Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

D.Y ¬ 20-03-11 20:39

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

Quote:

Originally Posted by N.e.K (Post 4185126)
eu , la un concurs de DH ( LA VALE ), masuarat de ei am avut viteza maxima 50 km/h , dar 60-70 vise :))

La downhill na ai prins ceva, dar 60-70 nu sunt vise. Sunt pe forumurile de bike-uri baieti care au prins ceva viteza.

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4185355)
acu`... somer... na.. ce sa fac si eu? continui proiectul:)) "cracanat" spatele ca sa intre mai usor roata.. aripa spate... suport si placuta nr inmatriculare fatza... intinzator lant + alte bibileli...

tu esti nebun zau :)))

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4185959)
na greseala mea poate am gresit.Apropo un coleg de al meu are o bicicleta cu kilometraj care e destul de noua(First Bike) si zicea ca avea aproape 80 km/h la vale :)) sau mai era unu care zicea ca a prins 107 km/h la acceasi vale =))

Greseala ta poate ai gresit? Cum vine asta.
Cu first bike 80? Tare, chiar foarte tare. Si eu am prins cu un Pegas 95km/h :oops:
Da i-a luat aluia 107 secunde sa coboare panta aia.
Eu zic sa termini cu recordurile astea de viteza ca n-are rost si devi mult prea penibil. Te-am luat la misto si vad ca nu te lasi.
Daca prietenul tau chiar a prins cu un First Bike 80km/h inseamna ca eu cu un Cervelo din carbon sunt chiar prost ca n-am prins viteza asta nici in panta nici in pestera. Asta e creca prietenul tau face ciclism de la 3 ani.

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4185968)
ia un motor si da-te cu 100 .. si pe urma sa vb.. voi nu va da-ti seama ce inseamna sa te tii de o bicicleta la 100km/h... eu am prins 65 pe plat cu a mea si deja ma cacasem pe mine... mai reglati-va si voi kilometrajele alea...

Nu trebuie sa regleze nimic, trebuie decat sa mai taie din ele. :))

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4185998)
am mers cu scuterul cu 90 km/h fara casca si stiu ce inseamna.Viteza aia cu bicicleta nu am prins-o eu eu daca am mers maxim cu 40 km/h cu bicicleta poate nici atata nu stiu.Dar sunt unii de varsta mea care cred ca bicicleta e BMW E30 :)) si viseaza ca merg cu masina in capul lor de asta cred ca merg cu viteza...si zic minciuni...

Da inainte credeai ca prinzi 60/70 iar acum ai mers maxim cu 40.

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4184121)
eu am mers cu bicicleta aia si merge foarte tare cred ca la drum intins prinzi 60-70 km/h cu ea nu vb prosti are cauciucuri f subtiri cred ca de 1.5 cm-2cm

Eu sincer nu vad niciun prieten sa spuna vreo gogoasa. Sa ne spuna de recorduri partiale, intermediare, mondiale, austro-ungare sau mai stiu eu ce. Decat tu ai vorbit de cifre pe aici.

Baietii care se pricep la mtb/dh as vrea sa-mi iau una pt off-road mai mult. Pana in 5 milioane sa zic asa gasesc ceva mai bun? Sh desigur..:x

N.e.K 20-03-11 20:46

eu ziceam 60-70 pe plat = vise , la dh da se poate .

Andreea13 20-03-11 23:06

Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 4186118)
La downhill na ai prins ceva, dar 60-70 nu sunt vise. Sunt pe forumurile de bike-uri baieti care au prins ceva viteza.

tu esti nebun zau :)))

Greseala ta poate ai gresit? Cum vine asta.
Cu first bike 80? Tare, chiar foarte tare. Si eu am prins cu un Pegas 95km/h :oops:
Da i-a luat aluia 107 secunde sa coboare panta aia.
Eu zic sa termini cu recordurile astea de viteza ca n-are rost si devi mult prea penibil. Te-am luat la misto si vad ca nu te lasi.
Daca prietenul tau chiar a prins cu un First Bike 80km/h inseamna ca eu cu un Cervelo din carbon sunt chiar prost ca n-am prins viteza asta nici in panta nici in pestera. Asta e creca prietenul tau face ciclism de la 3 ani.

Nu trebuie sa regleze nimic, trebuie decat sa mai taie din ele. :))

Da inainte credeai ca prinzi 60/70 iar acum ai mers maxim cu 40.

Eu sincer nu vad niciun prieten sa spuna vreo gogoasa. Sa ne spuna de recorduri partiale, intermediare, mondiale, austro-ungare sau mai stiu eu ce. Decat tu ai vorbit de cifre pe aici.

Baietii care se pricep la mtb/dh as vrea sa-mi iau una pt off-road mai mult. Pana in 5 milioane sa zic asa gasesc ceva mai bun? Sh desigur..:x

ceva bun nu cred ca gasesti pana in 5 mil , totusi , ha isa fim realisti.

cata_golf 21-03-11 11:04

viteza mare nu am prins-o eu au prins-o alti si eu v-am spus si voua ca sa radeti sa vedeti ce minciuni pot debita alti dar voi nu m-ati inteles si credeti ca eu mint....dar mai bine tac si gata sa terminam cu discutia asta inutila pe care am deschis-o va rog sa ma scuzati...

(!8Y_M 21-03-11 11:54

2 Attachment(s)
...bunatati...

cata_golf 21-03-11 12:03

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4187581)
...bunatati...

frumos chiar imi plac proiectele tale felicitari

D.Y ¬ 21-03-11 20:35

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4187452)
viteza mare nu am prins-o eu au prins-o alti si eu v-am spus si voua ca sa radeti sa vedeti ce minciuni pot debita alti dar voi nu m-ati inteles si credeti ca eu mint....dar mai bine tac si gata sa terminam cu discutia asta inutila pe care am deschis-o va rog sa ma scuzati...

Da lasa-i pe ei in treaba lor.:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 4186361)
ceva bun nu cred ca gasesti pana in 5 mil , totusi , ha isa fim realisti.

Da stiu, am zis o cifra asa ca idee. Vreau sa stiu cam cat imi trebuie sa-mi achizitionez una. Ca vreau pt Romania cat sunt cu scoala. In partea cealalalta ma dau cu un Cube, am pus poza.
Am prieteni care si-au luat biciclete la mana a 2-a firme foarte bune pana in 5 milioane sa zic asa. Au prins si unii oameni care nu erau in cunostinta de cauza si le-au dat aproape moca.
@ Strainger daca te uiti, imi spui te rog daca conteaza din ce tara/oras e bicicleta. Adica nu conteaza transportul nu ca sa stiu ce sa-ti recomand.. te-ar interesa si second? sau doar noi?

xgeox 22-03-11 07:50

aoleuu,urate aripile alea la Cube.

Strainger 22-03-11 10:49

Am vrb cu un vecin care e plecat de cateva luni bune in Belgia si sa vad ce gaseste el pe acolo o cumpara mi o trmite sii platesc cand vine, sa vedem ce gaseste.

Andreea13 22-03-11 17:15

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by D.Y ¬ (Post 4189053)
Da lasa-i pe ei in treaba lor.:rolleyes2

Da stiu, am zis o cifra asa ca idee. Vreau sa stiu cam cat imi trebuie sa-mi achizitionez una. Ca vreau pt Romania cat sunt cu scoala. In partea cealalalta ma dau cu un Cube, am pus poza.
Am prieteni care si-au luat biciclete la mana a 2-a firme foarte bune pana in 5 milioane sa zic asa. Au prins si unii oameni care nu erau in cunostinta de cauza si le-au dat aproape moca.
@ Strainger daca te uiti, imi spui te rog daca conteaza din ce tara/oras e bicicleta. Adica nu conteaza transportul nu ca sa stiu ce sa-ti recomand.. te-ar interesa si second? sau doar noi?

ai idee de unde fac si eu rost de o aripa cum ai tu pe fata ?

de exemplu eu
biciclist de mic , o perioda m`am lasat si iarna asta am cautat o bicicleta SH.
am gasit un polar X cu piese pe el de calitate buna, la pretul de 5 mil , scazut de la 7 mil cat cerea prima data.
ce am schimbat la ea pana acuma au fost gumele , frana pe fata hidraulica avid juice3 , spate schimbat discul si placutele , lantul si atat , hidraulica fata a fost un moft al meu .
deci gasesti si ocazii de genu` , dar nu mereu.

(!8Y_M 22-03-11 20:13

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 4187604)
frumos chiar imi plac proiectele tale felicitari

ms...

am terminat bicla.. smilgheruita.. chit rapid.. vopsea .. vreo 4 straturi.. montata si plimbata... au ramas pt maine reglajele:P

chiar am uitat cum e sa mergi cu ea... sa se uita lumea dupa tine.. si o bomba... o vb noua:))

"mama cata RATB-u` are asta..." =))

xgeox 23-03-11 07:52

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 4191389)
ai idee de unde fac si eu rost de o aripa cum ai tu pe fata ?

de exemplu eu
biciclist de mic , o perioda m`am lasat si iarna asta am cautat o bicicleta SH.
am gasit un polar X cu piese pe el de calitate buna, la pretul de 5 mil , scazut de la 7 mil cat cerea prima data.
ce am schimbat la ea pana acuma au fost gumele , frana pe fata hidraulica avid juice3 , spate schimbat discul si placutele , lantul si atat , hidraulica fata a fost un moft al meu .
deci gasesti si ocazii de genu` , dar nu mereu.

uite aripa aici http://www.bikexpert.ro/catalog/apar...page=2&sort=3a

rob3rt0 23-03-11 14:37

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4187581)
...bunatati...

Presupun ca nu pui pe spate aparatoare deaia...:lol::lol:

Nu ne arati si noua niste poze?

(!8Y_M 23-03-11 19:19

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 4193973)
Presupun ca nu pui pe spate aparatoare deaia...:lol::lol:

Nu ne arati si noua niste poze?

doar cea de fatza e pusa..

bicla e neagru mat.. aripa de fatza jantele rosii... nimic special.. o sa trag maine ceva poze...

Andreea13 24-03-11 10:43

Quote:

Originally Posted by xgeox (Post 4193000)

mersi frumos de link.

All times are GMT +2. The time now is 16:19.

- Copyright 2026 4Tuning