![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Ala o fi fost,dar au fost eficienti politistii, in limita bunului simt.
|
Quote:
|
2 accidente azi..unul la lesnic,nu stiu ce si cum ca o trebuit sa merg pe branisca. si unul in simeria.o dat unu peste un om,o murit ca lam vazut pe jos acoperit cu patura.
|
Quote:
Accidentul de la Branisca se pare ca a fost foarte grav, din cate am inteles s-au pierdut vieti acolo. :( Unde dracu' se grabesc toti, nu stiu. |
da ai dreptate,cel din simeria a oprit masina in parcare si cand sa dat jos a murit,eu lam vazut pe jos si o masina oprita si am crezut ca la lovit.
nu a fost la branisca accident,a fost la lesnic,pe branisca o trebuit sa ocolim,am facut o ora jumate de la ilia.nu stiu ce accident o fost dar destul de grav! |
|
Accidente, nu avem drumuri asa cum au alte tari, dar avem masini ca si acestia, plus soferi destui care se cred mult mai dibaci incat sa pacaleasca pana si legile fizicii.
Intre a ajunge cu o ora intarziere la destinatie si a nu mai ajunge deloc oare ce sa alegem? |
Sincer toata ziua numa accidente, si nu invata odata ca tot aia e daca intarzii sau nu, decat sa nu ajungi...
|
problema e ca unii se adapteaza mai greu de la un drum cu 6 benzi si delimitate intre ele unde poti sa mergi cu viteza constanta de 130km/h la un drum cu 2 benzi cu obstacole de tot felul..poate pare un pic cinic dar asta e..ar trebui impuscati toti politicienii de 20 de ani incoace sau acuzati de genocid national
|
A fost un accident astazi la Spini, ceva tevi de gaz rupte dar nu stiu detalii despre raniti. Circulatia este deviata prin Geoagiu cred ca si la ora asta.
|
Quote:
|
Dimineata la Santuhalm o honda civic rosie s-a lovit de un mercedes sprinter..cred ca nu a patit nimeni nimic, doar masinile destul de sifonate, in special honda saraca.
|
Quote:
|
ba ce praf is astia de pe adevarul...nu pun deloc poze :|
|
o fi type R?
|
All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2025 4Tuning