![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
PIKONE CJ ,daca tot esti asa recalcitrant si esti asa bun in VT, ia-ti si tu niste donori sa nu fie low rez si zi mersi pt sfaturi ,nu te agita asa. bafta.punct.
|
Quote:
|
Quote:
|
Cea mai buna lucrare e cu cateva pgini mai in spate semnata de cipskate69:!:
|
Quote:
Quote:
Mersi..!:rolleyes2 |
Quote:
arata bine in mare..dar eu am cateva chestii de mentionat: 1.usa e foarte mare..chiar foarte mare..linia geamului e prea curbata(de fapt linia care desparte geamul usii de cel din spate..cel mic) 2.forma archului fata ar mai trebui lucrata..si nici cea spate nu e chiar cum ar trebui sa fie. 3.stickerul de pe luneta e fake cam atat. bafta, mrsika |
Astra
3 Attachment(s)
|
ce vad eu la prima vedere la 2 dupa un drum luuuuung.....janta spate stramba (partea de sus trebuia mai in interior) si bara fatza blury
|
2 Attachment(s)
Fiat Grande Punto
|
Quote:
exista disproportie archul spate pare putin plat esapamentul e parca prea iesit din caroserie la ceea ce se vede prin plexi...podul pedalier e plat..si cred ca e prea sus pozitionat linia usii..dupa parerea mea trebuia sa se continue si prin plexi oricum eu apreciez munca ta..ca se vede ca ai lucrat bravo..si grija la detalii pe viitor P.S. geamurile par foarte creamy:>imi plac mult |
nu are rost sa comentez...oricum este o lucrare superba si f bine reusita si cred ca toti apreciem pe cineva la care vedem ca s-a chinuit sa fac o lucrare frumoasa ca a ta...felicitari
|
2 Attachment(s)
hop si eu cu broasca mea de la 4tuning days :D
|
2 Attachment(s)
LEXUS HS 250h by CRM :)
|
2 Attachment(s)
Ford Focus Sizzurup
|
E misto Focusul, dar se vad cam aiurea discurile de frana, si gaura aia din capota. Daca as vedea masina, as simti nevoia sa bag o minge de tenis pe acolo.
In rest... e misto! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning