![]() |
Re: Accidente
4 Attachment(s)
Un microbuz Ford şi un autoturism Volkswagen cu numere de Mureş s-au ciocnit duminică, în jurul orei 13, la intrarea în Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. În cele două maşini se aflau nouă persoane, între care şi doi copii. Trei dintre pasageri s-au ales cu câteva zgârieturi, tratate pe loc de echipajele SMURD prezente la locul accidentului, în timp ce restul au scăpat nevătămaţi.
Conform martorilor, microbuzul se îndrepta spre Cluj-Napoca, iar Volkswagen-ul venea din sens opus. La un moment dat, maşina din urmă i-a tăiat calea microbuzului, din motive încă necunoscute. Poliţiştii au măsurat urme de frânare pe asfalt, lungi de 14 metri. Circulaţia la intrarea în aeroport a fost îngreunată, fiind nevoie de indicaţiile agenţilor de la Poliţia rutieră pentru ca traficul să nu fie blocat. Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului şi tragerea la răspundere a celor vinovaţi. |
Azi noapte un tir a fost implicat intr-un accident la sensul giratoriu din Floresti. Nu stiu exact cauzele, posibil sa fi adormit la volan, fiindca am auzit o frana prelunga, urmata de o bubuitura, iar azi dimineata am vazut tirul cu remorca semi-rasturnata si rupta.
|
da... si pe langa tirul din sensul giratoriu din Floresti care eu cred ca a lovit cu lateralul bordura dinainte de sens... si i s-a rupt remorca si i-a picat toata marfa (care parea a fi ceva var) in sens, acu de juma de ora a fost un accident mare la intrare pe pod la Polus... vreo 3 masini indoite bine.. . detalii careva?
|
Accident urat de tot pe langa Polus...un seria 5 model nou era praf cred ca a fost lovit din lateral de un passat sifonat destul de tare si el. era plin de sange si de bucati din masini pe drum, coada de n km in ambele parti. Aveti grija cum circulati!
|
DA F,, GRAV propietraul bmw seria 5 din cj a decedat !!!!! la omorat unu din AR traznilar !!!!!!!!!!!!!:cry:
|
CHIAR ar trebui sa mai faca niste drumudi dinspre/inspre Floresti - Cluj ...
|
Quote:
|
dar eu am vazut 3 masini lovite... era bmw-ul si cu passatu... si mai incolo la vreo 20 de metri mai era un audi frecat tot complet pe lateral ...
|
Accidente
2 Attachment(s)
''Potrivit politistilor, conducatorul unui autoturism BMW care venea din diresctia Floresti -Cluj-Napoca n-a adaptat viteza la conditiile de drum, a intrat pe contrasens si a acrosat un autoturism Audi, pe care l-a proiectat in partea laterala a drumului, dupa care si-a continuat deplasarea pe sensul opus si a intrat intr-un alt autorusim, un Volkswagen care circula dinspre Cluj-Napoca inspre Floresti. In urma impactului, masina Volkswagen s-a proiectat intr-un taxi oprit. In urma primei coliziuni, bucati din BMW au lovit o alta masina. In urma accidentului, pasagerul din dreapta al BMW-ului a decedat, iar alte doua persoane au fost transportate de urgenta la spital.''
http://www.citynews.ro/cluj/evenimen...in-cluj-49644/ |
noh ashe... amu m-am luminat :)
|
Zahar era in tirul din sens :)
|
|
Groaznic accidentul de langa Polus in ce hal arata BMW-ul :(, Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel decedat. Cozile s-au format pe ambele sensuri, am facut aproape 1h 30 din Manastur in Floresti.
|
of of..
alte detalii despre accidentul de la pulus Quote:
|
pai acolo zice ca pasagerul din dreapta a murit.
Deci in dreapta era baiatu care vroia sa cumpere BMW iar la volan proprietarul bmw-ului. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:14. |
- Copyright 2026 4Tuning