![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
2 Attachment(s)
:arrow:bobi_racers:arrow:revino-ti frate, adica jantele alea pe acel bmw, pozele alea, culoarea aia, te credeam mai bun.Stii ca glumesc... adica masina arata foarte bine.:lol::lol::D:twisted:
Vin si eu cu cea mai mica masina a mea( abia incape in garaj):arrow: |
buzz - sincer prietene nu vreau sa ma cert cu tn dar uitate in ograda ta inainte sa vorbesti de altu si sa faci glume proaste in primul rand iesi si tu cu masinile pe o mapa cand vrei sa faci poze si nu le mai face in garaj 2 .mai ai de lucrat la grafica putin si ar mai fi multe de spus
|
4 Attachment(s)
scuze de dublu post dar am mai terminat de facut si eu o masina si am zis sa vo prezint si voua ca sa va dati cu parerea despre ea asa ca in prezentare :
golf 2 vr 6 proiectul a plecat de aici si arata cam asa ! |
Quote:
|
nu stiam kid ca ti-ai luat topic si trebuie sa faca lumea ce vrei tu este un forum public si pot posta de cate ori vreau
|
Esti sigur ? :D
|
2 Attachment(s)
:arrow:boby_racers,Imi cer scuze daca te-am suparat(nu am vrut) deci...SCUZE;) si am rzolvat cele 2 probleme.Spunemi-le si pe celalte multe probleme.Care sunt???:???:
P.S.-imi place si acel vw golf dar nu se vede motorul(decat bujiile cred) |
3 Attachment(s)
Ce face plictiseala din om...
|
Imi urca si mie cineva o Toyota Supra ?! Va rog :D
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Un nou proiect :)
|
Plesa:arrow:plictiseala a facut din tine o masina care imi place:D
razvan17r:arrow:http://crocko.com/1910209645/Toyota_Supra_JZA80.rar# CraZzy_K1D:arrow:nu mi-a placut niciodata acest stil deci...nu-ti pot spune nimic |
Quote:
App..Lumee..stilu lui e un stil mai Monster:))..deci...obisnuitiva! |
3 Attachment(s)
R.Equinox-Multumesc! :D Stiu ca aratau ciudat rotile,dar nu stiu de ce chiar imi placea cum statea.
DariusAlexandru-Multam!A ta e mindblow,niice :D Plesa-Frumos rau BMW-ul ,ce sa zic,mi-ai starnit pofta pentru aceasta masina.:LOL: CraZzy_K1D-Monster tuned! buzz.razvan-Mersi frumos!Si a ta e frumoasa,dar incearca sa faci pozele afara din garaj. Am zis sa incerc o harta noua,si iata ce a iesit. |
2 Attachment(s)
New car:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning