![]() |
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj
Quote:
poate.. ca daca ar fi latit-o putin si i-ar fi scos.. semnu ala de fe spoileru fata.. de la 407 ar fi artat altfel.. dar nici mie nu imi place.. |
ce aveti cu PGT-ul?? Bara aia arata chiar foarte bine pe masina. Totusi nu se vad detalii clare sa vedem cat de bine potriveste
|
de aceeasi parere cu cata..bara arata ok!!!!!
I like it a lot!!!! negativistu de Piry nu are parerei despre asta??? :) :) :) |
sincer si mie imi place.. dar intradevar detaliile ar zice mai multe...
|
eh detalii... acuma va intindeti :lol:
eu am vazut masina pe live si va spun ca arata foarte bine :) chiar trecusem de ea si m-am reintors ca sa o vad mai bine si sa ii fac o poza :) |
eu zic ca arata foarte bine atat bara cat si culoarea...mai ales daca se are in vedere o evazare completa a caroseriei :) atunci sigur nu ar mai avea nimeni nimic de comentat
|
horica:
teoretic: kitch practic: cute, ok, in regula concluzie: nu as face asa ceva pe peugeotul meu 206 |
2 Attachment(s)
azi dimineatza pe Titulescu.. Porsche Boxter cabrio negru,de prin America.
scuzati calitatea e naspa telefonu pe timp de noapte :p |
Quote:
|
Quote:
|
eu asa tin minte.. cand o fost ultima data la mine la cumparatrui.. i-am vazut aripa dreapta putin sifonata...
|
aloha
masina e a unui prieten..poate il conving sa intre si el p-aci :) fost coleg de clasa, acum a revenit in Ro si a adus masina.. Are o aripa lovita..va vine sa credeti sau nu, omu a lasat masina in fata blocului 1 ora si cand s-a intors a gasit-o lovita...oamenii astia... jenant dar na ..ata e..aripa noua e pe drum..poate ca pe langa schimbatu aripii mai combinam si ceva tuning...ar fii fain :) :) |
4 Attachment(s)
un seat ibisa... dragut... simplu... dar se vede rau.. ca l-am prins in poza din mers.. si dupaceea m-am porit sa ii fac 2ua poze calumea...
|
2 Attachment(s)
azi cand mergem la Energy la interservisan.. am vazut un fiat panda.. destul de dragur.. acum... ce sa zic.. avea huse cumparate din piata.. si avea ceva capace spitate.. poate e in constructie masina.. dar ii sta bine cu spoileru ala.. parerea.. mea.. voi ce parere aveti ?
scuzati claritatea poza facuta cu un 6230i |
asta nu ii ala cu kit de abarth ?? l-am vazut si eu ..de cateva ori ...dar ii lucrat cam de mantuiala:|
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning