Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

bogdan_wrc 12-02-07 09:35

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by djvibe (Post 742331)
Bogdane ai cam fortat galbenul azi la Caraiman :)

da? nu mai stiu...
oricum sa imi ia carnetul :)))) daca gresesc :)))

ce ati facut may aseara?? vibe, erai parcat , si la km6 erau toti...stateau...cand m-am plimbat am dat de toti. pacat ca eram rupt..ca sambata si duminica am fost la buc...si am vazut ce frumos se lucreaza pe la H, pe la || si pe A1 :D

anyway, 6 zile still driving. de acum, FMM le adresez...de pe bicicleta.

DON. il sun de la servici ca am nr preferential si ii iau neamu in P U L A. eventual schimb numerele ca am vreo 4-5 si gasesc mai multe rude. :lol:

Don, cand am plecat aseara din fata ta, cand mergeam paralel cu Mario pe la primavera si tu in spatele mee...azi noapte, s-a vazut mult fum? merci.
am vb sa pun turbina si FMIC de TDI de 150 si cu soft ar trebui sa ajung la 180 cp. si sa limitez cuplu la 350 Nm sa fie bine si pt cutie :D. ar fi ceva, nu? dar tre sa gasesc $$...

DONU' 12-02-07 09:35

Ba da, dar mi-e sila ca e prin meebo si nu-mi place...

kraven_4_all 12-02-07 09:37

bogdane...s-a vazut ..d.ar nu mult...asha kt sa`ti dai seama k e diesel:)...bafta la produs cash:)

bogdan_wrc 12-02-07 09:39

tre, il stii pe unu care are nick Toby nu stiu-cat pe games-forum? ca am luat un telef de la el, si avea trecut in calendar TRE pe 8/02. nu atunci e ziua ta?

bogdan_wrc 12-02-07 09:41

merci, kraven. eram curios, ca in oglinda s-a vazut ceva. si vreau sa stium stau. sa ii mai iau motorina, sau sa o las asa. dar ma duc sa fac niste teste si masuratori. am comandat si furtunele de frana cu insertii metalice pe fata. astept sa vina si pun si jnatele de vara si franele. si poate mai ma masor si eu cu cineva..ca de cand zic..imi e deja rusine..

meebo sucks!!

DONU' 12-02-07 09:42

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 744946)
ce ati facut may aseara?? Don, cand am plecat aseara din fata ta, cand mergeam paralel cu Mario pe la primavera si tu in spatele mee...azi noapte, s-a vazut mult fum? merci.
am vb sa pun turbina si FMIC de TDI de 150 si cu soft ar trebui sa ajung la 180 cp. si sa limitez cuplu la 350 Nm sa fie bine si pt cutie :D. ar fi ceva, nu? dar tre sa gasesc $$...

Nu a scos fum mai deloc, a fost in skimb mult praf ca erai pe banda 1.
Oricum..., tot respectul..., ai plecat super beton.
Nu ma dau cu tine din mers.
Plm, aseara si Skama m-a dat gata.
Ca sa nu mai zic ca la 200 la ora il vedeam cum se apropia moshulica si venea dupa mine...
Skama..., cred ca stiu raspunsul la problema de aseara.
Eu aveam numai Petrom de 95..., adica cea mai proasta benzina posibila, tu aveai 98 de MOL, iar eu am pompa aproape praf...
Pana acum mi s-aprindea check engine-ul la 180 la ora.
Acum a inceput de la 160.
In plus cauciucurile alea sunt ne rodate fiindca au fost pe spate.
Poate daca imi aduceam aminte cum se pleaca cu TOYO aseara..., plecam mai bine.
Oricum, felicitari. M-ai facut si recunosc.
Dar nu ti-o lua in cap ca stii ca nu rezista mult podiumul sub greutatea ta :twisted:

kraven_4_all 12-02-07 09:44

sa te masori odata cu dinu`...si s`o mai gasi cineva si pt u:)...nu kred k`i asta marea pb:)

kraven_4_all 12-02-07 09:51

don`ule.....mai vorbesti mha cu baiatu` ala....iti mai iei ceva dupa eastbay sau nu`???....

bogdan_wrc 12-02-07 09:58

don, hai diseara un din mers. ca aseara ma jur ca nu am plecat chiar as tare. cred ca nu te asteptai....de asta ti s-a parut. nici macar nu am plecat pe manual. doar a dat auto una in - si gata. si mai aveam si 65 de kg de calitate superioara in dreapta :))

bogdan_wrc 12-02-07 09:59

pS: daca vreti de pe ebay, va dau si eu un amic care aduce. macar sa comparati preturile. vb cu im570rm de pe forum.

