Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

markizu 23-06-10 10:23

Re: Accidente in Bacău

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3462904)
asta e...

aaaa e a lui aleks nu stiam ca l-a lovit cineva oricum nu e grav

lupalb 23-06-10 10:24

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 3462916)
aaaa e a lui aleks nu stiam ca l-a lovit cineva oricum nu e grav

grav nu e, dar o bara de aia e 25 mil.

markizu 23-06-10 10:26

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3462921)
grav nu e, dar o bara de aia e 25 mil.

;) bara din cate stiu eu e facuta de el ... plm tuning

lupalb 23-06-10 12:44

pai el lucreaza la PLM?
Cat de tare, am crezut ca e bara originala.... oare cat ia el pe o bara de asta?
Il intereseaza pe un prieten de al meu, si daca pretu` e acceptabil (fara vopsire) poate se baga.

markizu 23-06-10 12:49

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3463404)
pai el lucreaza la PLM?
Cat de tare, am crezut ca e bara originala.... oare cat ia el pe o bara de asta?
Il intereseaza pe un prieten de al meu, si daca pretu` e acceptabil (fara vopsire) poate se baga.

PLM TUNING = ALEKS ;) nota 10

Racky 24-06-10 21:16

8 Attachment(s)
Accident acum 45 minute langa Petromul de la spital :din spusele martorilor, cel cu Logan-ul albastru ( era un nene batran ) a iesit de la maternitate si cel cu Golf 4-ul venea dinspre centru/9 Mai. A intrat in Logan si apoi a sarit bordura de pe partea cu Petrom-ul ajungand pe spatiul verde :shock:

aleks 25-06-10 00:59

Da, īntr-adevăr, a intrat un baiat īn mine, eu īl văzusem pe Săgeată şi am īncetinit, iar el probabil nu m-a observat, că s-a īnfipt direct īn mine, şi şi-a făcut praf toată partea din faţă (aripi, capotă, faruri, semnale, grilă, spoiler, radiatoare) la un Punto. La mine... după cum se vede, numai spoilerul şi īntăritura puţin... Să vedem ce zice asigurarea lui şi pe urmă o rezolv...
Cu spoilerul ai p.m. lupalb :)

lupalb 25-06-10 07:20

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3468309)
Da, īntr-adevăr, a intrat un baiat īn mine, eu īl văzusem pe Săgeată şi am īncetinit, iar el probabil nu m-a observat, că s-a īnfipt direct īn mine, şi şi-a făcut praf toată partea din faţă (aripi, capotă, faruri, semnale, grilă, spoiler, radiatoare) la un Punto. La mine... după cum se vede, numai spoilerul şi īntăritura puţin... Să vedem ce zice asigurarea lui şi pe urmă o rezolv...
Cu spoilerul ai p.m. lupalb :)

Maestre, am un prieten care lucreaza la asigurari, exact unde ti ai deschis tu dosar , la Sibiu (centrala) si el imi zice ce si cum.
Cred ca stiu si suma pe care o sa o primesti, dar nu ma pot pronunta acum... O sa iti zic mai tarziu (in decursul zilei de azi oricum)...

danutzcag 25-06-10 07:26

1 Attachment(s)
am facut si eu o poza in trecere.....batranul era beat mut si nici nu a vrut sa suflle in fiola,baiatul din golf era lovit la un picior......

aleks 26-06-10 01:31

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3468479)
Maestre, am un prieten care lucreaza la asigurari, exact unde ti ai deschis tu dosar , la Sibiu (centrala) si el imi zice ce si cum.
Cred ca stiu si suma pe care o sa o primesti, dar nu ma pot pronunta acum... O sa iti zic mai tarziu (in decursul zilei de azi oricum)...

Eram convins, pentru că ştiu poza ca fiind făcută pentru dosarul de daună, nu am gustat faptul că omul a făcut-o publică dar nici nu m-a deranjat prea tare, nu e un lucru de ascuns, se mai īntāmplă şi din astea.
Am aflat īntre timp şi eu suma, mă aşteptam...

lupalb 28-06-10 08:30

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3470860)
Eram convins, pentru că ştiu poza ca fiind făcută pentru dosarul de daună, nu am gustat faptul că omul a făcut-o publică dar nici nu m-a deranjat prea tare, nu e un lucru de ascuns, se mai īntāmplă şi din astea.
Am aflat īntre timp şi eu suma, mă aşteptam...

asa ca sagetile au fost strict pentru informarea mea personala, si nu pentru dosar.
Nu tre sa te superi, dar pur si simplu eram curios.
Eu nu stiu care i faza cu dosaru`, stiu doar ca daca ai PLM Tuning pe spate inseamna ca te stii la lucrat in fibra.
Pana la urma, poti sa imi dai un PM cu suma?

geani29 30-06-10 00:06

Mă īntreb cāt de legal e faptul că tu,lupule, ai acces la o fotografie dintr-un dosar de daună de la o firmă de asigurări?

Īn locul lui Aleks,eu aş da respectiva firmă īn judecată :lol:
Şi s-ar putea ajunge mult mai sus..

aleks 30-06-10 01:04

Eh, depăşim subiectul, uşor uşor :)
Teoretic, săptămāna viitoare e caz īnchis şi apoi vorbim :)

AdrianBC 30-06-10 07:55

Un nou accident

4 Attachment(s)
Aseara pe la 11.30 , la ciupercute. 4 victime ranite luate cu salvarea . mai multe detalii nu stiu . Pozele le-am preluat de pe contrasens.com , pt ca nu aveam camera .

Bmw_Rulllzzz 30-06-10 17:13

urata treaba. au nevoie de un parbriz? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:57.

- Copyright 2026 4Tuning