![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
Quote:
Quote:
Cu first bike 80? Tare, chiar foarte tare. Si eu am prins cu un Pegas 95km/h :oops: Da i-a luat aluia 107 secunde sa coboare panta aia. Eu zic sa termini cu recordurile astea de viteza ca n-are rost si devi mult prea penibil. Te-am luat la misto si vad ca nu te lasi. Daca prietenul tau chiar a prins cu un First Bike 80km/h inseamna ca eu cu un Cervelo din carbon sunt chiar prost ca n-am prins viteza asta nici in panta nici in pestera. Asta e creca prietenul tau face ciclism de la 3 ani. Quote:
Quote:
Quote:
Baietii care se pricep la mtb/dh as vrea sa-mi iau una pt off-road mai mult. Pana in 5 milioane sa zic asa gasesc ceva mai bun? Sh desigur..:x |
eu ziceam 60-70 pe plat = vise , la dh da se poate .
|
Quote:
|
viteza mare nu am prins-o eu au prins-o alti si eu v-am spus si voua ca sa radeti sa vedeti ce minciuni pot debita alti dar voi nu m-ati inteles si credeti ca eu mint....dar mai bine tac si gata sa terminam cu discutia asta inutila pe care am deschis-o va rog sa ma scuzati...
|
2 Attachment(s)
...bunatati...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Am prieteni care si-au luat biciclete la mana a 2-a firme foarte bune pana in 5 milioane sa zic asa. Au prins si unii oameni care nu erau in cunostinta de cauza si le-au dat aproape moca. @ Strainger daca te uiti, imi spui te rog daca conteaza din ce tara/oras e bicicleta. Adica nu conteaza transportul nu ca sa stiu ce sa-ti recomand.. te-ar interesa si second? sau doar noi? |
aoleuu,urate aripile alea la Cube.
|
Am vrb cu un vecin care e plecat de cateva luni bune in Belgia si sa vad ce gaseste el pe acolo o cumpara mi o trmite sii platesc cand vine, sa vedem ce gaseste.
|
2 Attachment(s)
Quote:
de exemplu eu biciclist de mic , o perioda m`am lasat si iarna asta am cautat o bicicleta SH. am gasit un polar X cu piese pe el de calitate buna, la pretul de 5 mil , scazut de la 7 mil cat cerea prima data. ce am schimbat la ea pana acuma au fost gumele , frana pe fata hidraulica avid juice3 , spate schimbat discul si placutele , lantul si atat , hidraulica fata a fost un moft al meu . deci gasesti si ocazii de genu` , dar nu mereu. |
Quote:
am terminat bicla.. smilgheruita.. chit rapid.. vopsea .. vreo 4 straturi.. montata si plimbata... au ramas pt maine reglajele:P chiar am uitat cum e sa mergi cu ea... sa se uita lumea dupa tine.. si o bomba... o vb noua:)) "mama cata RATB-u` are asta..." =)) |
Quote:
|
Quote:
Nu ne arati si noua niste poze? |
Quote:
bicla e neagru mat.. aripa de fatza jantele rosii... nimic special.. o sa trag maine ceva poze... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning