Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

CT-XX-CDA 18-06-07 19:28

Re: Portul Constanta !

Mai e ceva in port pe vremea asta ? Am trecut intr-o seara si era plin de turisti.

BuGyy 18-06-07 19:49

decat noi ,mai mult pe la tabacariei acolo nu prea sunt turisti :P

leonard 18-06-07 20:13

DA...si acolo e plin de "indragostiti" :)

BuGyy 18-06-07 20:27

pai si ce noi nu suntem indragostiti sau ce ...! de masini bineinteles :))

CT-XX-CDA 18-06-07 23:28

Noroc ca a dat caldura si nu se mia aburesc geamurile...:P

BuGyy 19-06-07 00:59

sa vezi ce ne iubesc tzantzarii :))!!!

Scoop 19-06-07 14:23

Quote:

Originally Posted by CT-61-GAG (Post 954613)
pai si ce noi nu suntem indragostiti sau ce ...! de masini bineinteles :))

Sper ca nu vrei sa faci cu masina ce fac "indragostiti" :shock:

Most_Wanted 27-06-07 15:40

ee hai ca din cand in cand mai iese cate ceva subti"......o linie ..o frana de mana ...hai ca nu a murit inca de tot .....da mult nu mai e....

BuGyy 27-06-07 15:59

io zic sa ne gasim un "Real" ceva :))!!

CT-07-APV 27-06-07 23:12

Real e la iesirea din Constanta spre statiuni. Dar mai bun e un port

street_racer 02-07-07 17:19

ce draq sa gasim\gasiti pe vremea asta ? moare si musca de lene si caldura ... + garda peste tot ... n-am mai vazut atatia gaborii intr-un orash in viata mea... invazie ce draq e aici . si cu portul , ca zicea most_wanted pe acolo ceva ... ce draq mah ... ai uitat de pretenii jandarmi ? a murit de tot locul ala de mult . au fost cateva incercari de resuscitare , da doar apa de ploaie ...

BuGyy 02-07-07 17:23

trebuie o portiune de asfalt undeva ..... o parcare ceva ... e imposibil trebuie sa gasim ceva ...

street_racer 02-07-07 17:25

Quote:

Originally Posted by CT-61-GAG (Post 977742)
trebuie o portiune de asfalt undeva ..... o parcare ceva ... e imposibil trebuie sa gasim ceva ...

ce vb mah ? imposibil nu e .. da pentru alea care sunt posibile tre sa te risti putin ... am ars cu dzl-ul cate jumatate de rezervor ca sa cautam ceva si degeaba ...

sonykel 02-07-07 18:59

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 977747)
ce vb mah ? imposibil nu e .. da pentru alea care sunt posibile tre sa te risti putin ... am ars cu dzl-ul cate jumatate de rezervor ca sa cautam ceva si degeaba ...

ce ai ars ma juma de rezervor?de benzina? adica o cescuta de cafea ca u de zgarcit ce esti ai renuntat la rezervoru de benzina si tiai pus o cutie de cola la 0.33 :twisted: :twisted: :twisted:

GABBY_ 02-07-07 23:03

va ziceam acum cred ca un an ca un loc atat de po****r si de cunoscut ca portul nu va mai fi si nu stiu cine va mai gasii vreunul dar cred ca atunci cand citeati radeati de mine in sinea voastra .spor la cautat acum ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning