![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
Salutare baieti...Va prezint noua mea achizitie:
Ww Lupo Detalii despre ea: an:2003 rulaj:131,000 km motor: 1.4 75cp (55kw) euro 4 Dotari: ABS, geamuri electrice, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo directie. Defecte: toba sparta la jumate, alternator aproape dus (trebuie sa bat cu ciocanu in el ca sa o ia) roti spate fara saboti:D injectoare infundate oscilatii la motor Pe viitor: Filtre,distributie,jante,arcuri sport... Succes!!!! |
6 Attachment(s)
Infara de urs , mi-am cumparat un S4 , pentru ca ursul va dura ceva pana va fi ok la partea de mecanica
An fabricatie: 1997 Kilometraj: 210,000 Carburant: benzina Motor: v6 3,2 270CP Euro 4 Dotari: Full Option Defecte: masina scoate fum albastru , dar se poate remedia usor . si un defect mai mic , lipseste semnalizatorul din aripa de pe partea soferului Pret: 5.860 Euro |
@killer : a fost lovita in spate de e asa scurta ? o.O ... Bafta cu ea, cu ce ti-ai propus ...
@cristi : vezi ca iti iese discu' de frana prin janta ... |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
poftim , alte jante sa fie toata lumea fericita. le-am gasit "capac" in garaj |
Quote:
Am de vandut eu 4 arcuri sport fata 6.00" spate 6.50" La pret discutam dai o ciorba si ne intelegem! PISI a primit arcuri noi pe spate de 5.50" pe fata de 4.50" Total:350ron poze mai deseara |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am dat caddy-ul pe un e28 m5, cu multe piese lipsa . Motor 2.5 4x4, benzina, 231 cai putere ...
|
3 Attachment(s)
Modificari la Corrado...:
Spalat:lol: si partea din plastic al spoilerului din fata...l-am gasit pe la dezmembrari...:-D 100 lei:D Motorul de 2.8 se descurca minunat...chiar pot sa zic superb...imi place...e o masina care mi-o doream de mult timp:oops:. Cat despre Golf....deocamdata il las deoparte pana rezolv cu inmatricularea:twisted: |
Quote:
Modelul: Corrado VR6 Coupe Data fabricaţiei: 1988 Kilometri parcurşi: 270.000 Motor: 2.8L VR6 Putere motor: 178 CP Număr de uşi: 3 Transmisia: 4 trepte hidramata Climatizare: cu climatizare Stare masina: conditie foarte buna Oglinzi: electrice Jante: tabla Culoare: originala Deci te hotarasti, 2.8 sau 2.9? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Multa bafta cu gandacelul. Am scos la aer z4 |
2 Attachment(s)
am luat ursul de la vopsit , a iesit foarte misto . acum sunt in cautarea de bara fata/spate m3 , deoarece eleron am si praguri voi lua de la Tis in schimbul farurilor pentru bmw-ul lui :) ma apuc de montat interiorul si geamurile, apoi farurile si stopurile
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning