![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
3 Attachment(s)
R.Equinox: Chiar cazan :)))
KrYpToN: Frumos frumos ;) Tis-ul: Arata binisor corcitura :)) g2by: Like Like! Si un R33 simplu simplu, vorba aia "simply the best" (sper) |
Ma baieti.
Ce aveti ma cu cazanele mele?:))..nu ma mai pupati atata in cur va rog:))):))) https://i.imgur.com/RjL1z0t.png |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Ce dea Nissanuri pe aceasta pagina, mai vin si eu cu unul :D
|
3 Attachment(s)
g2by-frumos ;)
grc-daca avea si eleron.. era mai frumos.. Equinox-Ca boierii aia mari :))) g2by-Parca mergeau alte jante :P |
Quote:
Iar faza cu eleronu era ca at cand il luam si vroiam sa il pun pe masina dadea eroare jocu.... |
3 Attachment(s)
g2by-Arata foarte bine, dar fii atent la detalii :filament, camber (ai pozitiv pe toate rotile), offset... E valabil si pentru R34 si pentru R35.
grc-Imi place!:D Dar daca vrei sa faci o poza in drift, asigura-te ca ridici suspensia si indrepti camberul, ba chiar poti sa incerci sa pui unul pozitiv!:D KrYpToN-Mult prea mult edit!:???: Sa nu fiu off-topic:D |
3 Attachment(s)
frumoase toate masinile si mai nou vad ca s-a reintregit familia sllr
acum vin si eu cu a 8 ul meu |
Quote:
=)))))))))) |
3 Attachment(s)
R.Equinox- masina arata super dar cum de merge singura? E radiocomandata ca automodelul meu? :lol:
g2by- e asa si asa KrYpToN- iarna nu-i ca vara si vara nu-i ca iarna ;), dar imi place KidForDrift-deja e o rutina zilnica sa vad masini asa bune ca alea tale Nu am mai dat prin SLRR dar tre' sa imi fac timp de ceva anume Sper sa placa ochiului acest Kaddy |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Stiu ca nu am mai postat nimic de mult dar am avut ceva treaba.Am fost la Raliuri:lol:Uite si masina cu care am concurat:
:arrow:Ford Focus P.S. - Nu e adevarat(in caz ca nu va dati seama):-P P.P.S. - Frumoase masini la toata lumea. BRAVOOO!!! |
3 Attachment(s)
buzz.razvan-Ai grija la detalii, iti iese axul prin roata din fata dar mai ales prin roata din spate...:rolleyes2
radu cainamisir-Multumesc, civicul ala a fost facut la viteza:-), imi place cu ai facut masina asta, pacat de mod ca e asa de low poly:D Bafta si la mai multe poze:lol: bobi racers-Cred ca e cea mai buna masina a ta!:D Atata timp cat nu ai modificat nimic:lol:. Bravo! Just Classy!:D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning