![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
Daca lu' fratili Marean ii e dor de noi, sa vina la Ploiesti insotzit de o bucata de shunca sa mananca sh gura nostra pa botu la mashana. Ceapa da apa mai am io prin beci sh pot sa vorbesc sh cu fratili Blondu' eventual de-o tzuiculitza! Altfel nu te primim Mareane! Taie porcu' vereee! P.S. Poate faci rost sh da ceva shorici (da sa nu fie ca cartonu vere sa roadem la el)... :lol: |
Quote:
|
Daca donez eu tuica, ma primiti si pe mine? :-?
|
jakale ma gazduiesti o seara??? dupa bautura ???ca eu beau mult :D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
jakale ia zi luam o votka si plecam in armata ?????? https://www.youtube.com/watch?v=tCJ2V...eature=related :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ne facem militari,eu tu si Donu :lol: |
am facut armata frate....sofer de comandant , care era ardelean....
sa moara bajetii daca nu baga palinca ca pe apa.....cand il mai duceam la cate o "cumetrie" prin alte unitatii militare asa.......in control......:lol: |
Ma nu stiu cum sa va spun, dar eu va zic ASA: BUN E VINUL LA CRAMA SECIU :drunk::boogy:
|
dupa un pahar la noi la Crama seciu.....poti sa iesi si in parcare....e un loc destul de masisor pt o serie de cerce....:))
vin + cerce .....nu stiu ce iese......:lol: pacat ca drumul e denivelat pina sus la crama....se poate face urcare/ coborare in fortza....la ultima urcare noaptea....traseul de tobe s-a micsorat...:lol: plus ca exicta riscul sa lasi si baia de ulei p-acolo....:sad: |
Quote:
|
Quote:
cu stikerele las la aprecierea ta ce crezi ca s-ar potrivi....;) faza tare azi...... duc tractoru la schimbat amortizoare fata... ( ms dany LAF pt cado' ) iau getaxu si ma duc sa il iau pe fimiu de la gradinita... iese el afara bucuros...vede soare , caldura...si taxiu parcat...glont la el...se agata sa deschida usa.... zic 'ce faci ma?' el.....'pai nu plecam?' ba da cumetre , dar nu cu am venit cu asta ....ca am vandut-o.... in secunda urmatoare jur ca s-a albit la fatza si i-a disparut graiul... ma intreaba cu un sfert de voce...'pai de ce?'...abia ii mai ieseau cuvintele din gura :lol::lol: apoi bag cheia in usa si o deschid....se suie in masina, dar parca tot nu credea... zice 'sa nu o vinzi......sau poti sa o vinzi dar apoi o iei pe aia albastra' ( MOM ) pas vere ca inca nu au iesit bani in gradina...poate la primavara o data cu ghioceii....:lol::lol:....lasa ca o ardem cu taraba asta....:lol: |
foarte tare:)))))))))
|
Quote:
Skillzule blocant , gume si benzina sa avem ca le ardem repede cu jakalu sa moara fam :D:D:D: :lol: jakale ;) o parte din baiatul tau se va intrista cand vei da prima lui "Domnisoara":D:D:D ai uitat burn ce a dat cu ea ?????si limitari ??? cum sa dai prima lui dragoste :D:D:D? |
sigur se va intrista....singura lui dorinta daca o vand p-asta e sa iau MOM-ul albastru..este un MARE fan a lui Boby si a lui HAI-u..dar stiu ca asta e de domeniu SF...nu e cascaval....:sad:...as lua fara cea mai mica retinere daca as avea bani....
'vreau si eu niste euro dar nu gasesc....toti euroii sa apeleze la mine....:lol::lol:' |
Quote:
saaaaau.. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning