![]() |
Re: Constanta - Accidente
anaaa .. ce l-a dat cu craci-n sus .. azi pe lapushneanu .. o skoda biruita ..... a dat in curu lu ` unu ...
|
ma...am auzit ca ar fi fost azi o trosneala serioasa la daci... destul e naspa..sange..chestii
|
Dacia* pardon :)
|
Nu-i de mirare ca-s atatea accidente din pacate sunt foarte multi incapatanati in trafic..si nu e fluenta deloc...si ca deobicei taximetristii si aia cu maxitaxi si autobuze sunt cei mai nesimtiti cu toate ca ei ar trebui sa fie cei mai docili pt ca toata ziua nu fac altceva decat sa conduca...din pacate educatia la noi e la pamant...degeaba ne batem capu`..ca accidente vor mai fi o gramada si din pacate si victime...oricum sunt putini care respecta legea asta...cu siguranta si eu gresesc nimeni nu-i perfect..dar unii o fac inadins si nu gandesc !
|
Condoleante shi ptr Paul din accidentul cu GGG-ul a decedat azi 11.03.2007 la orele 21...
|
Sunt foarte intristat sa aud asta....dupa atatea eforturi si sperante...
am incercat si eu sa donez sange, dar nu m-au primit pentru ca am sub 60 kg... |
trist...foarte trist..speram sa se faca bine macar el.. condoleante familiei si prietenilor apropiati.
|
Dumnezeu Sa`l ierte
|
credeam ca va scapa sigur , mare pacat , Dumnezeu sa`l odihneasca in pace
|
Pfua....Dumnezeu Sa-l ierte ...nu vreau sa cred inca...toti am sperat macar el sa reziste..dar a cedat ! He past Away....R.I.P !
|
Dumnezeu sa il ierte.........se pare ca pana la urma viatza atarna de un fir de ata.........
|
Condoleante familiei si aprpoiatilor!Odihneasca-se in pace!
|
Stie cineva knd are loc priveghiul lui Paul? :-s
|
Dumnezeu sa-l ierte ...condoleantze familiei shi apropiatzilor...pacat mare pacat....avetzi grija de voi
maine seara il vor aduce pe paul acasa ptr cei interesatzi sal vada:cry: :cry: |
Condoleante familiei ...........Odihneasca-se in pace
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning