![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
excelent. nu arata prea bine cu toate stickerele alea. si galbene si albastre samd. ai gusturi tot mai bune :D
daca proiectoarele alea din fata ar fi altfel, macar sa nu mai fie albastrii, ar fi si mai bine. si stickerul de pe parbriz ar trebui sa fie negru cu alb, nu negru cu albastru, in caz ca il tii. cred ca masinii asteia ii sta f bine numai cu alb si negru. dar stickere cu albastru sau cu galben nu prea se potrivesc. dracul ala rosu de pe capota dadea bine pe negru, insa galben sau albastru nu. |
le-am scos pe toate nu mai am decat pe cele din praguri, vreau sa merg maine sa le incalzesc inainte ca imi este frica sa nu se ia cu tot cu vopsea.... sper sa nu am surprize ca asa le las daca nu se desprind fara vopsea.....
|
Quote:
|
daca e vopsea la pistol, n-au de ce sa se desprinda cu totul...
dintre cele 4 poze, n-am putut sa nu remarc numarul nou...numarul vechi pe care il aveai inainte (cred ca ala de pe fata) era vai de capul lui saracu', zici ca loveai masina in fiecare zi :lol: sunt total de acord cu stickerele, sa le scoti, eventual sa pui alb-negru, ca doar asta e "the TAU theme", nu? (pardon, T A U :lol: ) pentru ceilalti: numerele astea au fost scoase de catre Politia Romana pentru a le fi lor mai usor sa le citeasca. nu se plateste nimic in plus sa ai scrisul mai rar, iar fontul este un pic mai subtire si, mi se pare mie, mai inalt... |
Quote:
pt quick_5hifter: numerele se pot lua de la udriste si se platesc mai mult dekt cele normale adik 1 mil jumate. asa mi-a zis tau! acum nush ce sa zic. sa ne zica tau mai multe detalii! |
eu atat am dat pe ele. ulterior am aflat ca sunt si cu 1 mil!
|
or sa se supere sponsorii !
|
Re: Prima Dacie berlina modificata din Romania intr-un videoclip - B-69-TAU
mie imi place k masinutza aceasta inglobeaza munca unei intregi echipe...catel ,purcel...toata ograda..
oricum e ceva maretz...sunt sigur k asa ceva nu se va mai face... am totusi o intrebare...cum vei obtine recunoasterea intregii munci? |
cumparand un bou :)
|
Quote:
|
super ca ai scos stickere'le... arata chiar mai bine fara ele.. :P keep on!
|
mie imi place dacia lui TAU...felicitari pt tot ce ai facut la ea...
|
da TAU-le tine-o tot asa ......
|
ce mai face TAU?? :D some news 4 us?? :D
|
surprizele probabil ca vor putea fi vazute maine (sper sa nu cobesc sau altceva ca nu vroiam decat sa mai fac si eu un post si sa fiu si on :) )
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning