![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
din cate se vede pare toony ,pune-i refs'uri ca strici masina :-S , si e pacat ca arata bine din cate vad eu ,spor la treaba !
L.E liniile usilor ,capotei ,etc ,par prea proeminente si sunt ireale rau de tot ,nu ar trebui sa arate asa... |
1 Attachment(s)
a tot fos pus originalul pe paginile dinainte
|
Facem rost repede de un stingator ?
Nu stiu ce se intampla acolo cu hardtopul si geamul lateral treaba de acolo nu imi place in rest arata foarte bine avionu ;) |
2 Attachment(s)
Volkswagen Golf MKI GTi
|
Reme fratioare.. nu te mai grabi. stai mai mult la lucrari.
serios...chiar astept o masina lucrata mult de la tine..stiu ca poti |
@wlady: las mai ca lucrarea a iesit super (in VT poti face si lcr. mai ireale doar daia e VT)
P.S. masinile puse de tine (cele 3) pot fi donori sau au si ele ceva c/p sau brush ? @no limit: un brush excelent, nu vad greseli, ar fi aratat poate mai bine fara soft-top, ar fi o mica ashchie la aripa spate (nu prea se vede) mi-a placut idea cu semnatura pe etriere ;) ....... aaa, ai lasat-o sa fumeze, sa nu ii dauneze.... :) |
Reme, mi se pare ilogica total reflexia masinii pe jos... , trebuia sa-i dai si tu un Filter -> Disort - Glass...
2. jantele sunt cam off... ..cam atat, ascultal pe cipskate, e un sfat bun. Eu stau cam 8-10 ore pe putin la o lucrare... depinde, la vw eos am stat mai putin... in aprox 8-10 ore, am facut fata/spate. Incearca sa stai macar 3 ore pe o masina. :) Eu pierd mult timp cu detaliile, linii, reflexii.. etc.. :) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Primul full-rebrush ... meet BEN KLOCK , Ken's evil twin ... :twisted: de altfel sper ca ref's-urile sunt ok cat de cat ...
|
foarte buna ideea ,si executarea. Culoarea pare sa fie flat red ,nu vreau sa spun ca e tooney. Super lucrare ,felicitari !
|
Quote:
|
Asa se invata brushu. trebuia un pic mai mult alb in unele zone, cum ar fi pe plafon. :) oricum, reusita lecrarea, bv ;)
|
Mie mi se pare cam intunecata lucrarea,in rest e chiar ok.Bv:-)
|
2 Attachment(s)
Inca sunt in stadiu de invatacel.. :lol:
Mazda 3 |
2 Attachment(s)
Cee`d McQueen :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning