![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
4 Attachment(s)
sper sa va placa :D:D astept comentarii parerii:-P:-P:-Pmultumesc
|
Sandero e misto, dar vezi ca parbrizul nu se face fumuriu, jantele sunt cam aiurea puse, mai ales cea fata, si farul din stanga e fumuriu, cel din dreapta nu. Asta chiar e ciudat :)
La BMW e culoarea ciudata... Nu cunosc termenii, dar e dubioasa! Si farurile sunt cam aiurea, dar in rest e buna. (parerea mea) |
@lascu: sandero e chiar bine facut, trebuia putin mai multa atentie la faruri, diferenta intre culori, si avnd in vedere ca masina e in miscare, jantele sunt cam statice... folia de pe parbriz ( zic eu ca in vt merge pusa si pe el) in ralitate nu ... cu m5-u cam maricik prelugirea capotei, culoarea prea suprapusa si peste elemente ale caroseriei ... i-ar sta poate bine bad look-u asta 5-arului (avand in vedere ca sunt in cautare de idei ptr el)... spor la treaba pe viitor
|
McLaren MP4
2 Attachment(s)
|
Salut,sper sa-mi iei in seama obiectiile chiar daca ai lucrari mai bune ca a mele.Singura chestie care nu-mi place e cum schimbi fundalul.Masina e-n aer + ca ai lungit-o prea mult!
|
McLaren MP4 ver.2 by EDL-Design
2 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
Buna! sunt nou pe aici... Va place bmw-ul? 8) clean :twisted:
|
Re: McLaren MP4 ver.2 by EDL-Design
1 Attachment(s)
Quote:
1:Coltul acela iesit inafara. 2.Se cunosate cum ai decupat acolo a ramas aceea forma ... 3.Oglinda e cam off...decupata prost colturoasa. In rest imi place foarte mult.:D |
Re: McLaren MP4 ver.2 by EDL-Design
1 Attachment(s)
Quote:
Acuma incerc sa repar greselile...coltul nu a iesit doar ca continuarea e pe negru (am sa incerc sa repar)...merci de comm Attachment 1387614retusata |
Quote:
|
Cu grila din fata cu tot. Daca observi la faruri nu am sters imbinarea . :D
|
imagineaza-ti cum s-ar deschide acum capota..dupa cum ai facut-o tu..si apoi uita-te cum se deschide in mod normal la un model din ala de 5er
|
Quote:
e tuning VIRTUAL mrsika .asta nu inseamna obligatoriu ca poate fi aplicat in viata reala ... fiecare face cum vrea si cum ii place . tot ce conteaza este ca la final LUCRAREA sa fie BUNA , nu realista |
atunci ar trebui sa acoperim si liniile usilor..ca doar e tuning virtual..si nu tre aplicat in viata reala..
imi cer scuze KillerINC..dar cred ca am un pic mai multa experienta ca tine in ale tuningului virtual..si nu i-am zis-o din rautate...i-am zis-o pentru ca asa ar trebui facut |
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning