![]() |
Re: Comentarii lucrari!
mai bine cu farurile stinse....e bine ....;)
|
1 Attachment(s)
am si eu una pt voi :oops:
|
prelungirea eleronului prin geamuri e transparenta ... masca are niste greseli ... cam asta vad aku ... pune si originala alta data ...
|
2 Attachment(s)
dap...ultima lucrare...shi knd spun...chiar ma refer k nuj knd o sa mai fac VT...numai modificat poze artistice cu mashini etc...:)...prin lucrarea asta imi iau ramas bun d la voi shi tot 4tuningu`...s-a cam stricat atmosfera d p 4t...unii oamenii (chiar din top) in ochii mei nu sunt mai mult d kt........:)....faza e shi in legatura cu skillz & sant0s....deci...lucrarea!;)
|
buey oxide:( si tu ma....kkmas si ce faci te retragi si tu pe Ps-u? sau o sa urmaresti din umbra 4t-u?
si dc te retragi dp 4t?.... Lucrarea e superba...backgroundu la fel...sa mi-l dai si mie pe mess:) |
masina e curata ... as fi vrut sa vad tuning facut de tine ... park e prea lasata intr-o parte ... iar janta spate nush dak e din cel mai bun unghi ...
|
2 Attachment(s)
ce parere aveti ? nu e prea mult tuning...
|
Quote:
|
sorry de offtopic...dc pleaca lumea de pe 4t?
|
chiar am vazut si io pe unele topicuri ca se retrag cam multi :-??
|
Quote:
|
*DJ-ul - carbonu e ireal ... farurile aprinse mi se par ireale ...
*Manson - cu timpul in programul fiercaruia intervin alte prioriati ... |
carbonu a iesit asa ptr ca dak il faceam soft light nu se mai vedea..si l-am dat pe multiply..si farurile...le-am facut cum am vazut intr-un tutorial de pe un site cu brush..decat proiectoarele le-am facut din filter>render>lens flare
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
comentati va rog...unde am gresit?
|
spoileru e pus total airea ... umbra de sub el e ireala ... in unele locuri se vede ca usile sunt marite ... eleronu nu are prelungire prin geamu lateral si luneta ... farurile sunt puse ciudat ... se vad niste selectii strambe pe langa prag ...
|
Sunt incepator....dont kill me !
https://img161.imageshack.us/img161/8...ddu7jj7.th.jpg https://img453.imageshack.us/img453/3...txo7fy6.th.jpg Astept comentarii ! |
2 Attachment(s)
ceva facut la viteza :D
|
2 Attachment(s)
:oops: :oops: :oops: :oops: :arrow:
|
Quote:
imi place plasa ta :lol: :lol: :lol: |
*UpMax - la prag se vad selectii strambe ... bafta in continuare ...
*t1grul - ai facut prea multa umbra sub partea din faruri acoperita de capota ... zici k e blurr ... vezi k pe caroserie sunt reflexii de cand masina avea sustinatoru mastii cromat ... *Barum - mie nu imi place plasa ta ... unu la mana e prea mare ... doi la mana parca "se duce" sub capota ... arata total aiurea ... |
Quote:
|
Quote:
1.spoiler stramb 2. geamuri prea negre 3. plasa ireala 4. faruri strambe 5. usile sunt marite 6. usile sunt strambe 7. priza de aer de pe aripa e ireala 8. stopurile par aprinse, dar ireal 9. eleronul cu e continuu prin geam 10. eleronul e stramb + de bine jantele sunt misto :) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
pey nu o stii :) asta pare a fii nu ?
|
Quote:
|
ce mcv e ala manca....asa trebuia sa arate dacia mcv la cat costa...misto reme...
|
mie mi se pare km plata roata spate... care dak nu ma insel e aceasi k p fata... right reme!?
|
Quote:
|
frumos steppe-ul facut de Reme :D...dak ar arata asa mcv...si-ar merita banii :P
|
2 Attachment(s)
stiu ca ii o porcarie...dar totusi sa va aud si pe voi:rolleyes2 :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
nu am mai trecut de mult pe aici :rolleyes2
comenta-ti si la mine va rog ... :-) |
@reme ... ma crezi k acu cateva zile ma gandeam cum ar arata loganu cu acoperisul coborat :lol:
@vlad ... arata oribil cu roata aia infundata p fata si normala p spate @shantzu ... asa la o privire scurta nu observ nici o greseala |
shantzu: good work ! :peace:
|
1 Attachment(s)
clean design;)
|
2 Attachment(s)
Revin si io un Corrado G60... comentatii-l !
|
@DJ victor - mult mai bine fata de ultima ta masina, e mai bine realizata, mai are culoarea un pic ireala dar parca tot e mai bine pus ;)
@Yackone - tare ideea cu coupe-ul, jantele cam prea mari si parca cam prea luminate si parca sunt selectate stramb (asa mi se pare mie), clean look @vlad_4tuning - ideea e tare, doar ca janta spate e stramba si carbonul ireal @shantzu - totu pare OK...nu vad greseli...poate la janat spate dar nu cred ca e o greseala PS: scuze patriotu modelul tau de comentarii ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning