![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
|
In seara asta Petrecerea elevilor si a studentzilor!!!!! Concert Tempesta cu afterparty muzik hip-hop,r&b,raggae pt mai multe detalii http://www.beyondthelaws.ro/forum/index.php?topic=16.0
Vor canta live si melodia X-Team Racing Club Constanta Don M si SNK ! 15 RON biletul |
de ai fi zis pe zi , mare pacat :(( , super tare 15 lei intrarea si iti da si o cartela de orange, plus ca o sticla de jb e 80 lei , la noi prin statiuni e 150 :(.As fi vrut si eu sa merg ca si muzica presupun ca o sa fie super marfa.
|
care e melodia X-team !? se poate upload aici !?
|
Sa-a deschis parcul de role biciclete si alte nebunii , catarari de langa City Mall ... astazi a fost deschiderea ...
|
mda si au avut un concert de m`au surzit p mine :))) nu puteau sa`l faca si ei in alta parte x(
|
de ce era impanzit orasul de gabori pe la pranz ? are idee careva ? a mai trecut vreun smecheras cu vreo coloana oficiala ? Erau gabori si pe Tomis si pe Lapusneanu la fiecare intersectie
|
fluidizarea traficului =))))
|
tocmai e facusera lapusneanu frumos si au si tras un sens giratoriu la city park mall ... stricat toata circulatia ....
|
pai se deschide maine .. adica sambata .. sa vezi combinatia dracu acolo la deschidere .. si acum e facuta praf circulatia acolo la bulevard pe soveja se merge infernal .. trag tare sa termine
|
azi a fost coloana PD-l in oras...probabil d`aia erau politsti la fiecare intersectie! s`au adunat membrii si au facut un mars cu masinile prin oras,pentru terminarea campaniei electorale!
|
bn ca nu ai iesit si astia cu elefantu ca aia de la pnl ca faceam plangere ma jur ....cat de penal sa fii sa iesi cu elefantu pe tomis ?? =))))
|
daca stiai ce insemna un elefant itzi dadeai seama dc au iesit ??
|
:)))) atunci o sa ma duc si eu sa`l inchiriez de la circ si ies diseara cu el pe tomis =))) vrei sa te iau la o tura ??? :)))
|
au aparut noutati pe forum ... s-a imbunatatit .. urmeaza sa facem un thread cu noile optiuni ;) ... e cu poze cu comentarii alea alea cu albume .. un fel de hi5 :D
|
hahahaha e super ....... zici ca-i hi5 numai ca e cu tuning.
brgds, edi |
Constanta: Radu Mazare - primar din turul 1, PSD are peste 50% in CJ
Primaria Constanta: Radu Mazare (PSD) - 62,8% si primar din turul 1, urmat de Dorel Constantin Onaca (PD-L) cu 11,3% si Manea Victor (PNL) - 14,1%. La Consiliul Local Constanta, situatia sta astfel: PSD - 54,8%, PD-L - 18,7%, PNL - 14,2% sa fim si noi in ton cu lumea .... |
o ce bine ca i`a crescut lu mazare ....ca pe la ora 19 avea 30 % deja ma ingrijoram :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
MDNule....imi faci ot pe aici in loc sa mai dai jos din damigeana...:) ...
|
:)))))))))))))))) ery asta e semn ca o duce bine :P
|
Quote:
mai bine zis CISTERNA !!!!!!!!!!!!!! |
ce rai suntetzi ....ntz ntz ntz :)))
|
L.O.R. eu nu ma gandesc la nimic pur si simplu am citit ce ai scris :):) Ce mai e nou in Constanta ca e cam liniste in ultimu timp.. Am auzit ca de saptamana viitoare baga taxa la bariere
|
Quote:
|
Pentru tine in mod special nu este o problema. O intrebare daca ai numere de alt oras cum faci sa nu platesti taxa?
|
asta chiar nu ma intereseaza ....si tu ai nr de cta ...ce`ti faci probleme ??
|
APV-itza nu are de Cta de asta intreb
|
paiiiii....ahhh...daca are masina in leasing zi`i sa se duca la primarie si sa`si ia o dovada daia cum ca e domiciliata in cta dar mnasina e cumarata der nush unde ...sauuuuuuuuuuu daca nu poate sunt si alte intrari in mamaia ...fara sa treci pe la bariere :P
|
Nu e in leasing e inmatriculata pe Buzau si alte intrari nu cred ca ai pe unde ca nu avem bac pe lac sa trecem pe acolo si nici lacu nu e inghetat.
|
atunci mai tuneaza`ti tu masina putin pana ajunge avion ...si aterizezi unde vrei ....ce atata..:P
|
daca masina e pe numele ei si ea are domiciliu in constanta se duce pe ecaterina varga cu copie dupa talon si buletine si completeaza o cerere si primeste permis de acces bariere ... daca nu are domiciuliu in cta ... naspa moment
|
Si-n cazul in care masina este inmatriculata in spania, la fel trebuie procedat ? ecaterina varga, copie dupa buletin, etc ?
|
Quote:
|
ceva de genu stiam si eu numai ca se lua de la primarie ...
|
Masina e pe numele tatalui meu, nu am gasit pe nimeni sa imi faca mutatie pe Constanta...altfel era demult pe numele meu :sad: cu viza de flotant nu pot obtine un permis din ala? :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning