Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

Alin Puma 11-06-10 15:23

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Eu nu ajung azi la intilnire ca am un priveghi in familie

realmode 11-06-10 15:27

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by Alin Puma (Post 3433751)
Eu nu ajung azi la intilnire ca am un priveghi in familie

Condoleante :sad:

Black Pearl 11-06-10 17:52

8 Attachment(s)
Varianta pentru a nu lua bordura/sina metalica ''in viteza'' este ca se vor mai pune niste porti(cauciucuri) pe soseaua exterioara pt a se reduce din viteza inainte de intrarea pe poarta. Alta varianta pentru a se asigura in continuare functionarea portilor nu s-a gasit.
Portile(din cauciucuri) pe soseaua din interior care apar in pozele de mai sus, asa vor ramane.
Cateva poze de azi (ca e deja tarziu si vreau sa mai ajung si la Patinoar):

PinkProbeLady 11-06-10 20:37

Multumesc de poza :lol: credeam ca au mai putine haine fetele pe ele!

Daci 11-06-10 21:40

Pai stai ca nu mai inteleg! Cine spala masinile la car wash show? Fetele spala masinile baietilor, si baietii spala masinile fetelor?

Maine, adica pe 12.06.2010 la ce ora incepe car wash show-ul? Vreau sa vad si sa filmez, ceea ce vad...

Ne vedem si duminica de dimineata daca se trezeste copilul ca vreau sa-l duc si pe el cu kartul lui.

L.E.: Ramona, am intrat pe site-ul auto-pink.ro si imi zice ca e suspendat. Vreau sa faca o vizita la magazin, poate maine daca e deschis.

PinkProbeLady 11-06-10 22:32

Saitul este in lucru ... va revenii in curand.
Ai avea nevoie de ceva anume?

La cat incepe car washul?

Black Pearl 11-06-10 22:40

Doar fetele spala masinile. Eu sunt exceptia de la regula. Nu mi-am lasat masina pe mana fetelor(oricum erau in pauza de masa la acel moment), am preferat sa o spal eu, dar intre timp am primit ajutoare.

Maine la 10-11, am auzit azi pe acolo, si se termina seara, daca sunt doritori.
Azi dupamasa a fost destul de lejer, nu prea am vazut multi doritori sa-si dea masina pe mana fetelor sau multi nu stiu de CAR WASH SHOW.

Daci 11-06-10 23:14

@Pinky, ti-am trimis PM.
@Lili, daca maine nu trebuie sa stau la coada pentru spalat masina, atunci o bag la spalat. Oricum baietelul meu a inceput "sa faca liniute" pe caroserie si pana la urma trebuie polisata, deci eu o bag la spalat, mai ales ca nu am avut timp sa o spal toata saptamana. Alex (alfa) stie de ce...shhh

Black Pearl 11-06-10 23:33

48 Attachment(s)
Poze de la intalnirea de azi:
Prima parte

Daci 11-06-10 23:43

Daca tot a dat caldura, sper sa mai apuc si eu sa vin la intalnirile de vineri. Vad ca v-ati tras spre Mures la umbra...

Black Pearl 12-06-10 00:01

37 Attachment(s)
Continuarea:

Daci 12-06-10 00:33

Multumesc pentru poze, Lili!

PinkProbeLady 12-06-10 01:09

Lili m-ai prins cu limba scoasa :lol: Ce frumos ca a venit vara!
Multumim de poze!

Daci, am incercat sa iti trimit PM dar nu primesti, uite numarul meu: 0746 293 726 am cateva si pe stoc + o gramada de cataloage.
(scuze de off topic)

PinkProbeLady 12-06-10 17:38

Pentru cei care nu au fost astazi la Expo "Car Wash". Cateva poze AICI cu Mazda si fetele!

Daci 12-06-10 20:32

Am fost eu la car wash si mi-au spalat fetele masina. O sa pun pozele si filmarea pe youtube in seara asta.

Ramona, am fost de dimineata la magazin la tine si era inchis. Daca ne intalnim duminica la tuning, stam de vorba, daca nu te sun luni.

Black Pearl 12-06-10 23:39

Am pus si eu 2 clipuri aici:

Adryanno 13-06-10 00:45

La Arad a ajuns bmw'ul ala negru ? ( TM 72 RBY ) :)

baubau_arad 13-06-10 18:33

Quote:

Originally Posted by Adryanno (Post 3436674)
La Arad a ajuns bmw'ul ala negru ? ( TM 72 RBY ) :)

da la arad este doar ca masina este cam omorata
este a unui prieten

Adryanno 13-06-10 18:51

Quote:

Originally Posted by baubau_arad (Post 3438114)
da la arad este doar ca masina este cam omorata
este a unui prieten

Mai merge .. Stiu masina de cand a luat'o fostul proprietar .. a tras de ea ! ::twisted:

ar75gti 13-06-10 19:25

ceva clasamente??..best looking car,sau indemanare??..nimeni din comunitate??;)..

Black Pearl 13-06-10 22:37

3 Attachment(s)
Clasamente/timpi aici: https://forum.4tuning.ro/85-arad/1909...ml#post3438348
Best tuning car, in ordine, locul 1.2.3

ar75gti 14-06-10 11:35

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 3438732)
Clasamente/timpi aici: https://forum.4tuning.ro/85-arad/1909...ml#post3438348
Best tuning car, in ordine, locul 1.2.3

merci bp..felicitari organizatorilor si castigatorilor..rozul a luat tot....:)

Alin Puma 14-06-10 15:18

Felicitari tuturor implicati in eveniment si participantilor , vad ca se poate face si la noi un show adevarat pacat de caldura dar ne-am bronzat

ar75gti 14-06-10 20:15

f frumos evenimentul,felicitari,dar merita si raul(ar66rau) un loc pe podium.masina facuta cu mult bun gust,pacat ca a ramas neobservata(sau poate masinile germane nu mai sunt la moda acum..;)..)...:),,oricum bravo raule!..p.s.-mai era o masina frumoasa la show..un opel alb cu numere de bh...si cu sofer "dur"..nici aia nu a luiat nimik??...pacat:(...:)

Black Pearl 14-06-10 21:41

Poze de la Expo >>> https://forum.4tuning.ro/85-arad/1909...ml#post3440986

cipri-vkt 15-06-10 16:46

multumim pt poze

Black Pearl 15-06-10 20:19

Cu placere Cipri :-)

@ar75gti, Raul are intr-adevar o masina f frumoasa si in plus mie imi plac cel mai mult masinile negre :D
El merita felicitarile noastre in primul rand pentru organizarea drift showului alaturi de organizatori. Proba de drift nu s-a premiat pentru ca au fost putini participanti, dar Raul a fost si este cel mai bun, cel putin din punctul meu de vedere.

Pentru participantii la concursul de duminica de la Expo care au plecat inainte de premiere, diplomele de participare se pot ridica de la Expo Arad, persoana de contact Gelu Aleonte telefon 0730 188 287 (pana vineri 18 iunie) Posibil ca vineri dupamasa la intalnirea de la Patinoar sa vina si Gelu si asa e mai simplu pentru cei care nu si-au luat diplomele.

ar75gti 15-06-10 22:40

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 3443663)
Cu placere Cipri :-)

@ar75gti, Raul are intr-adevar o masina f frumoasa si in plus mie imi plac cel mai mult masinile negre :D
El merita felicitarile noastre in primul rand pentru organizarea drift showului alaturi de organizatori. Proba de drift nu s-a premiat pentru ca au fost putini participanti, dar Raul a fost si este cel mai bun, cel putin din punctul meu de vedere.

Pentru participantii la concursul de duminica de la Expo care au plecat inainte de premiere, diplomele de participare se pot ridica de la Expo Arad, persoana de contact Gelu Aleonte telefon 0730 188 287 (pana vineri 18 iunie) Posibil ca vineri dupamasa la intalnirea de la Patinoar sa vina si Gelu si asa e mai simplu pentru cei care nu si-au luat diplomele.

atat am vrut s-aud...;)..p.s.-masinile negre sunt cele mai tari..:)

ar80rau 15-06-10 23:23

ps la ce a spups lili...diploma lui raul e la mine :)

ar_66_rau 16-06-10 16:51

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 3441054)
f frumos evenimentul,felicitari,dar merita si raul(ar66rau) un loc pe podium.masina facuta cu mult bun gust,pacat ca a ramas neobservata(sau poate masinile germane nu mai sunt la moda acum..;)..)...:),,oricum bravo raule!..p.s.-mai era o masina frumoasa la show..un opel alb cu numere de bh...si cu sofer "dur"..nici aia nu a luiat nimik??...pacat:(...:)

ms ms pt cuvintele frumoase....nu e nici un stres stai linistit...vb ta masinile nemtesti nu mai sunt la moda :)):))....toate cele bune ;)
si lili ms mult mt laude dar nu a mers prea bine driftul datorita problemei care am avut-o cu roata de pe fata:(...dar asta e...si fgelicitari pt poze...no.1;)

si mah 80 RAU....DA_MI DIPLOMAAA!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:...

rangerxtr 16-06-10 21:39

ghita tu nu pui pozele..... batate norocul...!!!!!cu cotarca ta cu tot!!!!! zici ca e o conserva deschisa......

cipri-vkt 16-06-10 21:48

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3446580)
ghita tu nu pui pozele..... batate norocul...!!!!!cu cotarca ta cu tot!!!!! zici ca e o conserva deschisa......

Ghita cred ca o ajus fotograful lui Spiderman,dupa cum so catarat duminica:poke:

ar80rau 16-06-10 22:07

stai ca pana editeaza, mai una alta, dureaza :)...tre sa arate ok pozele :)

alexalfa2006 16-06-10 22:08

Pune el la cale un montaj serios si lucreaza inca la el

Black Pearl 16-06-10 22:27

Am pus primele clipuri pe youtube: https://forum.4tuning.ro/85-arad/1909...ml#post3446685

ar75gti 16-06-10 22:30

Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 3445877)
ms ms pt cuvintele frumoase....nu e nici un stres stai linistit...vb ta masinile nemtesti nu mai sunt la moda :)):))....toate cele bune ;)
si lili ms mult mt laude dar nu a mers prea bine driftul datorita problemei care am avut-o cu roata de pe fata:(...dar asta e...si fgelicitari pt poze...no.1;)

si mah 80 RAU....DA_MI DIPLOMAAA!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:...

o sa fie cat de curand la moda(german car)...;)...iti promit..:)..putina rabdare..:)...

Black Pearl 16-06-10 22:43

Doua clipuri pentru Alex (@alexalfa2006):-P

https://www.youtube.com/watch?v=OWMNfCSGY_U
https://www.youtube.com/watch?v=s1QfY54uY04

!41! 16-06-10 23:03

Ce va plangeti voi cu nemtestile ?! :) 99% din oamenii din Arad au sau viseaza VAG sau BMW sau altele fabricate in germania .

Black Pearl 17-06-10 00:07

@!41! te-am vazut duminica in timpul concursului de la Expo, erai cu Prelude pe soseaua care trecea prin fata pe la Leoni! :-P

!41! 17-06-10 00:24

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 3446886)
@!41! te-am vazut duminica in timpul concursului de la Expo, erai cu Prelude pe soseaua care trecea prin fata pe la Leoni! :-P

yes . mai eram cu un coleg cu calibra . am venit si inauntru dar nu am stat mult . din pacate n-am ajuns mai devreme :???:

All times are GMT +2. The time now is 03:44.

- Copyright 2026 4Tuning