![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Stie cineva un ursulet in doua usi pentru piese?PLS HELP
|
incearca la Doru, la Sintuhalm.
|
Sau la Chopeea langa Hateg.
|
La chopea aduceau intr-un timp numa frantuzesti...de acolo mi-am luat scaunele pe dacie :D is de ceva model de reno... :rolleyes2 asta era acuma 2 ani :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
|
La Doru daca ma duc imi ia si pielea de pe mine.Da avem un baiat in Hunedoara care are un ursulet,are el si bordul cu plasme si stiam ca el mai are un urs pentru piese.Il stie cineva?Un nr de tel?
|
Quote:
|
driver_xs stai cumva in dorobanti ?
|
bk si eu d la tara ...cum a fost intalnirea? ...
P.S. un sfat care n-ai masina si vrei sa-ti iei Dacie ....sa nu-ti iei...... masina m**ii x( |
2 Attachment(s)
intrebare: la subwoofer cum ii mai bine, cutie sau tub? si daca merita pentru inceput asa ceva?(eu nu am ureche muzica, deci nu pot sa-mi dau seama ce si cum, dar as face investitia asa sa nu zica lumea ca nu am subwoofer in asa masina spatioasa:D)
Subwoofer auto, Putere maxima 750 W, 30 cm, 35 - 500 Hz, 4 Ohm Caracteristici principale: Putere: 250 W Diametru: 30 cm Specificatii: Putere Maxima: 750 W Raspuns in frecventa: 35 - 500 Hz Impedanta la iesire: 4 Ohm Alte caracteristici: Dimensiuni: 432x387x378 mm |
Quote:
|
da? fain de unde l-a luat? eu am vazut la domo pe net....si pot sa le aduca pe comanda in deva....si tubu e mai ieftin decat cutia
|
Quote:
|
Pai eu zic ca cei mai avizati sa-ti spuna ce si cum sunt dadi si gym, parerea mea e ca, cutia ii sfanta.
|
in primu rand eu nu mi-as lua blaupunct :P :) ..cauta si tu un subwoofer :D Si ..cutia rulzz ..tubu e old school..o parere de la un neavizat
depinde de mai multe lucruri cat de bine se aude sub-u respectiv(si toate pleaca de la H.U.)... |
La domo la kaufland mai au si acuma un tub blaupunkt si cred ca e la acelasi pret :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2026 4Tuning