Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Īntālnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

cristi_407 08-10-07 20:11

Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau

Fara suparare acum..eu nu prea inteleg cu vine asta..ce club de tuning vreti sa faceti daca din ce stiu eu nu exista nici o masina tunata in intalnirile voastre?E cam devreme sa va ganditi la un CLUB in adevaratul sens al cuvantului..

geani29 08-10-07 20:43

Cristi, dacă nu ştii să faci diferenţa īntre glumă şi vorbit serios, treaba ta:!: Vis a vis de reclamaţia ta, atāt spun: eu mai şi glumesc, cāteodată:twisted:
Propune tu subiecte de discuţie mai bune, dacă cele de la īntālniri nu-ţi plac:!:
Sau du-te la alte īntālniri, din alte oraşe, unde tot despre maşini, femei şi iar maşini se vorbeşte:!:
Aşa că, nu īnţeleg, ce nu-ţi convine? Şi de ce pānă azi n-ai spus absolut nimic? S-a schimbat ceva?
Eu zic că discuţiile astea n-au rost pe forum. Cine are ceva de spus, s-o spună omului īn faţă, la īntālnire, nu pe net:!:

Nu ştiu cum să vă zic, dar pe mine discuţiile astea copilăreşti mă obosesc:rolleyes2 :???:

sageata 08-10-07 20:59

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1139518)
Fara suparare acum..eu nu prea inteleg cu vine asta..ce club de tuning vreti sa faceti daca din ce stiu eu nu exista nici o masina tunata in intalnirile voastre?E cam devreme sa va ganditi la un CLUB in adevaratul sens al cuvantului..

de ce nu vii tu sa ne inveti cate ceva despre tuning, ca esti vechi, ai experienta. de criticat pe forum toti suntem buni. daca vii la intalniri, poate iti voi fi drag si-mi vei tuna masina moca. apropo, atatia cati am fost ne-am simtit bine, ca intr-o comunitate, de multe ori ne-am ajutat. am fost prezenti la diverse evenimente, chiar daca au fost tepe, am raspuns la invitatii. bacaul a inceput sa scoata un pic nasul mai sus. am mai tras de unul, de altul, au venit pana la urma si ei. si pe aceasta tema mai sunt multe de spus. lucruri pe care ni le spunem in fata nu pe forum. asa, ca intre noi, ciupercile.

pytyk' 08-10-07 21:45

no comment , probabil ca voi vedea piatra mai des decat bacaul

Bmw_Rulllzzz 08-10-07 22:31

cristi te rog posteaza aici o poza cu o masina din bacau tunata ca sa vad si eu cum arata una

Alex69 08-10-07 22:57

Eu zic ca cel mai important e ca ne intalnim!!! si la piatra si la onesti tot noi mergem deci... i rest my case

Al3xxx 08-10-07 22:58

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1139518)

poi tocmai asta e treaba...ca nu avem un club cum a fost de exemplu anu trecut
dar speram sa facem o intalnire a comunitatii 4tuning din bacau sau ...
de asta asteptam propuneri si sfaturi
si nu este nici o suparare fiecare are un punct de vedere si trebuie spus ca sa iasa ceva frumos

cristi_407 09-10-07 00:53

Sageata, eu nu am zis-o ca pe un repros..Nu te mai aprinde, am vazut ca scria mai in urma pe forum ca vreti sa faceti un club, si mi-am spus parerea..ca ar trebui sa se plece incet sa creasca intalnirile..Nu am venit la intalniri ca am avut licenta si alte chestii, si nu ai tu dreptul asta sa ma judeci de ce nu vin.E problema mea de ce nu vin..Am fost la intaliri pana la un moment dat, dar cand mergeam la intaliri nu stiu daca stiai tu de forumul asta..Si te inceraca sa vb civilizat pe forum, daca ai sa imi spui ceva zi-m in fata..Bmw, sunt masini in bc, cum e a lui ZOZ, a lui SFW masini in care au intrat peste 8000-9000 de euro, atat ext cat si motor, masini la care s-a lucrat cu bun gust si orginal totul..Sageata te rog mai usor cu comentarii ca nu esti tu in masura sa ma judeci..Eu am incercat cu Silviu_tun sa facem ceva pe aeroport, am fost am incercat sa vb cu lumea si etc dar nu am reusit..Si sa nu uitam ca noi cei de la Anonymous Bacau tot am reusit sa facem ceva anul trecut..Te rog mai usor cu reprosuri..

Shorty 09-10-07 09:00

mai oameni buni haideti sa nu ne mai injectam unul pe altul si sa incercam sa ne unim fortele pentru a reusi cu intalnirea asta.Sa iasa cel putin cum a fost anul trecut.

Hai va rog sa beti un ceai cald si calmati-va.

Bmw_Rulllzzz 09-10-07 10:54

ca o masina sa o numesti "tunata" trebuie neaparat sa bagi in ea peste 8-9000 de euro ??? cei care baga intr-o masina peste 20-30000 de euro, pe aia cum o mai numesti? eu consider ca poti numi o masina asa si daca ai bagat in ea doar 500 de euro dar a iesit ceva vizibil. si ce vrei sa zici ca nu ti-am vorbit civilizat??? sau nu te refereai la mine?

Acc3l3ratoR 09-10-07 13:41

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1140335)
ca o masina sa o numesti "tunata" trebuie neaparat sa bagi in ea peste 8-9000 de euro ??? cei care baga intr-o masina peste 20-30000 de euro, pe aia cum o mai numesti? eu consider ca poti numi o masina asa si daca ai bagat in ea doar 500 de euro dar a iesit ceva vizibil.

astea se cheama fumuri...(parca asa le zicea:rolleyes2 )

silviu_tun 09-10-07 15:19

fara suparare dar Cristi are dreptate
cand s-a organizat intalnire anul trecut nu s-a organizt nimeni sa ne ajute; ba mai mult s-au aruncat vorbe multe si uratedati-mi un motiv mie si lui ZZ sa mai organizam ceva anul asta ca sa ce? sa ne luam injuraturi si reprosuri ca a costat masa 40 de ron?
cat despre tuning in adevartul sens al cuvantului sunt unii care eu cred ca nici nu ar trebui sa rosteasca cuvantul asta. daca tot va dti asa de interesanti de ce nu v-am vazut pe la multele intalniri care s-au facut anul asta?
toti latrati ca faceti ca dregeti dar mai mult de intalnirile alea inutile de la stadion la voi nu am vazut.
apropo BMW cati bani personali ai bagat tu in masina lasand deoparte combinatiile pe care le-ai avut ?
scoateti si voi din buzunar 25-30.000 de euro sa luati o masina si mai bagati 10.000 in ea si mai vorbim apoi de tuning ( nu mai pun si deplasarile de sute de euro )
nu cred ca o invetitie de 500 de euro si niste facaturi da spoilere se poate numi tuning.
stiti ce fac cluburile advarate in tara, daca vreti sa stiti?
strang fonduri lunar de la fiecare membru pentru a avea la deplasari si alte evenimente sau pentru propria reclama si promovare a clubului.
nu am vazut asa ceva aici
hai sa strangem 100 ron pe luna de fiecare si sa vedem cati membri mai raman sa se faca un club.
mai vorbim.

cristi_407 09-10-07 15:35

Pai daca asta inseamna tuning sa bagi 20-30 mii intr-o masina inseamna tuning atunci in Romania sunt 2-3 masini nu?Hai sa nu exageram si sa nu uitam ca traim in Romania..

Cristy_mat 09-10-07 15:41

Quote:

Originally Posted by silviu_tun (Post 1140710)
fara suparare dar Cristi are dreptate
cand s-a organizat intalnire anul trecut nu s-a organizt nimeni sa ne ajute; ba mai mult s-au aruncat vorbe multe si uratedati-mi un motiv mie si lui ZZ sa mai organizam ceva anul asta ca sa ce? sa ne luam injuraturi si reprosuri ca a costat masa 40 de ron?
cat despre tuning in adevartul sens al cuvantului sunt unii care eu cred ca nici nu ar trebui sa rosteasca cuvantul asta. daca tot va dti asa de interesanti de ce nu v-am vazut pe la multele intalniri care s-au facut anul asta?
toti latrati ca faceti ca dregeti dar mai mult de intalnirile alea inutile de la stadion la voi nu am vazut.
apropo BMW cati bani personali ai bagat tu in masina lasand deoparte combinatiile pe care le-ai avut ?
scoateti si voi din buzunar 25-30.000 de euro sa luati o masina si mai bagati 10.000 in ea si mai vorbim apoi de tuning ( nu mai pun si deplasarile de sute de euro )
nu cred ca o invetitie de 500 de euro si niste facaturi da spoilere se poate numi tuning.
stiti ce fac cluburile advarate in tara, daca vreti sa stiti?
strang fonduri lunar de la fiecare membru pentru a avea la deplasari si alte evenimente sau pentru propria reclama si promovare a clubului.
nu am vazut asa ceva aici
hai sa strangem 100 ron pe luna de fiecare si sa vedem cati membri mai raman sa se faca un club.
mai vorbim.

ce zici silviu e ff adevarat
eu daca zic ceva ma luati ca gata sunt un soarec cu figuri si nu stiu ce vb, ca daca am zis ca la acele intalniri nu se vb nimic despre acest subiect unii spun nush ce treburi, aici pe forum daca stau si ma uit putin pe pg anterioare sunt vro 20 care zic gata facem, dregem...dar in fond nu e nimic, cine s-a trezit sa faca intalnire, alex69 expert in toate mai nou si in astfel de treburi, si cand zic ciuperci, uitati ciuperca....

Alex69 09-10-07 15:47

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1140746)
ce zici silviu e ff adevarat
eu daca zic ceva ma luati ca gata sunt un soarec cu figuri si nu stiu ce vb, ca daca am zis ca la acele intalniri nu se vb nimic despre acest subiect unii spun nush ce treburi, aici pe forum daca stau si ma uit putin pe pg anterioare sunt vro 20 care zic gata facem, dregem...dar in fond nu e nimic, cine s-a trezit sa faca intalnire, alex69 expert in toate mai nou si in astfel de treburi, si cand zic ciuperci, uitati ciuperca....

In sfarsit domnul Tampu a demonstrat ca are si curaj si poate scoate capul din spatele volanului. Te astept cu vadit interes sa organizezi tu, sa scoti tu un ban din buzunar si sa dai telefoane pe banii tai. AAAA sau am uitat, tu esti mult prea interesant sa cobori din masina sa vorbesti cu ciupercile. Si ti-am mai spus, citeste si tu cum scrii. Mama ei de limba romana.

P.S. (Post Scriptum - post << lat>> dupa scriptum <<lat>> dupa): Te astept oricand sa te dai jos din masina si sa vb face 2 face papusa

All times are GMT +2. The time now is 00:45.

- Copyright 2026 4Tuning