![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
aoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuu DOAMNE DOAMNE DOAMNE CE FRUMUSETEEEEEEE DE MASINA,MASINA ASTA ARE DE LA MINE NOTA 1000.000.000.000 CRIMA RAU MASINA ASTA O ADOR BOGDANE VEZI CA LA NOAPTE VIN SA TI-O FUR CA E PREA FRUMOASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
foarta frumoasa masina dar nu l-am vazut pe bogdan .....scz de off dar care credeti ca a fost cea mai frumoasa masina? mie mi-au placut maisnile celor d e la souths racer
|
12 Attachment(s)
Pot sa spun ca am ramas profund impresionat de aceasta dacie..din doua motive.:
1. Munca depusa la aceasta masina si daruirea proprietarului de a realiza o masina cat mai aproape de cea originala... 2. Stilul ei clasic..old school..:X Imi pare bine ca te-am cunoscut si te-am felicitat pt aceasta Bijuterie...nu credeam ca arata atat de bine...!Pot sa spun ca am venit la salon special pt NIG |
waw super tare no comment! :) felicitari maximul cred ca l-ai atins
|
arata beton masina , de luat in vedere grila fata si evacuare ! in rest, 10!
|
Azi am plecat la bucuresti cu un singur motiv:
-SA VAD NIG-ul LIVE.....SUPERBA masina. SUPERBA :shock: respect pt munca si efortul depus...felicitari |
Va multumesc f mult baieti, atat pentru poze cat si pentru aprecieri:-)
In cursul zilei de ieri(sambata) am stat destul de mult pe langa masina si pentru mine un lucru e clar - saloanele de tuning din Romania au mare nevoie de mai multe autohtone frumos lucrate;)..am vazut la masina mea mai multa lume decat am vazut adunat la zece masini "straine", care chiar daca erau frumoase nu aveau acel ceva care sa atraga si sa starneasca interes:rolleyes2..multi erau nostalgici, un batranel era numai zambet, pana si nea' Nicu cu gordina de Arges a ramas f placut impresionat si mi-a dat cateva sfaturi/informatii:-) Va astept la masina si azi, in ultima zi de expozitie, si deasemenea va mai astept cu poze si aici pe Topic:-)8) O zi plina de masini frumoase tuturor:D |
Quote:
tot timpu sa intamplat asa;) nu e prima data cand se strang oamenii la Dacii:D orcum bafta pt diseara sa pleci si tu cu ceva din premi;) |
Superba masina Bogdan, mii de felicitari!! Sper sa ne onorezi cu prezenta si la Brasov!!
Jos palaria in fata!! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Poftim Bogdan 3 poze cu masina!
Felicitari! Sa speram ca nu te intorci singur acasa, si ca duci o cupa si o diploma pe scaunul din dreapta! |
Quote:
|
meriti bogdane un premiu pt cat ai muncit si cata pasiune ai pus in aceasta masina si eu zic ca vei obtine dar daca nu vei obtine asta sa stii ca ai obtinut aprecierile tutror celor care cunosc cu adevarat ce insemana sa faca ceva frumos bvo felictari si respectele mele bogdane :)
frumoasa masina |
Foarte bine arata masina live..pe multa lume a impresionat din cate am vazut eu.. cele doua GORDINE, in rest suportul de numar e lucrat foarte bine si oglinzile sunt superbe... bravo
|
ti-am spus eu ca o sa pleci cu o cupa acasa, bravo :lol:
|
5 Attachment(s)
am fotogarfiat masina asta :D imi place foarte mult cum arata chiar zici ca este un r12g
Ps: felicitari proprietarului ;) |
3 Attachment(s)
In realitate arata mult mai bine ! Ce pot sa mai spun decat felicitari un exemplu de Dacia old school ;)
|
o singura intrebare am :lol: unde e busonul de la rezervor?
|
Bogdan, felicitari pt premiul obtinut ... speram la mai multe cupe pe viitor ....
|
cu cateva pagini in urma a spus ca pana face modifiicarea sa il puna pe partea stanga il lasa in portbagaj:) sa ma corecteze cineva daca am gresit
|
Felicitari ptr premiu si..ma bucur ca ne-am cunoscut! Masina e bijuterie...
|
Quote:
|
Premiu pt "CEA MAI VIZUALIZATA MASINA DE PE 4TUNING!"...Felicitari bogdan si mi-a facut placere sa vorbim zilele astea!:)
|
Quote:
|
Premierea a fost de tot rahatul...s-au dat la gramada premiile...nu s-a facut un clasament clar!Nici Gratzian nu a prezentat cum trebuia categoria ca am vb dupaia cu hondarul si a zis ca YLI,Morcov si un Logan au fost la Best-Autohton.
|
ia dat diploma pt cele 500.000 de vizualizari si cupa best autohton,pe langa yli si morcov,care si ei au primit best autohton
|
Quote:
|
Cupa era impreuna cu Diploma,nu are treaba cu Best-Autohton....crede-ma!
|
Quote:
|
Felicitari pentru premiu atat tie cat si batranei...mult succes!!!
|
in primul rand tin sa felicit proprietarul.
in al2lea rand am si eu o intrebare cu care sper sa nu deranjez: pe unde se baga benzina? |
Quote:
|
Bogdane team felicitat de n ori, te mai felicit odata ca meriti din plin! Dar atat vreau sa zic dupa ce a fost prezentata in fata atator oameni: Sa mai zica cineva ca Dacia tot Dacie ramane!
|
merita best autohton, sincer e mult mai lucrata ca altele si mai mult e facuta cu pasiune pt pasiune.
Felicitari Bogdan si sincer 1300 tau e cel mai ok care la-am vazut pana acum, sincer cei cu alte motoare sub capota nu meritau best autohton, pt ca avand altceva sub capota nu mai sunt chiar asa de autohtone. in fine jurizari a-la-Bucuresti. |
1 Attachment(s)
Tin sa va multumesc tuturor pentru aprecieri si pentru ca urmariti Topicul Daciei mele, lucru care a facut posibil obtinerea premiului de " CEA MAI VIZUALIZATA MASINA DE PE WWW. 4TUNING .RO Dacia 1300 - Br 98 Nig"
Deasemenea vreau sa multumesc echipei 4 Tuning:-) Poza de duminica seara, de dupa festivitatea de premiere, cu prima cupa si diploma obtinute de NIG-ul meu:-)..e un bun inceput:-) |
Felicitari Bogdan!:D
De la mine ai si cupa Best Autohton:d. Masina e superba in realitate8) |
Premierea a fost de tot ..... 'ul
castigatorii au fost... https://forum.4tuning.ro/619-4tuningd...ning-show.html |
Nu pot sa cred ca nu a luat best autohton....nu erau masini straine atat de curate si ingrijite ca nig.....traim in Romania.........
|
salut,
Felicitari Bogdan, a iesit super masina si premiul este cat de cat pe masura muncii tale, inceput e promitator, de acum speram sa vina si alte premii. Bafta. |
felicitari bogdan pentru premiu
sunt foarte bucuros ca nu ai plecat cu mana goala.....incep sa se vada rezultatele muncii tale bogdan sper la cat mai multe premii...mult succes in continuare.. sa ne auzim cu bine :) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning