![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
3 Attachment(s)
Salut.
Vaiiii da ce e aicea, de cand nu am mai postat s'au facut vreo 10 pagini, nu pot sa va iau la rand acum, dar din ce am vazut in ultimele 2-3 pagini sunt crima masinile (ma rog nu chiar toate). Bv sa o tineti tot asa, sa am de unde invata!! Am intrat si eu in SLRR si am facut o caricatura de masina.... Volvo C30 ( masina a fost luata dp VStanced de la sectiunea UNFINISHED/BETAS/ALPHAS,deci nu e chiar terminata) Sper sa va placa si va rog va rog ignorati grafica |
3 Attachment(s)
Quote:
Si eu si eu.. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Multumesc frumos baieti pentru urari!!! :D
dary762 - tu esti ma asta? nu creeddd, a iesi prea frumos, cu mici greseli dar prea frumos :))) :D:D:D :arrow: O rabla... |
3 Attachment(s)
frumoase masini ;) Mai ales M5-u galben
|
3 Attachment(s)
grc-Imi place foarte mult! Se potrivesc toate pe ea, culoare, jante, unghiul pozelor. PERFECT!:shock::D
Dary762-Super!:-) ebone-Imi place!:-) KrY-A Proper BMW:D |
4 Attachment(s)
ebone: Ai pus un Yankeu pe o Japoneza :)). Arata bine rau
KrYpToN: E OK masina KidForDrift: Mersi, mersi. E fortos rau Mustangu tau!!! (e cumva V8'ul ala de 7-8000cp?) Primul meu Golf MK2 (sa nu m-a criticati prea rau.. :( ) |
4 Attachment(s)
grc - imi place VW-ul, dar parca mergea un intercooler mai mic :-P , in schimb volvo arata foarte bine ;)
dary762 - frumoasa banana :lol: KrYpToN - imi place, eu am o obsesie pentru break-urile nemtesti , imi plac foarte mult :twisted: Chrysler 300C SRT8 de la mine 8) |
Quote:
|
Ma bucura faptu ca inca merge bine thread-ul.Tot asa!.
Dannny,pentru tine. :dance: https://i.imgur.com/NKDHqQY.png Restu e Cancan.:paper: |
3 Attachment(s)
Kid-Nu prea imi place cum arata masina asta in joc dar.. in fine e draguta.. mai bine incercai un bej ;)
grc-Intercooler prea mare :| in rest ok Danny-grafica,poze si masina impecabile ca de obicei ;) Equinox-Cazan :| :| :| |
Krypton: Frumos, frumos, īmi place foarte mult pisica.
Equinox: Ca deobicei, numai de cazane avem parte de la tine. Darius: Īncerci să mă convingi pentru RS-uri, huh ? Frumoasă. danny: Nu reușești să faci ceva la stopuri, să se mai vadă mai transparent? Īn rest e foarte frumoasă. grc: Intercooler prea mare și roți un pic prea mari. Īn rest, frumoasă. KidForDrift: Monstruleț. Cum e mașina īn joc ? ebone: ce MONSTRU. Foarte mișto. dary762: Frumos. Dar cum de ai greșit și ai pus TOBE? Te-ai depășit deja, de la nici măcar una, la două chiar. Felicitări :lol:. Vin și eu cu una, sper să nu stric pagina :lol:. DRIFT PROJECT |
Quote:
Frumoasa masina . danny- super chrysler esti un dur 8) equinox-tigan ce sa-i ceri..:lol: grc-mie imi place , cam mare intercooleru ala dar merge . |
4 Attachment(s)
Un R34
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning