![]() |
Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-
E frumos ...culoarea imi place foarte mult.....acum iti spun si eu o parere sper sa nu o intelegi gresit ...incearca sa puii toba aia ca o toba normala eu cred ca ar arata mult mai bine....
|
Ca sa pot schimba toba si sa o pun normal trebuie sa schimb tot tronsonul din fata pana in spate ca sa ajung cu doua finale, pt.k asa cu unua singura vine urat....m-am gandit si ru la lucrul asta, dar deocamdata altceva e pe primul loc...
|
Quote:
|
Multzani fain!!!
|
Quote:
PS: La motor? Ce s-a facut?? |
Quote:
|
Quote:
Nici tipul ăla de eleron. Nici stopuri Lexus-style, nici agel-eyes pe altă masină decāt BMW, nici poziţii cu bandă de led-uri pe altă maşină decāt Audi etc. Sunt chestiuni basic ale tuningului vizual. |
Quote:
|
Discuţia era pur teoretică, acum chiar te īnţeleg, ştiu ce īnseamnă să munceşti la maşină pe toţi banii pe care-i ai. Defapt de la īnceput asta īţi spusesem: putină tuşă de culoare. puţină intervenţie din aprtea ta şi ar putea-o transforma īntr-o maşină ok. Parţial chiar ai reuşit, dacă o mai fi timp şi finanţe, sper să o scoţi chiar fără reproş.
|
2 Attachment(s)
Eu nu cred ca asta e toba HAYABUSA:::
|
Quote:
|
:DNU, NU ce glumet esti tu!!!....poate o sa o vopsesc galbena nu?
|
Fa-o galbena, o sa zica lumea ca ti-ai tras tevi de gaz in masina... ca si asa vine frigu...
|
:)) Tot rautaciosi ati ramas unii :-w :-w chiar incepuse sa'mi fie dor :))
|
Fiecare cu gusturile lui....deocamdata mi se pare ok toba asa cum e si mai ales ca nu am mai vazut prin apropiere la vreunul sa aiba toba la masina pozitionata asa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning