![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
OK, si ce i-ai facut? Ideal ar fi fost sa pui si imaginea originala...
|
e un pic restilizata,si incadrata in background nou.asa un pic...
|
3 Attachment(s)
:-P:-P:-Pastept pareri:D:D
|
Ai ciuntit frumusete de CL... Mai bine te`ai rezuma la Dacii pentru inceput...
|
Johnny, pot zice la fel si despre tine,ramai la Dacii;)
cat despre lucrarile tale,lascudean,rezuma-te la modificari mai mici..lasatu' masinii,schimbare de jante..chestii mici si de efect.:rolleyes2 uite niste tutoriale,incearca asa : http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm |
Scuza`ma mestere, dar nu vad prea bine secventa in care imi laud lucrarile. Nu caut "performanta" sau prestigiu ca altii in virtual tuning. Pentru mine e doar un mijloc de relaxare ;). Sunt fan CL si nu imi place sa vad masina asta ciuntita in asemenea hal.
|
nu-s " mester" si nici nu caut performanta..eu vreau sa realizez ceva frumos.si toate astea le faci incepand de la 0. si eu sunt slab in ale " virtual tuningului" mai bine fa si tu CL'ul asta sa vedem daca iese tot asa "ciuntit"
|
Cand o masina e atat de frumoasa chiar nu mai are nevoie de nici o modificare. Masina asta merita sa fie lasata asa cum e. Eu nu i-as face nici cea mai mica modificare, reala sau virtuala. Pentru mine e perfecta. Mai exista si alte masini de genul acesta. Sper ca intelegi ce vreau sa zic...
|
da,inteleg. in fine...sa nu continuam discutia. Scuze moderatorilor!
|
ziceti ceva de dusterul meu de pe pagina trecuta.
ps:nu va uitati la detalii :lol: |
Quote:
|
sa nu stricati nici o calibra:D ca inebunesc
|
Quote:
P.S.:Manson dar daca stric eu o calibra te superi??:lol: |
Cu imaginatia si indemanarea mea in Virtual Tuning probabil ca ar arata mult mai rau :lol: Dar si avand talent in VT o poti strica foarte usor. :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning