![]() |
Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii
Quote:
koposz - nu zici nimic , la cobitul tau............... |
:D Multa bafta!
Ma ofer sa acord sprijin atat la hartogaraie cat si sa pun umarul la munca fizica :lol:. Am amortit de-atata stat pe scaun. |
aii ce`mi place grila de la asta negruu :))))) s`o folosesti sanatos sandu! ii super-mega-bestiala masina!
|
partea cu showu am cam presimitit-o si altii...am vreo 203 martori ca am discutat unele aspecte, si ...ne gandeam la una alta...poate mai iesim din amorteala asta, dar singura problema este ca ar trebui sa ne gandim putin in prespectiva si sa ne adunam la o mica discutie...
|
Quote:
|
Quote:
Sandu, felicitari! Vad ca te-ai cam plictisit si te-ai asigura sa nu t-i se mai intample. :lol: |
Quote:
|
Io pe partea de car audio ma implic la maxim ....deja e ca si aranjat o etapa emma sound quality & decibel power :-) ....hai sa desamorsam putin ani astia din plictisiti,certuri,barfe si scandaluri intr-o reconstructie de gasca veche cu puterile noastre ruginite dar totusi repolisabile... :-)
|
24 Attachment(s)
cu o pagina anterioara va prezentam cum arata micul bolid chelit acum v prezint varianta in care ajunse la tinighiciu....
|
salut sandule, jantele OZ pe cat sunt, nu vrei sa te scap de ele?stiu ca esti baiat de nota 10+ si nu furi curent la preturi...:lol::lol:
|
Salut cum se numeste modelu de eleron care al ai ?
|
a lui ii custom...da` cel mai apropiat model cred ca ii ala de la JeDesign pt Golf4
|
Quote:
|
la ce bani vinzi jantele ?
|
da-mi un PM cu dimensiunea si la ce pret te-ai gandit te rog...
multumesc frumos!!;) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning