![]() |
re: Club Ford Capri
Quote:
ASTEPT UN SEMN DE LA TINE. |
te rog doar sa respecti cand cineva s-a anuntat inaintea ta. multumesc
|
...nu vezi ca vrea sa fie si sunat?... fantastic :)))
|
Quote:
|
:)) cred ca se referea la misha. si da, cine a sunat, a castigat, eu n-am apucat sa ma hotarasc ca erau deja luate.
|
hotii astia :lol:
|
mda, si unde mai pui ca nu codrin vroia sa fie sunat :)). apropo, propun sa facem si noi group buy cand mai apar chestii gen, ca vad ca 3 din noi vroiam bucse si cine mai stie cine ar vrea una alta. o sa va anunt daca imi iau ceva interesant.
|
Quote:
|
Ipotetic vorbind.. daca ati avea posibilitatea sa instalati in masina o avertizare vocala pentru cele mai frecvente probleme... care ar fi acelea si cum ar suna in romana/engleza.??? ex. nu mai am putere..////
Poate ca suna aiurea pe un forum de masini " old " fapt pentru care imi cer scuze anticipat..!!! Quote:
|
Quote:
EU LUCREZ TOATA ZIUA LA CAPRA CA VREAU S-O TERMIN ANUL ASTA,PE 10 OCTOMBRIE SE IMPLINESC 4 ANI DE CAND AM INCEPUT PROIECTUL LA EA,DAR NU ASTA CRED CA E IMPORTANT PT TINE.AM VAZUT POSTUL TAU LA BUCSI ABIA DUPA CE I-AM SCRIS LUI CODRIN SI ACUM DE UNDE SA AM EU NR LUI???CREZI CA E GREU SA SUNI???EU ZIC CA NU SI MAI ALES PE COSMOTE.MA GANDESC CA TOTI CEI CARE SUNTEM PE AICI DACA AM AVUT BANI SA NE LUAM CAPRE SI SA MAI SI BAGAM CEVA PARALE IN ELE NU NE E GREU SA DAM UN TELEFON.ASA CA .....SA FIM SERIOSI ACUMA.PANA LA URMA S-AU VANDUT SAU NU CA DE FAPT ASTA E IMPORTANT. |
felicititari pentru 4 ani pe zece octombrie. poanta facuta pe seama ta era ca ai ignorat mesajul situat direct deasupra mesajului tau in care eu am precizat ca vreau bucsele, adica, e ca si cum deja erau cumparate. Puncte in plus tie pentru ca esti un domn. Poanta numarul doi facuta pe seama ta era ca ti-ai insusit foarte bine rolul de servit. poanta numarul trei este ca inca nu ti-ai dat seama de primele doua.
|
bine bine. pana la urma Codrin unde sunt bucsele mele?
sa nu va suparati ca v-am ignorat posturile anterioare si ca vreau sa ma bag in fatza. :) |
Quote:
Din nefericire coletul o sa pot sa-l ridic abia luni... inca odata , multumesc " Codrine " PS. *** propun sa facem si noi group buy *** o idee foarte buna rog sa fiu contactat cand se desfasoara o astfel de activitate..!!!! |
Supun la vot ca toti cei care asteapta de mult timp pentru a-si termina masina sa aiba prioritate absoluta la piesele ce se scot la vanzare pe forum.
Prin prioritate absoluta se inteleg urmatoarele: 1. trebuie sa fie sunati de vanzatori indiferent de reteau telefonica, de programul vanzatorului, de cat trebuie sa insiste pana cand intra in legatura cu omnipotentul cumparator 2. pretul sa fie cel impus de cumparator fara niciun drept de negociere de catre vanzator 3. tranzactia trebuie finalizata cat mai repede cu putinta, pentru a nu depasi deadline-ul impus de cumparator pentru finalizarea proiectului 4. deplasarea vanzatorului cu cel mai rapid mijloc de transport cu bunurile cumparate de cumparator la locul impus de cel din urma 5. etc |
imi place ce zici, parca lucrai la un 2.8, il vreau la un milion, te astept diseara cu el. SA NU INTARZIIIIIIIII!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
As vrea sa va prezint cel mai nou adept convertit de la BMW la FORD... (numai Forin si Constantin stiu cat de neclintit era in hotararea lui )..... dar acum daca il intreb..: care este cea mai suparata masina..??!! raspunde : MUSTANGUL !!!! |
finally :oops:, aia inseamna ca, cadoul meu a ajuns la gunoi? :lol:
FORD RULLEZ..si BMW..pe-aproape :twisted: spune-i ca Florin tocmai si-a adus ieri din bucale(..si a trecut prin BV :-P), un Ford cu evacuare(NOUA) suparata..finala INOX de dimensiuni generoase si motor V6 ce urla de belesc politaii ochii cat ceapa, dar ca nu m-au oprit..fiindca nu m-au prins in toti cei ~700km facuti :lol: P.S. puteai totusi sa iei si tu calutu' de pe grila pt capra 8) |
Quote:
|
emblema de mustang pe capri??? em...
|
tu esti mai nou pe forum, am pus eu 3 poze mai demult cu o capra argintie cu emblema de mustang..si-i statea tare fain :)
|
emblema de mustang pe capri am mai vazut si mi se pare foarte kitch. ii sta bine de ce? ca aduce a mustang? un lup nu i-ar sta bine? evident ca nu, pt ca nu aduce a mustang. si cand ma gandesc ca acu ceva timp te luai de mine ca am facut in fotoshop niste poze si arata capri-ul meu a eleanor sau a camaro. mie mi se pare mult mai frumos sa iti cumperi asa ceva pt capri : acel ceva
|
Quote:
as avea si eu nevoie. mersi |
bucse .... aici
|
stie cineva ce diferenta e intre alternatorul de scorpio si cel de mondeo..?? din punct de vedere electric desigur...stiu ca cel de scorpio foloseste becul din bord pentru a initia incarcarea... dar cel de mondeo??? SUNT IDENTICE si la prindere si electronic...
daca baga 14,6... e mult prea mult..??? |
Quote:
o sa il pun printr-un curier |
Quote:
|
Quote:
pulemecul ala l-a trimis la mine acasa. si atat. era decat destinatarul adica eu. :) o sa il bat. il pun luni iar. |
dificil pt unii :lol:
|
Quote:
P.s. are cineva disponibile contra cost butoanele de sub levierele de la aeroterma..??!!! MK 2/3..??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
parca vad ca termini masina si din ambitzie nu itzi faci nici un ceas. :) |
e in stare :lol:
|
Quote:
ugent... ma poate ajuta cineva cu schita caroseriei care sa cuprinda si distantele intre diferite subansamble..????? exista asa ceva..??? |
2 Attachment(s)
quick shift MT75 - reduce cu 32% miscarea
|
buna
eu sunt LEO si apelez la voi cu o problema:am un ford capri din 77 motor v6 carburator pe care as dori sa-l schimb cu un motor v6 injectie de fabricatie mai recenta.Problema este ca toata lumea a-mi spune ca nu pot sa-l trec in acte sau ca omologarea se face doar la Bucuresti si costa ff mult.Voi ce stiti pot sa-mi pun un mot mai mare ,mai nou dar fara sa am probleme legale?sau daca nu ce sa fac?MULTUMESC |
Quote:
PS: Nu vinzi motorul vechi? :-) |
mai degraba, sa nu depaseasca cu 40% puterea initiala a autovehicului in discutie. a mea de exemplu a fost initial 2.0 v6 iar acum e 2.3 omologata, daca vreau sa pun alt motor, se tine cont de puterea initiala, adica ~98 de cai.
|
Sunt offtopic , scuze si .... nu a-si face-o dar cei de la vw nu au ajuns la desfacut motoare ..... cel putin nu am gasit eu in 2 ore de cautari ce ma interesa :)
vreau sa dau jos un motor de pe un passat 1.8 din 89' , problema .... consuma ulei 2 l la 1000 km ...... multa lume mi-a zis ...e de la segmenti , altii de la supape , imi iau inima in dinti si dau motorul jos sambata , vreau o parere de la voi , ca stiu ca aici pot avea incredere in anumite persoane , care mai cunosc despre ce vorbesc daca a-ti mai desfacut asa ceva , spunet-mi daca am nevoie de chei speciale , si ce anume trebuie schimbat dupa parerea voastra ...... sau sa nu ma apuc ? :)))) multumesc anticipat , si spor la treaba cu fordurile .... al meu e doar de duminica :))) , |
CAPRAAARI...am si eu nevoie de o clapeta de acceleratie de 32 ...are cineva ???
Vreau sa fie cat mai noua...sau buna....nu stiu de unde dreaq pot cumpara asa ceva...kitul de reparatie nu are decat garniturile :(( |
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning