![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
|
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
Quote:
inca un motiv de cat de CACAT E FORUMUL asta |
nu am primit nici un PM nimic
|
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
Provenanzo, ţi-am repus topicul, îl găseşti acolo, a fost şters pentru că nu vă puteţi abţine să nu vorbiţi ca la uşa cortului, am şters postările în care vă ţigăneaţi în ultimul hal şi l-am rugat pe moderatorul secţiunii respective să nu mai permită deraierile celor care nu înţeleg că bunul simţ primează indiferent de cât de şmecher, bazat, greu, şi cum mai vrei tu, eşti.
Ai linkul postat în topicul deschis aici pe Vâlcea, reciteşte regulamentele forumului înainte să reîncepi postarea, ţi-am mutat acolo fotografiile şi tot ce ai adăugat aici, ţi-am cosmetizat discuţiile în sensul că am eliminat scandalurile, ţi-am unit postările succesive, etc, dar aş vrea să dai şi tu dovadă de puţină bunăvoinţă şi să nu îţi bagi şi scoţi în fiecare post, să nu pui 5 cuvinte în 3 posturi succesive, că poţi să dai edit pe termen nelimitat, să răspunzi ca un om normal, nu ca un zeu coborât printre muritori, ştii tu, lucrurile alea mărunte care ţin de normalitate, că tu dai cu bâta-n baltă şi pe urmă tot tu urli că ţi se face o mare nedreptate şi că toţi ceilalţi sunt de vină şi forumul e de cacao iar tu eşti mai nevinovat ca o virgină... topicul aici later edit: înainte să vă adunaţi toţi termenii scatofilici din voi pe forumul ăsta puteţi da mesaj liniştiţi supermoderatorilor sau moderatorilor de la secţiunile în care consideraţi că vi s-a făcut o nedreptate, puteţi foarte bine să daţi report post când cineva vă jigneşte, nu e nevoie să-i răspundeţi de 2 ori mai agresiv sau jignitor, vă asigur că în urma sesizărilor voastre cineva se va mişca rapid şi va neutraliza/penaliza respectivul post/user dacă este cazul, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată şi cu voi, în caz că vă întrebaţi de ce aţi primit penalizări din senin sau dacă vă urmăreşte cineva fiecare postare de fix acolo se duce. Nu, pur şi simplu ceilalţi useri dau report post şi moderatorul este sesizat automat de ieşirile din posturi. |
3 Attachment(s)
Sa lamurim 2 mistere :))
ptr cei care nu credeau ca Tino a cumparat masina modificata.... Masina acum 6ani a fost a lui BobiMOM de pe forum...si a fost inscris cu ea in Midnight Racers....deci de acolo avea tino sticker (sau ce avea) cu MR:-) |
si al 2-lea mister ?
|
al 2 lea?:PPP_)))
|
Si care e treaba cu Tino si cu masina lui ? ca eu nu am prins tot firul si nu vad legatura intre mistere si masina....
|
mare smechera masina mai are :)))ce sa ziccccc
|
Quote:
http://www.**********/catalog/2167880...-LIMITATA.html |
ha ha ha...asta e , e masina omului .poate sa ceara cat vrea...prost e cine ii da;)))
|
La multi ani Kukule
|
LA MULTI ANI CUCULE !!! :drunk::drunk::drunk:
:weirdfacesi pt Danyroman:blahblah:.....masina are in jur de 500 de cai....dar nu poate sa-i puna pe asfalt:woowoo::lemon:.......serios acuma frate tu gandesti prima data ce spui ???....ala e VIRTUAL TUNING nu e real.....pe toate thredurile pui numai intrebari tampite......nu gandesti deloc inainte de a scrie ceva.....eu inteleg ca-ti place tuningul.....dar acum exagerezi.....nu intereseaza pe nimeni CAT de mult postezi tu sau cate threduri faci....mai bine postezi putin dar bine decat mult si prost....nu am nimic personal cu tine , dar maturizeaza-te sau crezi ca suntem in NFS si alte jocuri:roll:... |
LMA cucule .....
si totusi ... 20.000 ?!?! wtf:)) |
:)) e putin :P la multi ani cucule si de la mine ;)
|
La Multi Ani domnu` Drifter CUCU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa ai parteeeee de muuuulteeee caucioaceee arseeee si sanatate, ca restu vin de la sine !
|
LMA! cucu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Va multumesc mult pt urari!
|
pai ce a fost ziua lui:))))
daca da: la multi ani |
Da..ieri a fost ziua mea !
|
asa ai dat si u un semn ceva ...o bere un suc...o mamaliga calda:P)))
|
Bafta ionut`gbp astazi:D
|
Bafta Ioneleeeeeeeeeeee \:D/
:> hai ca te asteapta Seatuuu \:D/ |
da de permis ? :D
|
Da, da ! :>
|
bafta si pentru Ion...si pentru Florin(maine are orasu:>)
|
ms ms :>
|
:dribble:
:dance::dance: :dance::dance: :dance::dance: |
BINE IOANEEEEEEEEE:lol::lol::twisted::twisted::twisted: :pistoles::pistoles::pistoles::drunk::drunk::2gun: :peace: vezi ca maine trebuie sa-l uzi :twisted:....incetul cu incetul luati toti permise si ma faceti codas:oops::cry::cry:...da va prind eu la anu:twisted:
|
felicitari...acum ai grija de el ;))si sa pui mamaligile in geam :))
|
Sa'l porti cu placere, fara incidente, si nu te urca beat la volan :twisted:
|
bravo Serbane, vorbeste cu El Padron ( sti tu cine ), sa facem o manevra maine seara cand ajung acasa. Hai va pupai !
|
Quote:
Quote:
Quote:
niciodata beat la volan ! :-) Quote:
da am vb acum cu el |
felicitari florynvl (X29 ZMT) !!!
sa tii bine de el ! :D |
multumesc :d , de cand astept ziua asta :X
|
bravo ma>:)....vinerea viitoare vii si ma iei ca de obicei:))dar cu masina:))
LE: pai nu trebuie sa strangem bani:))...e vorba ca daca vrea sa se plimbe el cu noi:))) http://static.craiovaforum.ro/images.../faranumar.gif |
acum sa strangeti bani sa bagati benzina in masina :) ca o sa va plimbati mereu.
|
Care vreti sa va spal masina, ma gasiti la Splash, 20metri mai sus de interex
:D zi de zi dupa ora 14:00 |
2 Attachment(s)
Ce ziceti sa iau sa pun la pozitii?
Philips Blue Vision sau LED SMD 9 ? |
1 Attachment(s)
La proiectoare o sa pun sigur Philips Blue Vision pentru ca ledurile in proiectoare bat mai mult spre design si nu sunt practice.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning