Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

The game 01-06-06 16:40

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
Comment plssssss

sandrin 01-06-06 16:50

la culoare trebuia sa mai scazi din opacity, faru din departare se vede alb,iar pragul are alta nuanta de albastru ...

patriotu90 01-06-06 19:03

*L33L00 - man mai coboara si tu masinile ... nisanele nu sunt coborate delok ... arata nsaol ... la 350z vezi k scrisu dp eleron e invers ... te-ai ocupat numa de spoileru fata ... uite cum se vede cu el lasat si cu pragurile originale ... la acura jantele sunt in ceata ... plasa din masca cam mare ...
*Panacota - ursuletu are niste urme ciudate (albe) pe "pleoapa" aia ... in rest e marfa ...
*hitman454 - masina aia e marfa ... da vezi k janta spate nu are disc de frana ... si lumina aia din fara ... ai albastra ... mai bine nu o puneai ... p bune nush c va place sa puneti ase cva ...
*The game - culoare ireala ... selectii strambe ... plasa prea mare ...

AdY9005 01-06-06 19:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by patriotu90
e bine da janta spate e neclara si cea fata e plata .... mai bine le schimbi ...

bine am facuto si pe asta macar e bine?:-)

hitman454 01-06-06 19:48

*hitman454 - masina aia e marfa ... da vezi k janta spate nu are disc de frana ... si lumina aia din fara ... ai albastra ... mai bine nu o puneai ... p bune nush c va place sa puneti ase cva ...

pai sunt ca o semnatura :)

patriotu90 02-06-06 07:05

Quote:

Originally Posted by AdY9005
bine am facuto si pe asta macar e bine?:-)

e bine man bravo!!!

Quote:

Originally Posted by hitman454
pai sunt ca o semnatura

o semnatura ... care dupa parerea mea iti strica toata masina ...

L33L00 02-06-06 14:00

3 Attachment(s)
comment pls ... mie mi se pare super tare

cokmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmment plssssssssssssssssssssss

Oxide 02-06-06 14:42

NU MAI LUATZI PIESE DE PE MASHINILE DE PE DIGIMODS!!!Cautatzi poze cu mashini care nu-s tunate virtual sau APUCATZIVA DE BRUSH!!!

Gabi 02-06-06 15:05

2 Attachment(s)
Oxide :peace:

Acura (pentru concursul saptamanal):

ra2 02-06-06 15:35

2 Attachment(s)
multi le iau de pe DIGIMODS....acolo nu sunt chiar toate brush...si ei au luat de pe alte masinii...da nu toate
....
am incercat si eu niste fum de nitro dat pe loc

L33L00 02-06-06 16:10

si pana la urma cum mi-a iesit passatu ???

L33L00 02-06-06 16:11

Quote:

Originally Posted by Gabi
Oxide :peace:

Acura (pentru concursul saptamanal):

***ere
... super frumoasa ti-a iesit
.... pls zi-mi /invata-ma si pe min cum faci pleoapele alea ca mie nu-mie ies,,,, si zi-mi daca mai faci sau ai facut toyota aia aygo cu care m-ai povocat

Quote:

Originally Posted by Oxide
NU MAI LUATZI PIESE DE PE MASHINILE DE PE DIGIMODS!!!Cautatzi poze cu mashini care nu-s tunate virtual sau APUCATZIVA DE BRUSH!!!

dar pe langa astea mi-o iesit bine ???

Saby 02-06-06 16:31

2 Attachment(s)
Ce parere aveti de monstrul acesta?:D

patriotu90 02-06-06 18:56

*L33L00 - jante plate ... selectii strambe ...
*Gabi - lucrare frumoasa ... bv ...
*ra2 - jantele in ceata ... selectii strambe ...
*Saby - ... jantele sunt puse aiurea ... se vad parti din fostele jante ... in rest e bine ...

Oxide 02-06-06 19:47

Gabi:destul de reushite pleoapele...imi place f mult culoarea...un sg lucru numi place...janta fatza...inceark sa schimbi cu cauciuc cu tot data vitoare...da mai ben....
Ra2:selectzii nasoale...jantele is in ceatza...culoare un pic ireala...se vede k ii VT....
Bafta in continuare...o sa postez shi eu in curand o mashina...350z...cunocatorii shtiu...mai ales cei care or vazuto pan acuma...iese super...BAFTA TUTUROR!!!deocamdata ii in lucru...

All times are GMT +2. The time now is 15:46.

- Copyright 2026 4Tuning