![]() |
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
Quote:
|
Quote:
|
parerea mea ca nu arata prea rau la exterior masinuta asta...dar interiorul cam lasa de dorit..tot stilul ala de cioplire mai ales la bord!in privinta tuningului pare mai promitatoare!
|
De ar fi si motorizarile mai puternice as face un compromis poate dar sa vedem cum o sa arate in realitate
|
Quote:
pana la suceava cu un mers constant de 90 100 ajungi cam in 1 ora si 45 de min si pana la radauti faci putin ca e liber drumul si bun |
Quote:
|
hai mai gabuzule pune-ti masina la vanzare!!!!ca daca o mai ti putin ajungi la vb mea, o so vinzi doar cand o sa fie piesa de muzeu:)))))))
|
Cine merge la Bucuresti 15 - 16 martie sa tzipe tare ca rezervarile trebuiesc facute din timp. Am gasit sa stam totzi intr-un bloc. am sa vb cu omul de poze dar trebuie sa stiu ce si cum si mai ales catzi. Pretul e super rezonabil. 55 E apartamentul de 2 cam
|
ei tip, adica merg 100%, si mai am locuri in masina
|
Quote:
|
tu trebe sa stai acasa ca luna martie si aprilie ai practica si examene:rolleyes2
|
Quote:
|
ce mai zic baietii din bacau?
|
da ce ma gata nu mai esti bacauan??
|
|
Quote:
|
Quote:
|
ce caschete au jurnalistii ???
|
Quote:
era vb de politisti :)) si nu de ziaristi ... |
al3xxx....casca ochii !!! el a dat reply la postul lui sageata in care zice "jurnalisti de ra..at" ;)
|
da omu la politai s-a referit.. ca umbla peste tot.. si nu mai poti face mai nimic...
|
pai atunci nu mai vad rostul repy-ului
|
Quote:
ce carcotas mai esti si tu :))) |
intradevar eu vb de politisti nu de Ziaristi dar am scris nasol imi cer scuze...:))
|
nu-i nevoie katanyo, dar vorba lu al3xxx.....mai facem posturi si noi ca nu prea avem ce vorbi :))
|
paste fericit la toata lumea :)) ..ce mai fac shoferii??
|
Poti incepe tu sa pasti daca vrei, nu stiu care-i treaba cu vopsitul oualelor sau belitul mielului... :lol: :lol:
|
Quote:
|
dupa tuning days isi vor mai reveni cu siguranta. vor incepe discutiile pe acea tema :)
|
da vor fii discutii cu siguranta, numa ca pacat ca putini de aici vor fii aceia care povestesc pt ca vad ca pe zi ce trece ne imputinam, eram vro 7 masini si am ajuns la 4, oare mai scade???
|
Quote:
poi in momentul de fata cu masini suntem : eu ,tu,aju,ufo si spillner(si pitik dar el este inca in tratative :)) ) |
a sunat cam ''dur'' dar nu am vrut s-o zic cu rautate sa nu se inteleaga gresit, pacat ca ne imputinam cu toate ca stiu ca multi isi doresc sa mearga dar sunt unele impedimente care nu permit, eh asta e, macar noi astia care am ramas sa facem ceva frumos
|
Breaking News
Citeste in News exclusivitatzti despre accidentul de la Luizi |
Quote:
|
si sa fiu primu care da informatii despre ce se intampla pe la bucale si sa fiu si carcotas pt cei care nu au venit, fratilor.....masini super frumoase, nimic de reprosat, fete fara numar ca iesi cu instrumentu de 2m din sala:lol::lol::lol:drumu spre bucuresti a fost fara evenimente, frumos, putina fugareala.....si sa nu uitam, rataciri fara numar prin bucuresti si injuraturi, frugidere umplute, bucse varza etc etc, sageata e campionu la acest capitol:lol::lol:maine seara vor aparea si pozele
|
Quote:
|
Neatza Lume :D .. pfff am pierdut ceva ?? cum a fost la 4tuningdays ?? :D .. am sa lipsesc de pe forum o perioada de timp :sad::sad: .. sa ne auzim cu bine :D multa bafta la toti
|
Quote:
|
da ce este cu plictiseala asta ???
nu mai zice nimeni nimik,nu se mai lauda nimeni cu ce a mai modificat pe la masina ? |
vreun BMW e30 frumos este prin bacau? eu nu am vazut nici unul...este cineva care are dar este student in iasi si l_a luat dupa el...:???: daca a vazut cineva si are poze sa le posteze aici...:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning