Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

HD87DGR 29-11-07 20:12

Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA

Stie cineva un ursulet in doua usi pentru piese?PLS HELP

danyutz 29-11-07 20:18

incearca la Doru, la Sintuhalm.

Kedy 30-11-07 07:40

Sau la Chopeea langa Hateg.

F.R.Sonic 30-11-07 10:25

La chopea aduceau intr-un timp numa frantuzesti...de acolo mi-am luat scaunele pe dacie :D is de ceva model de reno... :rolleyes2 asta era acuma 2 ani :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

HD87DGR 01-12-07 09:36

La Doru daca ma duc imi ia si pielea de pe mine.Da avem un baiat in Hunedoara care are un ursulet,are el si bordul cu plasme si stiam ca el mai are un urs pentru piese.Il stie cineva?Un nr de tel?

mutzu 01-12-07 11:25

Quote:

Originally Posted by HD87DGR (Post 1224388)
La Doru daca ma duc imi ia si pielea de pe mine.Da avem un baiat in Hunedoara care are un ursulet,are el si bordul cu plasme si stiam ca el mai are un urs pentru piese.Il stie cineva?Un nr de tel?

Le-a vandut pe amandoua

sNap7 01-12-07 13:13

driver_xs stai cumva in dorobanti ?

SpYk3 02-12-07 16:52

bk si eu d la tara ...cum a fost intalnirea? ...

P.S. un sfat care n-ai masina si vrei sa-ti iei Dacie ....sa nu-ti iei...... masina m**ii x(

puiu 02-12-07 20:03

2 Attachment(s)
intrebare: la subwoofer cum ii mai bine, cutie sau tub? si daca merita pentru inceput asa ceva?(eu nu am ureche muzica, deci nu pot sa-mi dau seama ce si cum, dar as face investitia asa sa nu zica lumea ca nu am subwoofer in asa masina spatioasa:D)
Subwoofer auto, Putere maxima 750 W, 30 cm, 35 - 500 Hz, 4 Ohm
Caracteristici principale:
Putere: 250 W
Diametru: 30 cm
Specificatii:
Putere Maxima: 750 W
Raspuns in frecventa: 35 - 500 Hz
Impedanta la iesire: 4 Ohm
Alte caracteristici:
Dimensiuni: 432x387x378 mm

SpYk3 02-12-07 20:06

Quote:

Originally Posted by puiu (Post 1226619)
intrebare: la subwoofer cum ii mai bine, cutie sau tub?

tub-ul se aude fain ....iti spun sigur...si-a pus un prieten in dacie in portbagaj si de stai in spate pe bancheta iti danseaza matele de numa in tine...+ ca nu mai auzi nimik....nici motor nimic:twisted: :twisted:

puiu 02-12-07 20:08

da? fain de unde l-a luat? eu am vazut la domo pe net....si pot sa le aduca pe comanda in deva....si tubu e mai ieftin decat cutia

SpYk3 02-12-07 20:11

Quote:

Originally Posted by puiu (Post 1226626)
da? fain de unde l-a luat? eu am vazut la domo pe net....si pot sa le aduca pe comanda in deva....si tubu e mai ieftin decat cutia

pai si l-a luat de la Domo din Kaufland (HD).cik a dat 250 Ron pe el...asta a fost asta vara.....oricum sunt de aceeasi parere ...arata mai fain tubu decat cutia...nush cutia cum se aude da oricum e mai fain tubu :P

Kedy 02-12-07 20:48

Pai eu zic ca cei mai avizati sa-ti spuna ce si cum sunt dadi si gym, parerea mea e ca, cutia ii sfanta.

F.R.Sonic 02-12-07 21:03

in primu rand eu nu mi-as lua blaupunct :P :) ..cauta si tu un subwoofer :D Si ..cutia rulzz ..tubu e old school..o parere de la un neavizat
depinde de mai multe lucruri cat de bine se aude sub-u respectiv(si toate pleaca de la H.U.)...

HD87DGR 03-12-07 06:59

La domo la kaufland mai au si acuma un tub blaupunkt si cred ca e la acelasi pret :)

All times are GMT +2. The time now is 02:30.

- Copyright 2026 4Tuning