![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
l-am vazut si eu sap trecuta, era parcat in fata la piata rahova, unu negru nu ?
|
1 Attachment(s)
pacat de jenti ca nu se vad ....da in fine ...erau cu un fel de pudra neagra date ..
|
1 Attachment(s)
new durango
m-am plimbat cu un w8... w8 rulz... (la semafor cand soferu a dat o forja.. consum instantaneu 56l%) super tare masina |
eu am vazutaku vreo luna in Predeal un subaru impretza wrx sti albastru si dupa 2 saptamani l-am vazut si la mine in oras.Am mai vazut un porsche 911 turbo negru si cam atat din masini care imi plac mie aaaaaaa si am uitat 2 mazda rx-8 in brasov unu tunat si unu stock gri si negru.Nu am poze k atunci nu am fost pe faza dar o sa incerc sa fiu pe faza pe viitor:x
|
1 Attachment(s)
un ferrari vechi prin botosani :) poza nu`mi apartine
|
are numere de RO?
|
6 Attachment(s)
si ceva masini de prin/pe langa TM :arrow:
Cadillac Seville anii 80, H1 limo(se inchiriaza cu 100euro/ora) |
5 Attachment(s)
ce'am gasit si eu pe la hotel rex.. in mamaia:shock:
|
rolls (v)irinel!
|
1 Attachment(s)
o albitura de sesar :arrow:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
2 limos..la una bucata casa...Timisoara https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1147217805 si one original Cosworth RS Sierra 4x4 2.0T 220CP..priviti numarul 20 CSW :twisted: 8) ..si moshu(da..este mos) are si un DOHC 2.0 normal..ala maro de langa cu numarul 20 EFI :arrow: |
pai pot face oricand..dar ce sa mai fac...k am prins fata/spate, lateral..nu ajunge? :)
motor..n-am sanse..dk nu prind pe mosu in flagrant pe langa masina..si ff rar se misca masina aia..knd mai vine baiatul lui prin TM, in rest n-am vazut-o miscandu-se :( |
Superb cosworth, putere pura.
|
2 Attachment(s)
un jeg de jaguar>>>>>>>>>>
|
15 Attachment(s)
pun si eu cateva poze.....=>
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |