii cu tot cu tva rulmentul nu face mai mult de 5-600 de mii!
ce naiba mai oameni buni 700 de ron e exagerat!

johnny111 24-10-06 18:42

Quote:

Originally Posted by DASCALUGABRIEL (Post 597191)
700ron?mai tata cu banii astia iti aduc caseta noua din anglia cu transport inclus in pretz!burdufele sin 980 de mii cu tot cu tva rulmentul nu face mai mult de 5-600 de mii!
ce naiba mai oameni buni 700 de ron e exagerat!

Da' mie-mi poti aduce chedere de usi de MK III?:D

johnny111 24-10-06 18:44

Quote:

Originally Posted by johnny111 (Post 597387)
Da' mie-mi poti aduce chedere de usi de MK III?:D

... si perii exterioare de geamuri? Ca astia de la Ford din CJ nici nu au auzit de Capri:lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:00.

- Copyright 2026 4Tuning