DONU' 12-02-07 10:07

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 744975)
don`ule.....mai vorbesti mha cu baiatu` ala....iti mai iei ceva dupa eastbay sau nu`???....

Da unde se grabeste asa mah?
N-am bani acuma.
Mai bine merg draq descultz, dar stiu ca am Metabond si pompa de benzina noua.
Am alte cheltuieli de facut acum.
Luna viitoare cred ca facem combinatia cu eastbay

DONU' 12-02-07 10:08

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 744985)
don, hai diseara un din mers. ca aseara ma jur ca nu am plecat chiar as tare. cred ca nu te asteptai....de asta ti s-a parut. nici macar nu am plecat pe manual. doar a dat auto una in - si gata. si mai aveam si 65 de kg de calitate superioara in dreapta :))

N-are rost frate. Masina mea inca nu e in parametrii optimi, si de iesit pana joi nu ma vedetzi la oki ca am examen...

bogdan_wrc 12-02-07 10:12

pai macar acum sa te bat si eu :))))) bine, pai atunci bafta la exam si ne vedem si noi, ca am vazut locuri cu bere unde se poate vb de masini.

PS: acum cand mi-ai deschis apetitul, mi-ai aprins speranta de a te bate, m-as da si cu tine din mers...ce parsiv sunt :P

DONU' 12-02-07 10:15

Hai sa ne dam maine dimineatza la 7 cand plec la munca :lol:

kraven_4_all 12-02-07 10:18

=))...nataraule...aml`u jr unde era:)...

dupa ebay pot sa`mi dau si yo k am card...dar nu gasesc pe ebay ce gasesc pe eastbay si la banii aia...!!! e bine de shtiut bey don`ule....:)...knd te hotaresti...vb:)

bogdan_wrc 12-02-07 10:37

eu plec la 7.05. deci nu ne nimerim.... sorry :)

MasterK 12-02-07 11:15

Am si io o intrebare intrebatoare: Se mai tine S.I.A.B. anu' asta? Ca se auzise ca ala a fost ultimu'! Sau n-am auzit io prea bine!

DONU' 12-02-07 13:13

Eu n-am auzit ca ala ar fi fost ultimul. Mi-ar parea rau de tot sa fie asa... :(
Normal ar trebui ca in octombrie sa mergem la Baneasa la SIAB.

bogdan_wrc 12-02-07 13:50

dar SIAB nu e o data la 2 ani? stiu ca ziceau acum vreo 3 ani ca daca il fac internatonal va fi o data la 2 ani... dar vom vedea in toman. si sper sa mai fie lunnga vara pana atunci

DONU' 12-02-07 14:25

La noi este o data la 2 ani.
Am fost in 2003, in 2005 si urmeaza acum 2007 ;)
Nimic nu se compara cu 4tuning Day, dar ce mai conteaza cand e vorba de masini?

Vibe 12-02-07 14:49

Fratilor dar ati discutat cat am fost eu plecat cateva ore :D....

kraven_4_all 12-02-07 14:53

vb lu don`u ...nu se compara nik cu 4tuning day...dar o sa fie tuning si la SIAb iti dai seama......nu mai poti sa scapi de fenomenu` asta in ziua de azi...prea atrage lumea in nr marE:)

shantzu 12-02-07 14:55

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 745495)
vb lu don`u ...nu se compara nik cu 4tuning day...dar o sa fie tuning si la SIAb iti dai seama......nu mai poti sa scapi de fenomenu` asta in ziua de azi...prea atrage lumea in nr marE:)

tuning nu cred ca o sa fie chiar asha de mult ;)
poate or sa fie cateva masini de la reprezentante dar nu cred ca or sa fie din alea "tunarite grav"

kraven_4_all 12-02-07 14:57

la ultimu siab dak nu ma inshel a fost pavilion separat cu tuning...cortu` ala mare ...unde erau mashini destul de marfa....sau imi aduc yo aminte aiurea???...
dar yo asha tin minte...kt de putin akolo shantule...dar trebuie promovat tuning`u din ce in ce mai mult...nu de alta dar sa mai avansam si noi in lume:D

bogdan_wrc 12-02-07 14:57

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 745442)
La noi este o data la 2 ani.
Am fost in 2003, in 2005 si urmeaza acum 2007 ;)
Nimic nu se compara cu 4tuning Day, dar ce mai conteaza cand e vorba de masini?

time flies. sa mor de nu puteam sa jur ca a fost in 2006....

kraven_4_all 12-02-07 14:59

si yo i`am zis la fel...dar dak el zice k a fost in `05...asha o fi fost...pm

Vibe 12-02-07 15:00

http://www.siab.ro/

bogdan_wrc 12-02-07 15:02

da...asa se pare. he's right.
http://www.siab.ro/
si SIAB 2007 va fi 4-14 Oct 2007.

kraven_4_all 12-02-07 15:36

probabil o sa`mi iau bilet inainte de siab:)....traiask pilele noastre in bucuresti:)

shantzu 12-02-07 15:39

am uitat jraven de cortul ala :(
chiar erau cateva masini frumoase acolo ;)

kraven_4_all 12-02-07 15:42

au fost frate ...H2`u galben de la noi...subaru` hertz, loganurile, kteva de la insomnia park...206`le, rx8`u si celica...+ accesorii carca:)...

MasterK 12-02-07 15:43

+ accesoriile! =P~

MasterK 12-02-07 15:43

Kravene cred ca am dat in acelasi timp reply =))

kraven_4_all 12-02-07 15:53

stai k yo ma uitam akuma am vaz postu` imediat sub al meu...si ma gandeam ...what the f***...ce-are asta e nebun...dupa kre l`am vaz pe ultimu`...ai dat imediat dupa al meu`...;)...k pana ai tastat tu`:D....

MeHiGH 12-02-07 20:34

Seara buna tuturor !
Are cineva de pe aici Windows Vista ? In varianta finala ?
Multumesc anticipat !

P.S.:L-am vazut pe BON in seara asta , vis-a-vis de Politia de pe Soarelui :-P Stralucea frumos vopseaua pe ea ! ;)

platon911 12-02-07 21:18

ce are windowsu asta de e asa jmeker? k mi l-as baga si eu.....

dshockevo 12-02-07 21:32

Vista System Requirements:
  • 1 GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
  • 1 GB of system memory
  • 40 GB hard drive with at least 15 GB of available space
  • Support for DirectX 9 graphics with:
    • WDDM Driver
    • 128 MB of graphics memory (minimum)
    • Pixel Shader 2.0 in hardware
    • 32 bits per pixel
...si eu :|

PH86MIN 12-02-07 21:34

nu va aruncati dak nu aveti sistem super tare,si in al 2 lea rand iti recomand sa ramai pe xp ink un an cel putin,pt k pe vista multe programe nu merg,multi se vaita si ma bufneste rasu d ei,ma ast si voi,k a ti vazut cum a stat treaba si cu xp k nu prea mergeau multe pe el la inceput ;)

MeHiGH 12-02-07 21:35

In momentul asta iti vorbesc din auzite , de la cei care si-au instalat deja sistemul :
***undeva pe ecran ai "ferestruica" ce contine gadgets de genul : temperaturi din judet ;
***iconitele , in momentul in care cursorul "sta" pe ele , se activeaza "modulul" 3D ( vezi inconita de la "MyComputer" sa spunem ,3D );
***ruleaza pe 64 de biti;
***mult mai stabil;
***o multime de gadgets de editare video , audio , cred ca si foto ;
***ocupa , dezinstalat pana aproape de 15 Gb;
***variabil in diverse pachete , depinzand de ce contin ( precum "XP Home Edition", "XP Proffesional");

Corectati-ma daca gresesc cu ceva !
Cert e ca Windows se lauda cum ca ar fi cel mai sigur sistem de operare produs de ei , de pana acum ; Are si un defect major , din partea mea , interfata are elemente "imprumutate" de la Mac .

Numai bine !

P.S.: Pe M TV , acum , este " Trick It Out ".

P.P.S.: Pe un dual core de 64 de biti , merge ?:-s

kraven_4_all 12-02-07 21:37

trick it out...le`am avut pe toate...dupa torrent:)

All times are GMT +2. The time now is 08:04.

- Copyright 2026 4Tuning