![]() |
Re: Club CIELO
Pozeeeeee in seara asta sa vedem!!!!! :)
|
Quote:
Dupa! Oricum, din cate ziceam ca fac la ea, vezi si tu ca ma misc ca melcul! Am avut ceva probleme cu prizele si mi s-a ars si aspiratorul si dvd playerul astfel ca din banii de jenti a trebuit sa iau d-astea! Bine c aam rezolvat instalatia! |
Vand antena electrica noua, ne folosita, am dat 170 RON pe ea, cer 150 cu tot cu transport!
Eu mi-am pus antena mecanica. Am pus si la anunturi! |
Adica ti-ai luat xenon si pt proiectoare? De ce? :) Eu aici merg pe principiul cu cat mai galben cu atat mai bun :)
|
Quote:
Xenoane la faruri :D 4300k!!! O sa schimb si pozitiile tot de la Serban, dar luna viitoare cu luna asta ii cam naspa. Astea de sunt pe masina, galbene, arata ca ceaiul pe splendoarea alba a xenoanelor!!! Banzay cum dracu' pun plasa la grila din fata si de unde iau plasa??? Sunt topicuri pe aici ca eu nu am gasit :(( |
Extraordinara alegere cu 4300k! O sa vezi pe ploaie! Mult mai calumea ca 5000 sau restul :) Ce pozitii pui? Leduri sau mini-neon? :)
Daca vii la C-ta iti dau eu plasa ca mi-a mai ramas :P Vezi pe la magazine deastea de accesorii auto... Dai masca jos, are niste suruburi pe spate, le scoti, dai grilele alea 3, pui plasa intre masca si grila neagra de ai demontat-o si gata :) |
Cine si-a montat proiectoare pe Cielo?
Eu nu am instalatia, deci am cumparat buton de ceata. Ce releu sa iau? Ce imi mai trebuie? Gunoaiele astea de la service cer 150-180 RON pentru instalatie iar eu pe proiectoare am dat 90 RON :)). Ms |
Sau cine stie un electrician auto bun si ieftin in Timisoara???
|
In principal sa fie bun...crede-ma..ca nu ai vrea sa te zgarcesti la partea electrica..
|
Da, dar daca proiectoarele costa 90 RON si aia cer cu regii si rahaturi 180 RON, mai bine astept sa ajung in Craiova acolo gasesc la 50-70 RON manopera!!!!
|
Gata, dupa amiaza merg la montat, am gasit cu 50 RON!!!
|
Eu nu ma bag, insa mare atentie cu fire trase in paralel cu instalatia originala a masinii. De 50ron iti ia foc, ca e plina tara de meseriasi.:weirdface Ca sa montezi instalatia de proiectoare, in primul rand trebuie sa vezi daca ai echiparea pe masina pentru asa ceva, dupa care sa montezi.
|
pt proiectoare trebuie sa ai loc special in tabloul de sigurante si buton pe bord findca daca le legi pe siguranta de al faruri o sa incalzesti circuitul de prea multi consumatori...sunt multe de pus in calcul,daca nu ai instalatia de asa natura ai grija si pune o siguranta de 20 special pt proiectoare ca sa nu ai probleme,cum zice si nt98andu poate sa ia foc nu e de joaca;)
|
Daca are tras cablajul pana in tabloul de siguranta, de acolo in 10-15min. poti aprinde proiectoarele. Te costa un releu si o siguranta de 20 amp. Manopera de 50ron e exagerata. Poate 2 beri bune = 10ron:lol:
|
Gata, rezolvat, nu am avut cablajul tras!
Mi l-a tras nenea ala, cu releu si cu siguranta de 20 de Amperi. Cumpara cineva antena aia de care va vorbeam??? O dau in 120 RON cu transport cu tot!!! Am si o oglinda noua de cielo, stanga! 90 RON cu tot cu transport! |
Daca vrei sa vinzi, te rog sa postezi la sectiunea de "anunturi", sa nu poluam topicul asta aiurea.
Si te mai rog sa nu mai faci 100 posturi succesive... incearca sa scrii intr-unul singur, nu din 10 in 10 minute. |
Quote:
|
Poate intereseaza pe cineva un motor de Opel Vectra B SRI ---> V6 2.5l - 170 CP + cutie + tot ce mai trebuie ca sa faceti transplantul... Vectra e a unui prieten si nu sunt prea multe p-aci pe la noi... pretu la tot 600 euro!
Tot ce pot sa va spun e ca rupe scaunu cu tine... Nu stiu sigur daca merge pus pe Cielo, maine si poze! |
SRI-urile nu sunt cu volan pe dreapta? Sau nu contează?
|
Cred ca tine doar de caseta de directie... sper sa nu spun prostii, dar eu asa stiam...
Am vazut poze cu un V6 de opel pe o nexia, dar citisem ca au trebuit si niste modificari... http://www.cardomain.com/ride/1197166 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...fe3b9eff4.html |
Merge si pe cielo motorul V6... din cate stiu, tot la suporti trebuie modificat.
|
Quote:
|
Da, dar stiu ca mai aduceau unii masini cu volan pe dreapta si le puneau volan pe stanga... schimbau nu mai stiu ce... eu retinusem de caseta si de bord...
|
Poate careva sa imi explice si mie cum se depisteaza daca la cielo am 8 sau 16 valve ca nu scrie in acte si nu mai am cartea ei
|
Stie cineva daca sunt bune triplele acelea de pe RXM, adica sunt cele de vin si din fabrica sau sunt replici?
Sau are cineva o pereche de triple sau cel putin o tripla de vanzare? Vreau sa fac niste experimente pe ea. |
Lucian MC...e foarte simplu: mergi la masina, deschizi frumos capota si deja ar trebuie sa stii. 8v este ingust iar 16v este de doua ori mai lat (transversal ma refer). Cauta niste poze cu motoare de cielo si vei afla.
LE: asta este un 16v. https://img213.imageshack.us/i/img1550cn9.jpg/ PS: sper sa nu se supere propietarul. |
Quote:
Sa nu faci imprudenta sa cumperi de la RXM triple. In afara de faptul ca e un plastic ordinar casant, intra apa la greu in ele. |
Quote:
Are cineva triple de vanzare? Si stie cineva cum se desfac? |
1 Attachment(s)
Posibil sa se desfaca la cald, nu am incercat. Eu am spart un set si le-am facut cum mi-a trecut prin cap. Set triple am eu insa sunt in stare foarte buna si e pacat sa le spargi.
Apropos, alea de la RXM nici nu au dublura pe interior, asa ca nu ai ce face cu ele. Astea's triplele ce le am de vanzare. |
Quote:
@ banzay: tre sa schimbi mai multe ca sa muti volanu'... pe langa caseta de directie si bord mai trebuie si instalatia electrica si pompa de frana cu tot cu conducte, pentru ca pompa de frana e in dreptul pedalei... si nu toate masinile cu volan pe dreapta au loc pe stanga pentru frana, ca sa nu mai vorbim de suportii pe care se prinde bordul + multe altele... Eu auzisem pe cineva aici la noi ca la bulgari costa 800 euro sa iti mute volanul cu piesele lor, si bineinteles pretul creste in functie de masina... De exemplu la un S500 nu costa la fel ca la un Vectra B.... |
3 Attachment(s)
In final ce motor se potriveste la fix pe Cielo fara mari modificari?
Ma refer aici sa ramana si aceeasi cutie ... Mai am o intrebare, sper sa nu dezgrop iarasi morti, chiar nu am gasit niciunde aceasta problema, se poate monta kit de abs pe cielo? De unde iau, preturi, etc. Quote:
Pe cel 16V scrie DOHC si are platic deasupra si este lat. Mai sunt cele noi de Vectra care au fost montate dupa 2001-2002 si scrie altceva pe el, dar am un lapsus nenorocit acuma, oricum si asta are tot 8V. Prima poza este OHC, a doua poza este DOHC. Deci, de care ai? Mai ia o poza! |
Nu exista motoare de Vectra montate pe Cielo, din fabrica. La ultimile modele au fost montate 1.5 sohc, 8v, 59kw, de pe Daewoo Lanos... euro 3, 2 catalizatoare si 2 sonde Lambda, aprindere pe modul, nu pe delco.
Fara mari modificari... motoare Daewoo 1.5 16v, 1.8 8v si 2.0 8v, de pe Espero; 2.0 8v si 2.0 16v de pe Opel Astra F, Kadett E, Vectra A sau Calibra. Se poate monta abs pe Cielo... il iei de pe un Nexia de la dezmembrari. |
Quote:
A facut cineva asta? Stie cineva detalii? |
Am mai intrebat si intreb iarasi
Arcurile de Calibra fata se potrivesc la cielo ? Si se mai coboara ceva fata de cum e stock ? |
Quote:
|
Quote:
Atunci o sa iau etrieri si discuri si placute de Lanos ca am citit pe-aci ca merg foarte bine. |
Quote:
Triplele cat ceri pe ele? Si altcineva nu are idee cum se desfac, pentru ca m-am uitat la ale mele si par lipite bine de tot nu ca la far cu un silicon. |
Quote:
daca pui arcuri de calibra originale nu o sa sesizezi mare diferenta..in schimb daca ai noroc sa gasesti la dezmembrari o calibra cu arcuri sport at o sa se vada diferenta...arcurile sport pot cobora masina intre 2 si 8 cm depinde de ele...daca iti iei arcuri care coboara peste 4 cm at trebuie sa iti iei amortizoare sport ca cele normale iti stau in tija,sau daca ai pe cineva sa iti scurteze telescoapele la cele normale dar e cam dificil. |
Al meu e din 2006 si arata cam ca sohcul care lai aratat tu,Fiind versiunea fara imbunatatiri cred ca e 8 valve desi simt ca are cuplu prea mare ptr 8 valve la greutatea cieloului...
Mersi de poze,Vazusem pe internet unul care vindea un motor de cielo din 2003 si se lauda ca are 16 v desi avea capac de aluminiu de asta am intrebat... Mersi inca odata |
Quote:
ma gandeam sa scot cauciucurile alea care vin la capetele arcului si poate o sa se mai coboare putin |
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning